Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται! Θέλω να κάνω δώρο στη μάνα μου ένα λαπτοπ. Δεν έχει και πολυ ιδέα απο τεχνολογία οπότε πρακτικά το χρειάζεται για surfing , χρήση excel και ward. Απο ότι είδα σε τιμή 250-300 ευρω μπορείς να βρείς λαπτοπ για την εν λόγω χρήση. Έχετε κάτι να προτείνεται;

Δημοσ.

Για τι ηλικία μιλάμε? Υπάρχει ήδη smartphone στην κατοχή τής (Android)... μήπως θα ήταν καλύτερη ιδέα να επενδύσεις σε ένα tablet?

Αν υπάρχει ήδη επαφή με android, θα ήταν πιο εύκολο κ σίγουρα πιο πρακτικό απο λάπτοπ (windows).

Με δυνατότητα προσάρτησης πληκτρολογίου (usb η expandable ανάλογα το tablet) έχεις ένα καλό tablet για την δουλειά αυτή.

Το προτείνω γιατί ήμουν σε αυτή τη θέση, αυτό έκανα...κ βόλεψε πολύ.

Δημοσ.
Στις 27/3/2020 στις 6:36 ΜΜ, TechnoState είπε

Για τι ηλικία μιλάμε? Υπάρχει ήδη smartphone στην κατοχή τής (Android)... μήπως θα ήταν καλύτερη ιδέα να επενδύσεις σε ένα tablet?

Αν υπάρχει ήδη επαφή με android, θα ήταν πιο εύκολο κ σίγουρα πιο πρακτικό απο λάπτοπ (windows).

Με δυνατότητα προσάρτησης πληκτρολογίου (usb η expandable ανάλογα το tablet) έχεις ένα καλό tablet για την δουλειά αυτή.

Το προτείνω γιατί ήμουν σε αυτή τη θέση, αυτό έκανα...κ βόλεψε πολύ.

Είναι 50+ . Έχει κινητό αλλα έχει λογισμικό της microsoft που είναι σαν τα windows οπότε θα αναγκαστεί σίγουρα να μάθει κατι καινούργιο. Απλα πιστεύω ότι το λαπτοπ είναι καλύτερη λύση διότι είναι καθηγήτρια και θα την βοηθήσει στο επαγγελματικό κομμάτι.

Δημοσ.

... καλημέρα.

Κατάλαβα, τότε τα win10 είναι μονόδρομος.

Μεταξύ lenovo κ dell (στις βασικές/οικονομικές σειρές) προτείνω dell, κρατάει καλή ποιότητα κ έχει ισχυρό after sales support. Αντίθετα η lenovo, έχει απωλέσει προ πολλού την γνώριμη ποιότητα (μακάριστη ΙΒΜ).

Για hp δεν γνωρίζω, αλλά έχω μια ψυχολογική αντιπάθεια (εξαιτίας της τιμ. πολιτικής κ στρατηγικής γενικά, που ακολουθεί στους εκτυπωτές μάλλον).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...