Προς το περιεχόμενο

Microsoft Xbox One X 299€ PUBLIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά να πούμε ότι για να το ευχαριστηθείτε χρειάζεται και 4k τηλεόραση.

Για όποιον έχει τέτοια tv και θέλει κονσόλα είναι πολύ καλή περίπτωση. Όταν με το καλό έρθουν οι καινούργιες το πουλάει και παίρνει μία.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το πασχα κοντα ειναι σιγουρα θα βγαλουνε και αλλες , το ps4 ειναι πιο δημοφιλες και βρισκεις πιο ευκολα μτχ , ειναι κ ο μονος λογοσ πυ δεν το περνω , δεν υπαρχουν και τα sevenspot για ενοικιαση .,60 δεν δινω ,,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή των 300€ είναι καλούτσικη. Έχει παίξει με επιστροφή πόντων και 275€ περίπου μετά την αφαίρεση των πόντων.

Το φοβερό ποιο είναι? Ότι μπορείς να πάρεις επιπλέον χειριστήριο με μισή τιμή. Μπορείς να πάρεις ακόμα και το Elite 2 χειριστήριο μισή τιμή!!! Αυτές οι τιμές δεν υπάρχουν στα χειριστήρια. 

Για όσους σκέφτονται για Xbox X vs PS 4 Pro, απλά να πω πως το τεράστιο προσόν των XBOX είναι πως με συνδρομή μπορείς να έχεις 100άδες παιχνίδια σε σχέση με το PS4 που πρέπει να αγοράζεις. Επίσης είναι σαφέστατα λιγότερο θορυβώδες και πιο δυνατό απο το PS4 Pro. 

Για τη συνδρομή έχει γραφτεί εδώ θέμα που μπορείτε να την πάρετε σε τιμή χώμα. Διαβάστε σχετικά 1ο και 3ο post.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold/?do=findComment&comment=57751173

Τέλος θεωρώ πως επειδή βγαίνει το καινούργιο τα Χριστούγεννα, δεν αξίζει να περιμένει, κάποιος που δεν έχει κονσόλα. Το X box X είναι εκπληκτικό σε δύναμη για ακόμα 3 χρόνια τουλάχιστον και παράλληλα must αν έχετε 4Κ τηλεοραση  και πόσο μάλλον αν έχετε και Home Cinema με DTS

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε

Άμα δεν σκοπεύεις να πάρεις συνδρομή αξίζει σαν 2η κονσόλα ή τζάμπα λεφτά;

Τι να το κάνεις αν έχεις ήδη 2η κονσόλα και δεν θες συνδρομή? Συλλογή φάση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

2η εννοώντας πως έχω ήδη PS4 Pro.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε

2η εννοώντας πως έχω ήδη PS4 Pro.

H απάντηση μου παραμένει η ίδια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

H απάντηση μου παραμένει η ίδια.

Δεν έχω όλα τα games που θα ήθελα στο PS (ακόμα) οπότε μπορεί να έχει κάποια που αξίζουν more να τα play στο X και ίσως έχει και κανένα exclusive που αξίζει και μου ξέφυγε. Κατά τα άλλα η συλλογή παραμένει συλλογή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, d_gkal είπε

Το μόνο αρνητικό η απουσία ssd

Αν είχες, θα είχε σίγουρα +100€ που είναι και η επιπλέον τιμή του SSD. Άσε που μάλλον τον θεωρώ άχρηστο για τώρα. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι πραγματικά, απολύτως αποδεκτοί με τον δίσκο που έχει. 

Καλύτερα να πληρώσει κάποιος αυτά τα 100€ και να πάρει εξωτερικό 4TB για να έχει πολλά απο τα παχνιδια το Game pass

Μόλις τώρα, jmirko15 είπε

Δεν έχω όλα τα games που θα ήθελα στο PS (ακόμα) οπότε μπορεί να έχει κάποια που αξίζουν more να τα play στο X και ίσως έχει και κανένα exclusive που αξίζει και μου ξέφυγε. Κατά τα άλλα η συλλογή παραμένει συλλογή.

Οπότε αν σου χρειάζεται ή οχι, ειναι αποκλειστικά δικό σου θέμα και των προτεραιοτήτων σου. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

Αν είχες, θα είχε σίγουρα +100€ που είναι και η επιπλέον τιμή του SSD. Άσε που μάλλον τον θεωρώ άχρηστο για τώρα. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι πραγματικά, απολύτως αποδεκτοί με τον δίσκο που έχει. 

Καλύτερα να πληρώσει κάποιος αυτά τα 100€ και να πάρει εξωτερικό 4TB για να έχει πολλά απο τα παχνιδια το Game pass

Συγγνώμη που παρεμβαίνω... Εγώ έχω xbox one αλλά τώρα σκέφτομαι να βάλω gamepass έπειτα από χρόνια. 

Μπορώ να κατεβάζω τα παιχνίδια σε εξωτερικό δίσκο όντως ;  γιατί στο 1tb που έχω σίγουρα θα χωράνε λίγα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Συγγνώμη που παρεμβαίνω... Εγώ έχω xbox one αλλά τώρα σκέφτομαι να βάλω gamepass έπειτα από χρόνια. 

Μπορώ να κατεβάζω τα παιχνίδια σε εξωτερικό δίσκο όντως ;  γιατί στο 1tb που έχω σίγουρα θα χωράνε λίγα. 

Ναι, μπορείς κανονικά αρκεί ο δίσκος να ειναι USB 3.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Και σε αντιθεση με το playstation που δεχεται ΜΟΝΟ εναν εξωτερικο δισκο, στο xbox μπορεις να κουμπωσεις πολλους ταυτοχρονα.

(τεραστια διαφορα οταν θελησεις να μεταφερεις παιχνιδια απο δισκο σε δισκο, στο xbox κατ'ευθειαν, στο playstation πρεπει να χρησιμοποιεις ενδιαμεσα τον εσωτερικο του..., πικρα διαδικασια).

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.
41 minutes ago, sphinxgr said:

Οπότε αν σου χρειάζεται ή οχι, ειναι αποκλειστικά δικό σου θέμα και των προτεραιοτήτων σου. 

Έχει διαφορά απ' το one s σε loading times; 

Γιατί έχω το all digital και ώρες ώρες σπάει νεύρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Το φοβερό ποιο είναι? Ότι μπορείς να πάρεις επιπλέον χειριστήριο με μισή τιμή. Μπορείς να πάρεις ακόμα και το Elite 2 χειριστήριο μισή τιμή!!! Αυτές οι τιμές δεν υπάρχουν στα χειριστήρια. 

Αυτό πως μπορείς να το πετύχεις; Βλέπω τις συνηθισμένες τιμές στα χειριστήρια.

Άκυρο, κοίταγα Γερμανό

Επεξ/σία από majnun
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...