Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, destron είπε

Εσύ δηλαδή πίστεψες ότι φταίνε οι προμηθευτές?

Apple is concerned that the current situation would significantly lower consumer appetite to upgrade their phones, which could lead to a tame reception of the first 5G iPhone," said a Nikkei source with direct knowledge of the discussion. "They need the first 5G iPhone to be a hit."

Apple is already a year behind its two biggest rivals -- Samsung Electronics and Huawei Technologies -- in introducing a 5G-capable handset. At the start of the year, the company set an aggressive target for the release of a 5G iPhone, instructing mobile suppliers to prepare to make up to 100 million units of the new devices for 2020 and designing four different models of the handsets, sources told Nikkei.

Now, Apple is closely monitoring the outbreaks in the U.S. and Europe, its two largest markets that together account for more than half of its sales, and assessing whether a delay is necessary, the sources told Nikkei

Γνωρίζεις αγγλικά ή απλά κοιτάζεις τις 2 πρώτες γραμμές και ελπίζεις να μην κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε παρακάτω;

Το ίδιο κανείς και με τα πινακάκια και εκτίθεσαι συνεχώς.

Τελικα αποφάσισε, περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το big hit ή έχει πρόβλημα στην υλοποίηση του 5g;

Κουράζεις. 

9 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Και ενα κ 2..αλλα κρυβε λογια..😃😀

«Apple is already a year behind its two biggest rivals -- Samsung Electronics and Huawei Technologies -- in introducing a 5G-capable handset

Κοπτοραπτική σε ΙΕΚ;

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, stafaf είπε

Γνωρίζεις αγγλικά ή απλά κοιτάζεις τις 2 πρώτες γραμμές και ελπίζεις να μην κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε παρακάτω;

Το ίδιο κανείς και με τα πινακάκια και εκτίθεσαι συνεχώς.

Τελικα αποφάσισε, περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το big hit ή έχει πρόβλημα στην υλοποίηση του 5g;

Κουράζεις. 

Δεν ξέρω αγγλικά.Μετάφρασε το εσυ που ξέρεις και πες μου και μένα

Apple could delay the launch of its 5G iPhone 12 'by months' over fears of low sales 

Επεξ/σία από destron
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, destron είπε

Δεν ξέρω αγγλικά.Μετάφρασε το εσυ που ξέρεις και πες μου και μένα

Apple could delay the launch of its 5G iPhone 12 'by months' over fears of low sales 

Όχι βρε ψέμματα λένε. 

Αφού έχουν πρόβλημα στην υλοποίηση του 5g.

Αυτό δεν είπες λίγο πριν;

Αλλαζεις απόψεις τόσο γρήγορα όσο τα ακάου μου φαίνεται. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stafaf είπε

Όχι βρε ψέμματα λένε. 

Δεν έχει νόημα να το συνεχίζεις... είπαμε ορισμένα πράγματα είναι θεωρητικά άπειρα...

• Thanks 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, stafaf είπε

Όχι βρε ψέμματα λένε. 

Όλα μαζί.

January 06, 2020

Apple may Delay 5G iPhones a few Months due to a decision to Adopt its own In-House Antenna-in-Package (AiP) modules

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ζοριζεστε μερικοί που σε θέματα της huawei και της xiaomi είστε χαλαροί και κάνετε χαβαλε.Καλύτερα να καθυστερήσει για να βγει κάτι καλό.

Επίσης το γεγονός ότι θέλει να καθυστερήσει την παραγωγή για να πουλήσει είναι λογικό γιατί σαν εταιρεία θέλει να πουλήσει για να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερο κέρδος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, destron είπε

Ούτως η άλλως εκτός από το 5G και μια ακόμα κάμερα δεν θα έχει και τίποτα καινούργιο να δείξει

Αυτό έχουν να δείξουν από το στρατόπεδο του Android.. Μαζί με τα υπέρ ζουμ τηλεσκόπια τους ...

Τα αλλά θα τα δείτε και εσείς του χρόνου να εφαρμόζονται ..

Να δεις πως το είπε εχθές ο Κινεζος σε άπταιστα Αγγλικά το Deep Fusion?

Α ναι XD Fusion...

innovation!!!!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Chris_BMW είπε

Αυτό έχουν να δείξουν από το στρατόπεδο του Android.. Μαζί με τα υπέρ ζουμ τηλεσκόπια τους ...

Τα αλλά θα τα δείτε και εσείς του χρόνου να εφαρμόζονται ..

Να δεις πως το είπε εχθές ο Κινεζος σε άπταιστα Αγγλικά το Deep Fusion?

