Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα να μεταφερω τους κωδικους απο τα ασυρματα δικτυα που εχω σε ενα κινητο τηλεφωνο σε ενα καινουργιο που θα αγορασω

Γινεται να μετα φερω και τις σημειωσεις που εχω απο το παλιο στο καινουργιο?

ευχαριστω εκ τον προτερων για την βοηθεια σας

Δημοσ.

Αν βαλεις τον ιδιο google λογαριασμο που εχεις και στο παλιο, τα παντα θα συγχρονισουν με αυτον, οποτε θα εχεις και τις σημειωσεις σου και τα ασυρματα σου στο καινουριο. Οταν λες σημειωσεις, φανταζομαι εννοεις αυτες στο google keep, γιατι δεν ξερω αν αλλες εφαρμογες σημειωσεων που να συγχρονιζονται με το google account...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δεις αναφορές ότι κάποια brands συσκευών δεν δίνουν την επιλογή για backup των wi-fi passwords στο Google account σου (αρα Google Backup and Restore).
Επειδή κι εγώ είμαι σε φάση αλλαγής κινητού (και μάλιστα σε διαφορετική εταιρία από αυτή που ήμουν), το ψάχνω αυτές τις μέρες. Στο Google backup μου βλέπω μόνο τα εξής:

App data
SMS
Device Settings
Call history

και δεν μου είναι σαφές αν στα device settings συμπεριλαμβάνει και τα wi-fi passwords.

EDIT: Προσωπικά είπα να δοκιμάσω κι αυτή την εφαρμογή αλλά θέλει ROOT συσκευή για να κάνει backup τα wi-fi passes :-(
Αδιέξοδο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.backupyourmobile&hl=el

Επεξ/σία από stark
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιες εταιρείες κινητών έχουν δικές τους εφαρμογές μεταφοράς δεδομένων, ώστε να διευκολύνουν τη μετάβαση του χρήστη στο κινητό της δικής τους μάρκας. Συνήθως έχουν πλήρεις δυνατότητες μεταφοράς, όταν και το παλιό και το νέο κινητό ανήκουν στην ίδια μάρκα (σε αυτήν την περίπτωση κάποιες αναφέρουν ότι υποστηρίζουν και τη μεταφορά των WIFI ρυθμίσεων), αλλά δεν χάνεις τίποτα να το ψάξεις περισσότερο.
Εδώ είναι μερικά παραδείγματα:

Samsung
Sony
Huawei

Επεξ/σία από Vista32
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα μιας και πήγα από Nexus 5X σε Mi A3.

Έκανα συγχρονισμό και μετέφερα επαφές και ιστορικό στον Chrome, συγχρόνισα και το ιστορικό του Viber, αλλά δε μπορώ να βρω πώς να μεταφέρω τη λίστα με τα αποθηκευμένα δίκτυα Wi-Fi με τους κωδικούς τους.

Καμία από τις δύο συσκευές δεν είναι rooted.

Δημοσ.

Στο mi a3 όσες φορές έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων βάζοντας τον Google λογαριασμό έρχονται και τα wifi password αυτόματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...