Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω να κάνω εγκατάσταση ένα παιχνίδι και μου εμφανίζει αυτό . Ο δίσκος είναι ssd και από αυτόν τρέχουν τα windows .Πως το αλλάζω ?

image.png

Δημοσ.

Μήπως δεν έχεις πλήρη δικαιώματα στον υπολογιστή; Ο χρήστης με τον οποίο συνδέεσαι είναι διαχειριστής; Δοκίμασες να κάνεις την εκτέλεση του setup με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής;

Δημοσ.

πριν λιγο καιρο εκανα κλωνο απο τον προηγουμενο ssd σε καινουργιο πως ελεγχω αν ειμαι διαχειριστης . Απο το steam προσπαθω να το κανω εγκατασταση

Δημοσ.

Πατάς WINDOWS+R ή δεξί κλικ στη σημαία->Εκτέλεση και δίνεις control userpasswords2

Θα ανοίξει ένα παράθυρο και θα έχει τον ή τους χρήστες. Δες σε ποια ομάδα είναι ο δικός σου, θα πρέπει να λέει κάτι σαν Debugger Users; Administrators

Δημοσ.

Γενικά, σε άλλες εγκαταστάσεις έχεις θέμα ή μόνο στο steam;

Δοκίμασε να κλείσεις το steam client με δεξί κλικ στο εικονίδιο του στο tray και επέλεξε Έξοδος. Μετά ξανατρέξε το steam από τη συντόμευση του με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι καλό. Με ποιο πρόγραμμα έκανες τον κλώνο; Μήπως να το ξαναέκανες; Έχω κάνει με επιτυχία clone μηχανικό σε ssd με το easeus todo backup, την free έκδοση.

Αλλιώς θα πρότεινα να πάρεις backup (που μάλλον έχεις από τον άλλο ssd) και να κάνεις ένα φορματάκι από την αρχή.

Δημοσ.

Ναι με αυτο εκανα κλωνο , εχω πολλα προγραμματα μεσα και βαρειμαι να τα περναω παλι απο την αρχη γιαυτο και εκανα κλωνο . Αλλα μαλλον ειναι η μοναδικη λυση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...