Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bromiaris είπε

Φίλος που είναι Στρατιωτικός πριν 2 χρόνια πήγε σε νησί και δεν πήρε μαζί του το νέο του αυτοκινήτο... αλλά παρέδωσε πινακίδες για να μην πληρώνει εχτρα ασφάλεια και τέλη...

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε επέστρεψε και πήγε για τις πινακίδες... οι όποιες είχα  καταστραφεί βάση Νόμου...

Οπότε +60€ και νέο νούμερο 

Το έγραψα και παραπάνω, το μέτρο αυτό ενώ είχε καταργηθεί επανήλθε το 2018:

2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Μετά από σύντομη αναζήτηση διαπίστωσα πως το συγκεκριμένο μέτρο επανήλθε το 2018 (ν4530/2018), και συγκεκριμένα για συνεχόμενη παραμονή των πινακίδων στην εφορία άνω των 18 μηνών.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν δεν το έβαζαν εμπρός μερικές φορές αλλά έμεινε ακίνητο οκτω χρόνια, να περιμένετε προ βλήματα και στο μπλοκ του κινητήρα, κολλημένα ελατήρια, οδηγοί βαλβίδων κλπ.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά στο forum. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτοκίνητο και έχω βρει μια καλή ευκαιρία πιστεύω. Ένας θείος μου έχει εδώ και πέντε χρόνια παρατημένο μέσα σε γκαράζ ένα Nissan primera si 1600cc αλλά λείπει Γερμανία και από τότε το αμάξι δεν έχει πάρει μπροστά. Το θέμα όμως είναι ότι το είχε φέρει από Γερμανία το 1997 και μου είπε πως δεν το είχε εκτελωνίσει και πως χαρτιά δεν υπάρχουν λέει πλέον. Και τώρα θέλει να το δώσει στην ανακύκλωση για καταστροφή διότι του είναι παντελώς άχρηστο και πραγματικά παιδιά αν το δείτε είναι κούκλα το έχει πολύ περιποιημένο μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και πιστεύω είναι κρίμα να πάει γαι πέταμα. Τον ρώτησα να μου το δώσει δεν έχει θέμα απλώς το σκέφτεται γιατί δεν έχει τα χαρτιά. Παιδιά σας λέω πρέπει να σωθεί διαμαντάκι πραγματικά. Όσους ρώτησα μου είπαν να βρω ένα τρακαρισμένο με χαρτιά και του πάρω τους κωδικούς. Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι είναι νόμιμο. Θέλω τα φώτα σας και να μου προτείνετε και άλλες ιδέες για χαρτιά. Σορρυ για το κατεβατό αλλά το έκανα για να μην υπάρχουν κενά. Αν ξέχασα να αναφέρω κάτι με ρωτάτε. Και πάλι σορρυ. 😅😞

Επεξ/σία από DimitrisKoukou
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, DimitrisKoukou είπε

Γειά στο forum. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτοκίνητο και έχω βρει μια καλή ευκαιρία πιστεύω. Ένας θείος μου έχει εδώ και πέντε χρόνια παρατημένο μέσα σε γκαράζ ένα Nissan primera si 1600cc αλλά λείπει Γερμανία και από τότε το αμάξι δεν έχει πάρει μπροστά. Το θέμα όμως είναι ότι το είχε φέρει από Γερμανία το 1997 και μου είπε πως δεν το είχε εκτελωνίσει και πως χαρτιά δεν υπάρχουν λέει πλέον. Και τώρα θέλει να το δώσει στην ανακύκλωση για καταστροφή διότι του είναι παντελώς άχρηστο και πραγματικά παιδιά αν το δείτε είναι κούκλα το έχει πολύ περιποιημένο μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και πιστεύω είναι κρίμα να πάει γαι πέταμα. Τον ρώτησα να μου το δώσει δεν έχει θέμα απλώς το σκέφτεται γιατί δεν έχει τα χαρτιά. Παιδιά σας λέω πρέπει να σωθεί διαμαντάκι πραγματικά. Όσους ρώτησα μου είπαν να βρω ένα τρακαρισμένο με χαρτιά και του πάρω τους κωδικούς. Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι είναι νόμιμο. Θέλω τα φώτα σας και να μου προτείνετε και άλλες ιδέες για χαρτιά. Σορρυ για το κατεβατό αλλά το έκανα για να μην υπάρχουν κενά. Αν ξέχασα να αναφέρω κάτι με ρωτάτε. Και πάλι σορρυ. 😅😞

Ξεχνα το ,δεν γίνεται κάτι ,και αυτό που σου είπαν είναι παράνομο όσο δεν πάει.