Α ναι XD Fusion...

innovation!!!!!

Τα ίδια λέγατε μερικοί όταν έβγαλε η huawei τρεις κάμερες και τώρα που το υιοθέτησε η αγαπημένη σας εταιρεία είναι φανταστική αναβάθμιση.Να σε δω τι θα λες όταν βγάλει υπέρ ΖΟΟΜ φακό το 12

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, destron είπε

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ζοριζεστε μερικοί που σε θέματα της huawei και της xiaomi είστε χαλαροί και κάνετε χαβαλε.Καλύτερα να καθυστερήσει για να βγει κάτι καλό.

Επίσης το γεγονός ότι θέλει να καθυστερήσει την παραγωγή για να πουλήσει είναι λογικό γιατί σαν εταιρεία θέλει να πουλήσει για να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερο κέρδος.

Σε μένα τα λες? Νομίζεις θα "στράβωνε" κανείς αν ήθελε να καθυστερήσει την παρουσίαση για να κάνει το μπαμ ή να ενσωματώσει δική της τεχνολογία?

Εσύ είσαι αυτός που χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα που ο ίδιος παρέθεσες ως κάτι epic fail.

Ελα μου όμως που "έσκασε" η φάση με την πανδημία και χάθηκε η μπάλα και κάθε μέρα διαβάζουμε και άλλο σενάριο.

Αν φτάσει Σεπτέμβριος και είναι όλοι στα σπίτια τους, τί παρουσίαση να κάνει? Δεν είναι και region player όπως κατάντησε η Huawei που πλέον απευθύνεται στους κατοίκους δυτικά της Βομβάης.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα το δούμε πολύ σύντομα το 5g ξέρω τι ΣΑΣ λέω 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nextp είπε

Δηλωνω πληρη αγνοια για το πακετο αυτο . Θα ηθελα ομως unlimited . (Ισως απειδη εχω καλομαθει εδω πανω που ειμαι - 26 λιρες unlimited ολα).

Το αυτο σε λογικη τιμη θα ηθελα και για το Ελληνικο νουμερο μου (απο την Cosmote παρεπιπτοντως)

Σε κλέβουν Αδελφέ εγώ στην 3 έχω με £ 10 unlimited all για 6 μήνες και άλλους 18 μηνες με £ 20

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, garfield39gr είπε

Σε κλέβουν Αδελφέ εγώ στην 3 έχω με £ 10 unlimited all για 6 μήνες και άλλους 18 μηνες με £ 20

Και εγω 3 ειμαι αλλα εσυ η προφανως εχεις κανει νεο συμβολαιο η πηρες νεα συσκευη . Εγω ειμαι πλεον (εχοντας δωσει ενα 5αρι χιλιαρικα σε νεες συσκευεσ και ανανεωσεςι συμβοαλαιων) τα τελευταια 4 xρονια) σε rolling monthly contract.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 27/3/2020 στις 11:16 ΠΜ, kotronas είπε

Τι θα το κάνεις το 5ΤΖ φίλε μου θα στριμάρεις.Ελληνάρες ας έχω Ferrari και ας κάνω κύκλους την ομόνοια. 

άρα έπρεπε να σταματήσουμε στην 56κ γραμμή... τι να το κάνουμε το wifi... πας με το καλωδιακι σου το κουμπώνεις στο κινητακι σου "κλακκκκ" έτοιμος.... και οι επεξεργαστές 5-6 Ghz αφου κάνουμε την δουλειά μας με 1.5 Ghz... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, kostasxiaomi είπε

άρα έπρεπε να σταματήσουμε στην 56κ γραμμή... τι να το κάνουμε το wifi... πας με το καλωδιακι σου το κουμπώνεις στο κινητακι σου "κλακκκκ" έτοιμος.... και οι επεξεργαστές 5-6 Ghz αφου κάνουμε την δουλειά μας με 1.5 Ghz... 

Πες μου τωρα οτι δεν νοσταλγείς την 56Κ και βασικά τι εκανες μετα απο αυτο.

Αλλά προφανως δεν την εζησες την 56κ για αυτό την παραδειγματιζεσαι.

Επεξ/σία από kotronas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kotronas είπε

Πες μου τωρα οτι δεν νοσταλγείς την 56Κ και βασικά τι εκανες μετα απο αυτο.

Αλλά προφανως δεν την εζησες την 56κ για αυτό την παραδειγματιζεσαι.

Γράφω μόνο για όσα έζησα και κάθε τεχνολογία έχει την ομορφιά της για την εποχή της... κλασσικός Ελληνάρας του πλητρολογίου που το πάει στο προσωπικό; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...