Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H σημερινή κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2 ήταν απίθανο να μην επηρεάσει την εφοδιαστική αλυσίδα της Apple.

Παρόλα αυτά οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούσαν, ότι η Αμερικάνικη εταιρεία θα είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει κανονικά με το χρονοδιάγραμμα της και να λανσάρει τα προϊόντα που είχε προγραμματίσει έστω και σε μειωμένες ποσότητες. Πληροφορίες ωστόσο που προέρχονται από το εσωτερικό της εταιρείας φαίνεται να εκφράζουν απαισιοδοξία ότι η εταιρεία θα είναι σε θέση να προχωρήσει κανονικά στο λανσάρισμα του νέου της iPhone.

Το λανσάρισμα του πρώτου 5G iPhone αναμένεται λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα να καθυστερήσει για μερικούς μήνες. Οι πιο απαισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για λανσάρισμα στις αρχές του 2021.

Με την σημερινή, ρευστή κατάσταση στην παγκόσμια υγεία και τις ανησυχίες για τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού και στην οικονομία, είναι αναμενόμενο να καθυστερήσει το λανσάρισμα του επόμενης γενιάς iPhone που θα είναι συμβατό με τα επόμενης γενιάς δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η εταιρεία έρχεται ήδη αργοπορημένη σε αυτό το κομμάτι της αγοράς (των προϊόντων 5G) θα ήθελε το λανσάρισμα των νέων της συσκευών να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Αλλά τώρα, η αγορά ενός smartphone με δυνατότητες 5G το πιθανότερο είναι να μην βρίσκεται στις προτεραιότητες των περισσότερων ανθρώπων σήμερα. Οι περιορισμοί στα ταξίδια και στις μετακινήσεις, δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην Apple, που καθυστέρησαν την ανάπτυξη των πρωτοτύπων καθώς απαιτούνταν συναντήσεις σε προσωπικό επίπεδο με προμηθευτές και hands-on testing. Λέγεται, ότι οι προμηθευτές της Apple στην Κίνα έχουν ενημερωθεί για τις αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα της παραγωγής, και πως πρόκειται να ξεκινήσουν τις μαζικές αποστολές τον Αύγουστο, όταν συνήθως ξεκινούσαν δύο μήνες νωρίτερα (Ιούνιο) και επομένως η παραγωγή των νέων συσκευών iPhone θα καθυστερήσει.

Αυτή η καθυστέρηση θα μπορούσε να είναι μόνο ενός μήνα ή δύο μηνών, ωστόσο θα μπορούσε να επεκταθεί ακόμη και μέχρι τις αρχές του 2021. Θα εξαρτηθεί από την παγκόσμια κατάσταση στην υγεία και στην οικονομία τις προσεχείς εβδομάδες.

SlashGear

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση: γιατί να αγοράσω ενα τόσο ακριβό 5G κινητό αυτό το χρόνο ενώ 5G δίκτυα στην Ελλάδα θα δούμε σε 3-4 χρονιά;;; (Μπορεί και ποτέ)

Απάντηση: το αγοράζω π.χ. το 2023 και μάλιστα πολύ φθηνότερα!

:P :P

Επεξ/σία από mader
  • Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasxiaomi είπε

και να υπάρχουν 5g κινητά εμείς εδώ δεν θα το δούμε πότε γιατί έχουμε γεμίσει φλατ ερθερς... 

Δεν ειναι κακο αυτο. εγω προσωπικά εχω βασιμες αμφιβολίες για την "ουδέτερη" επίπτωση της ακτινοβολίας στον άνθρωπο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kostasxiaomi είπε

και να υπάρχουν 5g κινητά εμείς εδώ δεν θα το δούμε πότε γιατί έχουμε γεμίσει φλατ ερθερς... 

Τι θα το κάνεις το 5ΤΖ φίλε μου θα στριμάρεις.Ελληνάρες ας έχω Ferrari και ας κάνω κύκλους την ομόνοια. 

• Like 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mader είπε

Ερώτηση: γιατί να αγοράσω ενα τόσο ακριβό 5G κινητό αυτό το χρόνο ενώ 5G δίκτυα στην Ελλάδα θα δούμε σε 3-4 χρονιά;;; (Μπορεί και ποτέ)

Απάντηση: το αγοράζω π.χ. το 2023 και μάλιστα πολύ φθηνότερα!

:P :P

Γιατι το αγοράζεις για ολα τα αλλα. Το 5G ειναι απλά κερασάκι σε περίπτωση που δεν πεθανουμε απο κορονοιο και παμε κανα ταξιδι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οταν οι τιμες για unlimited data θα ειναι σε ανθρωπινα επιπεδα για ολους (στη Ελλαδα) τοτε θα εχει νοημα οτιδηποτε ακομη και για 4G....

Κοιταμε το δενδρο και χανουμε το δασος μεχρι τοτε.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nextp είπε

Οταν οι τιμες για unlimited data θα ειναι σε ανθρωπινα επιπεδα για ολους (στη Ελλαδα) τοτε θα εχει νοημα οτιδηποτε ακομη και για 4G....

Κοιταμε το δενδρο και χανουμε το δασος μεχρι τοτε.

Είσαι απαράδεκτος και αχάριστος. Η Cosmote εχει φοβερή πακετάρα 2,5GB με μολις 8,5 ευρω

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NamelessDead είπε

Είσαι απαράδεκτος και αχάριστος. Η Cosmote εχει φοβερή πακετάρα 2,5GB με μολις 8,5 ευρω

Δηλωνω πληρη αγνοια για το πακετο αυτο . Θα ηθελα ομως unlimited . (Ισως απειδη εχω καλομαθει εδω πανω που ειμαι - 26 λιρες unlimited ολα).

Το αυτο σε λογικη τιμη θα ηθελα και για το Ελληνικο νουμερο μου (απο την Cosmote παρεπιπτοντως)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ο ιος φταιει για την καθυστερηση..ηταν ηδη πισω στο RD του 5G γενικα ολο το παρεακι..

αντε και folding σε 5 χρονια..με κανα μπαν μπας κ σωσει την κατασταση

Επεξ/σία από magicnumbers
  • Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kotronas είπε

Τι θα το κάνεις το 5ΤΖ φίλε μου θα στριμάρεις.Ελληνάρες ας έχω Ferrari και ας κάνω κύκλους την ομόνοια. 

οχι εχει και το αλλο συν θα εισαι σπιτι θα πατησεις κατι download η θα ανοιξεις κανενα 4Κ βιντεο και μεχρι να καταλαβεις οτι εισαι με ντατα τα σου εχει καταπιει 4gb χαβαλε

13 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

γουαους!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Ναι ο ιος φταιει για την καθυστερηση..ηταν ηδη πισω στο RD του 5G γενικα ολο το παρεακι..

αντε και folding σε 5 χρονια..με κανα μπαν μπας κ σωσει την κατασταση

Καλά τα λες. 
Αλλωστε η κάλυψη του 5G είναι τεράστια, το HMS της Huawei θα κλείσει το play store, τα folding κινητά είναι τέρατα αξιοπιστίας και το Κινεζικό καθεστώς δεν είχε ποτέ πρόθεση να κατασκοπεύσει κανέναν. 

• Like 6
Επισκέπτης
Δημοσ.

βρε μανια με αυτο το 5 G ...

εχουμε καιρο ακομα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...