moonsuntrip Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Ελπίζω να μη σας πρήζω αλλά μετά από ψάξιμο και πολλά βιντεάκια στο youtube με ψάρωσε αυτή η τηλεόραση, καθώς είχα παλιά ambilight, πλέον είναι στο πατρικό μου και το θεωρώ κάτι πολύ ωραίο. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/199930-philips-55pus7304-55 Τι λέτε για τη συγκεκριμένη τηλεόραση, μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα; Τι δυνατότητες έχει και αν θα την επιλέγατε. Επίσης τρέχει κάτι με την Phillips και δεν ακούγεται όσο παλιά; Αν μπορούσατε να μου απαντήσετε σύντομα γιατί θα πρέπει να πάρω και να κάνω άμεσα αλλαγή παραγγελίας καθώς έχω παραγγείλει αυτή, που είναι κατά τι φθηνότερη (https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/197184-lg-55um7450-55) Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από moonsuntrip
moonsuntrip Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Σας παρακαλώ παίδες, πείτε καμιά γνώμη...
alada4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Την έχω από το Black Friday ,και αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν μπορω να δω πλέον σειρές ταινίες χωρίς το ampilight .επιπλεον είναι Dolby vision όπως και Dolby atmos.να ξέρεις ότι το πάνελ είναι ips .
moonsuntrip Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, alada4 είπε Την έχω από το Black Friday ,και αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν μπορω να δω πλέον σειρές ταινίες χωρίς το ampilight .επιπλεον είναι Dolby vision όπως και Dolby atmos.να ξέρεις ότι το πάνελ είναι ips . Είσαι ευχαριστημένος; Αναπαράγει ταινίες mkv με DTS από σκληρό δίσκο; Γενικά είναι καλή επιλογή να πάρω και να ακυρώσω την άλλη που παρήγγειλα;
alada4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος .οσο για ταινίες από σκληρό δεν έχω δοκιμάσει αλλά σε άλλο φόρουμ που είχα διαβάσει δεν πρέπει να υπάρχει θέμα .
moonsuntrip Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, alada4 είπε Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος .οσο για ταινίες από σκληρό δεν έχω δοκιμάσει αλλά σε άλλο φόρουμ που είχα διαβάσει δεν πρέπει να υπάρχει θέμα . Γενικότερα αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί οι Phillips ενώ πάντα ήταν τηλεορασάρες τα τελευταία χρόνια δεν πολυμιλάνε για αυτές. Εγώ πάντα τις λάτρευα. Γενικά σας τηλεόραση είναι αργή, πως την βλέπεις; Το ambilight είναι ωραίο ε;
alada4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό που με ενοχλεί και ξέχασα να στο αναφέρω ,είναι ότι αργεί να αλλάξει κανάλι στην digea.δηλ πατάς να αλλάξει και μαυρίζει η οθόνη 3-4 δευτερα μέχρι να πάει στο επιθυμητό .οσο για το ampilight ,είναι ο κύριος λόγος αγοράς της .ειναι μαγεία .εαν όμως δεν σε ενδιαφέρει αυτό ,τότε υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα .οχι όμως η LG που ανέφερες ,δεν μου άρεσε όταν την είδα λαιβ .καλυτερα να δεις nanosell σε LG Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από alada4
moonsuntrip Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, alada4 είπε Αυτό που με ενοχλεί και ξέχασα να στο αναφέρω ,είναι ότι αργεί να αλλάξει κανάλι στην digea.δηλ πατάς να αλλάξει και μαυρίζει η οθόνη 3-4 δευτερα μέχρι να πάει στο επιθυμητό .οσο για το ampilight ,είναι ο κύριος λόγος αγοράς της .ειναι μαγεία .εαν όμως δεν σε ενδιαφέρει αυτό ,τότε υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα .οχι όμως η LG που ανέφερες ,δεν μου άρεσε όταν την είδα λαιβ .καλυτερα να δεις nanosell σε LG Ξέρω ότι σε πρήζω αλλά προκειμένου να κάνω μια αγορά που θα κλαίω μετά για αυτό σε ρωτάω. Το ambilight όντως είναι σημαντικό για μένα από εκεί και πέρα η εικόνα της είναι καλή; Εννοώ στα συμβατικά κανάλια πχ έχει καλή εικόνα; Με Nova θα έχω πρόβλημα στις αλλαγές καναλιών επίσης; Οι ταινίες βλέπονται ευχάριστα και οι φωτεινές και οι σκοτεινές; Το κοντρόλ έχει όντως φωνητική εντολή;
alada4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Στα hd κανάλια της digea είναι μια χαρά .δεν έχω νόβα για να σου απαντήσω σε αυτό .οι σκοτεινές σκηνές στις ταινίες ,χωρίς το ampilight on ,δεν μου άρεσαν .γκριζαρουν .αν το ανοίξεις όμως ,όλα αλλάζουν .δεν μπορω να το εξηγήσω .το κοντρόλ έχει φωνητητικη εντολή και η τβ google assistant που το δουλεύω πολύ
moonsuntrip Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Για να μη σας πρήζω άλλο. Έχει κανένας άλλος γνώμη για αυτή τη Phillips και γενικότερα γνώμη για Phillips;
gbras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, moonsuntrip είπε Για να μη σας πρήζω άλλο. Έχει κανένας άλλος γνώμη για αυτή τη Phillips και γενικότερα γνώμη για Phillips; εγω θα κοιτουσα και μοντελο του 18 αν μπορεις να το βρεις ακομα με direct led και va panel. Ειχα παρει καποια στιγμη την 67κατι παρα πολυ καλη εικονα . Το ambilight για εμενα κατανταει ενοχλητικο μετα απο λιγο. Γουστα ειναι αυτα.
moonsuntrip Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, gbras είπε εγω θα κοιτουσα και μοντελο του 18 αν μπορεις να το βρεις ακομα με direct led και va panel. Ειχα παρει καποια στιγμη την 67κατι παρα πολυ καλη εικονα . Το ambilight για εμενα κατανταει ενοχλητικο μετα απο λιγο. Γουστα ειναι αυτα. Καλησπέρα Φίλε, Έχεις κάτι συγκεκριμένο να προτείνεις; Η συγκεκριμένη που αναφέρω έχει κάτι κακό; Για μένα που δεν είμαι πολύ της λεπτομέρειας δεν θα είναι μια καλή επιλογή; Εγώ το ambilight δεν το έκλεινα ποτέ στην παλιά μου τηλεόραση.
gbras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μια χαρα ειναι εχει και android , bluetooth που δεν ειχαν οι προγημουνες σειρες. Παρε την και ζητα να σου κοψουν και 10 ευρω γιατι ειναι φθηνοτερα στο σκρουτζ
moonsuntrip Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, gbras είπε Μια χαρα ειναι εχει και android , bluetooth που δεν ειχαν οι προγημουνες σειρες. Παρε την και ζητα να σου κοψουν και 10 ευρω γιατι ειναι φθηνοτερα στο σκρουτζ Αυτό που θέλω να σιγουρέψω κάπως είναι αν παίζει αρχεία με ήχο dts από σκληρό δίσκο. Τα έχω μπερδέψει γιατί έχω πολλές ταινίες bluray σε σκληρούς και δεν θέλω να μου μείνουν έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα