d3m1s Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Πιστεύω ότι δεν έχει πέσει ξανά σε αυτή την τιμή, το Public το έχει και άμεσα διαθέσιμο, κάποιος που το έχει να μας πει αν αξίζει? Ψαχνόμουν για PS4 Pro αλλά τελικά παράγγειλα αυτό! https://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-one-x-robot-white-1tb-and-fallout-76-special-edition/prod9370158pp/ https://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles/f/832774/Xbox-One-X.html?o=xbox+one+x&order_by=pricevat&order_dir=asc 4
bill987 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, slk200gr είπε 330 το εβρισκες αλλα οκ ειναι καλη τιμη 330 μαζί με το 2ο χειριστήριο (-50%), ψήνομαι τρελά! Θέλει κόρη μου laptop αλλιώς θα το είχα πάρει εχθές!!! 3
chocorello Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μα να δώσετε 300+ για κονσόλα που μετράει μήνες ώστε να θεωρηθεί κονσόλα προηγούμενης γενιάς; 😐 Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από chocorello 8
majnun Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, chocorello είπε Μα να δώσετε 300+ για κονσόλα που μετράει μήνες ώστε να θεωρηθεί κονσόλα προηγούμενης γενιάς; 😐 Nαι μεν, αλλά ειδικά τώρα με το κορονοβιρούσι, αν δεν έχεις μία κονσολίτσα, περνάει ακόμα πιο δύσκολα η φάση. Και στο λέω γιατί δεν έχω και κρατιέμαι με νύχια και δόντια να μην ψωνίσω. Ο Δεκέμβριος απέχει 8 μήνες, όχι και μικρό διάστημα. 7
d_gkal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 46 minutes ago, chocorello said: Μα να δώσετε 300+ για κονσόλα που μετράει μήνες ώστε να θεωρηθεί κονσόλα προηγούμενης γενιάς; 😐 δινεις 300 τωρα και για τα επομενα 2-3 χρονια εισαι καλυμμενος απο κονσολα. μεχρι τοτε θα εχει πεσει η τιμη του series X, οποτε το χτυπας τοτε! 12
takjar Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε δινεις 300 τωρα και για τα επομενα 2-3 χρονια εισαι καλυμμενος απο κονσολα. μεχρι τοτε θα εχει πεσει η τιμη του series X, οποτε το χτυπας τοτε! +1 Επίσης έχει δηλώσει η Microsoft ότι τον πρώτο καιρό τα παιχνίδια που βγαίνουν για το Xbox Series X δεν θα είναι generation exclusive και τέλος αυτή η γενιά για το Xbox έχει απίστευτα πολλά παιχνίδια και πράγματι μπορείς να βγάλεις πολλά χρόνια ασχολίας με αυτήν + 4K Blu-ray player 6
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Αν δεν είχα κονσόλα ή ήμουν φαν του xbox το χτύπαγα σήμερα. Οποίοι θέλατε κονσόλα, πιστεύω ήρθε η ώρα. Μέχρι τον Δεκέμβριο έχετε μήνες μπροστά. Ζήστε το σήμερα 😁👍👍
d_gkal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 10 minutes ago, stelios18120 said: Αν δεν είχα κονσόλα ή ήμουν φαν του xbox το χτύπαγα σήμερα. Οποίοι θέλατε κονσόλα, πιστεύω ήρθε η ώρα. Μέχρι τον Δεκέμβριο έχετε μήνες μπροστά. Ζήστε το σήμερα 😁👍👍 Γιατί το αύριο είναι αβέβαιο 😜 Το μόνο αρνητικό η απουσία ssd 1
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, chocorello είπε Μα να δώσετε 300+ για κονσόλα που μετράει μήνες ώστε να θεωρηθεί κονσόλα προηγούμενης γενιάς; 😐 Συμπληρώνω για ολοκληρωμένη εικόνα ότι η νέα γενιά θα απαιτεί 500+. Αν κάποιος σκέφτεται να δώσει τώρα 300Ε πόσο μάλλον να δώσει τα κοντά 2πλάσια. Εκείνη βέββαια την εποχή (καλά να είμαστε) θα έχουμε νέες προτροπές ως προς την νέα γενιά, να περιμένουμε κανά 6μηνο (ή και BF) για πτώση τιμών.
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, d_gkal είπε Γιατί το αύριο είναι αβέβαιο 😜 Το μόνο αρνητικό η απουσία ssd Ε βέβαια. Δεν ξέρεις τι γίνεται. Ακούς μερικούς που λένε, σε 8 μήνες θα βγει η καινούργια κτλπ. Ποιοι 8 μήνες ρε σεις; τι είναι 10 μέρες; πάρτε εκεί να περάσετε την ώρα σας όμορφα. 5
koystado Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 μπορεί σε 8 μήνες να μην υπάρχουμε παρτε τώρα που γυρίζει
GeoZis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 καλησπερα σας, δεν ειμαι πολυ γνωστης αλλα ποια η διαφορα με το xbox x που δικαιολογει την τεραστια διαφορα τιμης?
fotisdra Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 4 x δυναμη , υδροψυξη αλλά μην το πάρετε δεν είναι καλό ( μπας και προλάβω να πουλήσω το ps4 να αγοράσω ένα τέτοιο )
aelaos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Χτυπα την προσφορα με το Gamepass αν πάρεις το XBOX. Αξίζει με τα χίλια !!! Με ένα απλό XBOX all digital εχω πρόσβαση σε 200+ παιχνιδια σε υπολογιστή και στο XBOX και συνέχεια έρχονται καινούργια. Ο κατάλληλος τρόπος για να εκμεταλευτείς την προσφορά είναι να πάρεις δυο έτησιες συνδρομές Live να τις ενεργοποιήσεις και να βάλεις αυτόματη πληρωμή με κάρτα με κάθε συνδρόμη γιατί σου δίνει +1 μήνα επιπλέον. Αφού το κάνεις αυτό τότε θα πάρεις και την προσφορά 3+1 Gamepass Ultimate (Θα βάλεις πάλι την επιλογή με αυτόματη ανανέωση με κάρτα). Έτσι θα σου αναβαθμίσει όλη την συνδρομή του Live σε GamePass Ultimate και θα έχεις πρόσβαση σε παιχνίδια σε PC και XBOX. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις με 85€ 30μήνες συνδρομή ultimate που τα καραξίζει. Να υπενθυμίσω ότι κάθε φορά που θα βάζεις κάποια από τις παραπάνω συνδρομές θα αφήνεις ενεργοποιημένη την επιλογή για πληρωμή με πιστωτική και μετά την ενεργοποίηση, την αφαιρείς από τις επιλογές του λογαριασμού σου XBOX. Για πο μερακλήδες μπορείτε να βάλετε κομπο μια τρίμηνη και μια μηνιαία συνδρομή ακόμα για να φουλάρεται τα τρία χρόνια που σας δίνει το δικαίωμα η Microsoft για να αγοράσετε συνδρομές. Τις δικές μου XBOX LIVE τις πήρα από το site της ENEBA 6 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις