Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

επεσε το ματι μου στο deluge. Εαν καταλαβα καλα κανεις το raspberry torrent να κατεβαζει σε σκληρο δισκο. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Χρειαζεται να ναι ανοιχτος και ο υπολογιστης που το ελεγχεις ή οχι; Εαν ναι πρωτα τα γραφει στον υπολογιστη και μετα στο raspberry?!

το ιδιο θελω να ρωτησω για το pc εαν δλδ διαλεξω σε ποιον σκληρο θελω να πεταει τα αρχεια τορεντ πχ εναν εξωτερικο δισκο.... τα γραφει πρωτα στον δισκο που ειναι γραμμενο το προγραμμα και μετα τα αντιγραφει στον εξωτερικο δισκο σβηνοντας τα αρχικο αρχειο;

λιγο noob οι ερωτησεις μου.ευχαριστω

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, nickvas19 είπε

Καλησπερα παιδια.

επεσε το ματι μου στο deluge. Εαν καταλαβα καλα κανεις το raspberry torrent να κατεβαζει σε σκληρο δισκο. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Χρειαζεται να ναι ανοιχτος και ο υπολογιστης που το ελεγχεις ή οχι; Εαν ναι πρωτα τα γραφει στον υπολογιστη και μετα στο raspberry?!

το ιδιο θελω να ρωτησω για το pc εαν δλδ διαλεξω σε ποιον σκληρο θελω να πεταει τα αρχεια τορεντ πχ εναν εξωτερικο δισκο.... τα γραφει πρωτα στον δισκο που ειναι γραμμενο το προγραμμα και μετα τα αντιγραφει στον εξωτερικο δισκο σβηνοντας τα αρχικο αρχειο;

λιγο noob οι ερωτησεις μου.ευχαριστω

Δεν χρειάζεται να είναι ανοικτός ο υπολογιστής. 

Στον δίσκο/sd card (που έχεις εγκαταστήσει το πρόγραμμα) βρίσκεται η cache του Deluge, όπου εγγράφονται προσωρινά τα torrent blocks και στη συνέχεια μεταφέρονται  στην τοποθεσία προορισμένου που έχεις επιλέξει συνθέτοντας το τελικό αρχείο. 

Καλύτερα να αναφέρεις τα προβλήματα στο παρακάτω θέμα που είναι εξειδικευμένο  για Raspberry :

https://www.insomnia.gr/forums/topic/603364-raspberry-pi-insomnia-community/?tab=comments#comment-54722688

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε σε ευχαριστω.

εχω βρει πολλους οδηγους για το deluge. Μιας και δεν ξερω τι διαφορετικο κανει ο καθενας....μπορεις να κανεις τον κοπο να μου βρεις τον πιο απλο-ευκολο; εγω φτανω στo εξης σημειο με επιτυχια κανοντας τα παρακατω.

sudo apt update

sudo apt upgrade

sudo apt-get install deluged 
sudo apt-get install deluge-console

απο εκει και περα χανομαι. κατι ThinClient Access,vpn,proxy,WebUI Access....

εαν εχεις την ορεξη να με βοηθησεις θα σου ημουν ευγνωμων. Δεν ξερω τι απο τα παραπανω ειναι απαραιτητο....εγω απλα να το τρεξω θελω.επισης δεν ξερω εαν τα τελευταια 2 βηματα χρειαζονται. γενικοτερα δηλωνω μπερδεμενος.

σε ευχαριστω.

Επεξ/σία από nickvas19
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

φιλε σε ευχαριστω.

εχω βρει πολλους οδηγους για το deluge. Μιας και δεν ξερω τι διαφορετικο κανει ο καθενας....μπορεις να κανεις τον κοπο να μου βρεις τον πιο απλο-ευκολο; εγω φτανω στo εξης σημειο με επιτυχια κανοντας τα παρακατω.

sudo apt update

sudo apt upgrade

sudo apt-get install deluged 
sudo apt-get install deluge-console

απο εκει και περα χανομαι. κατι ThinClient Access,vpn,proxy,WebUI Access....

εαν εχεις την ορεξη να με βοηθησεις θα σου ημουν ευγνωμων. Δεν ξερω τι απο τα παραπανω ειναι απαραιτητο....εγω απλα να το τρεξω θελω.

σε ευχαριστω.

Χρησιμοποιείς την έκδοση του Rasbian με το γραφικό περιβάλλον ή την Lite; 

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με την Lite έκδοση, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την lite.

απλα θελω να κανω το rsp τορρεντ. αυτο θελω να κανω. δεν το εχω καθολου και δεν καταλαβαινω τπτ :)

εαν ξερεις εσυ καποιον τροπο δικο σου ας παμε με τον δικο σου.

Επεξ/σία από nickvas19
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει να τρέξω torrent client μέσω command line για να μπορέσω να σε βοηθήσω.

Δοκίμασε να ανοίξεις ένα θέμα εδώ: https://www.insomnia.gr/forums/topic/603364-raspberry-pi-insomnia-community/?tab=comments#comment-54722688 ή εδώ : https://www.insomnia.gr/forums/forum/38-linux/ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...