• Like 1
Δημοσ.

To εν λόγω Nissan μόνον ολόκληρο για ανταλλακτικά σε μάντρα ανταλλακτικών που ειδικεύεται στη μάρκα. Βέβαια μην περιμένεις μεγάλο ποσόν γιατί το σινάφι είναι σκληρός διαπραγματευτής αν πας να τους πουλήσεις κάτι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimitrisKoukou είπε

Αυτό που περιγράφεις ουδεμία σχέση έχει με ευκαιρία.

Όσο για αυτό που ρωτάς δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς όταν λες "να βρω ένα τρακαρισμένο με χαρτιά και του πάρω τους κωδικούς", ότι και να έχεις στο μυαλό σου όμως παράνομο είναι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DimitrisKoukou είπε

Ξεχασε το, ανακυκλωση η ανταλακτικα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα ρωτήσει και μου είπαν ότι μπορώ να πάρω ένα τρακαρισμένο με χαρτιά και να πάρω κάτι κωδικούς νομίζω τους αριθμούς πλαισίου αλλά δεν μου ακούγονταν και τόσο σωστό γιαυτό ρώτησα στο Forum. Ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας 

Επεξ/σία από DimitrisKoukou
Δημοσ.
12 ώρες πριν, DimitrisKoukou είπε

Είχα ρωτήσει και μου είπαν ότι μπορώ να πάρω ένα τρακαρισμένο με χαρτιά και να πάρω κάτι κωδικούς νομίζω τους αριθμούς πλαισίου αλλά δεν μου ακούγονταν και τόσο σωστό γιαυτό ρώτησα στο Forum. Ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας 

Αυτό που λες ουσιαστικά είναι να "χτυπήσει" αριθμούς πλαισίου και κινητήρα απο άλλο αυτοκίνητο και πρακτικά να "εμφανίσει" ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Οπως αντιλαμβάνεσαι είναι καρα-παράνομο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, DimitrisKoukou είπε

Παράνομο,ξεχνα το.

Δημοσ.

Παιδιά ισχύει ότι μου είπατε. Είναι όντως παράνομο και σας ευχαριστώ πολύ που μου δείξατε τα φώτα σας πάνω σε αυτό το θέμα. Ήμουν στο τσακ να κανονίσω να πάρω ένα τρακαρισμένο με χαρτιά. Και πάλι ευχαριστώ γιατί δεν είχα ιδέα και πίστεψα πως αυτό που μου λένε πρέπει να ισχύει για να το λένε. 

Τι να κάνω όμως λέτε το αμάξι να το φτιάξω και να το έχω στο γκαράζ γιατί πραγματικά σας λέω για την ηλικία του είναι κρίμα να πάει για πέταμα είναι άψογο λες και βγήκε τώρα από το εργοστάσιο και το μοτέρ με μόνο 120-150.000 km και αυτό που με τρελαίνει είναι το σαλόνι του είναι λες και δεν έχει κάτσει ποτέ κανένας μέσα πεντακάθαρο και όλα στην εντέλεια χωρίς σκισιματα χαρακιές και τσαλακωματα. Σας παρακαλώ πείτε μου κάτι θα υπάρχει που να μπορώ να κάνω να το κρατήσω στην ζωή και να μην πάει για καταστροφή.😞😢😢

Δημοσ.
8 ώρες πριν, DimitrisKoukou είπε

Παιδιά ισχύει ότι μου είπατε. Είναι όντως παράνομο και σας ευχαριστώ πολύ που μου δείξατε τα φώτα σας πάνω σε αυτό το θέμα. Ήμουν στο τσακ να κανονίσω να πάρω ένα τρακαρισμένο με χαρτιά. Και πάλι ευχαριστώ γιατί δεν είχα ιδέα και πίστεψα πως αυτό που μου λένε πρέπει να ισχύει για να το λένε. 

Τι να κάνω όμως λέτε το αμάξι να το φτιάξω και να το έχω στο γκαράζ γιατί πραγματικά σας λέω για την ηλικία του είναι κρίμα να πάει για πέταμα είναι άψογο λες και βγήκε τώρα από το εργοστάσιο και το μοτέρ με μόνο 120-150.000 km και αυτό που με τρελαίνει είναι το σαλόνι του είναι λες και δεν έχει κάτσει ποτέ κανένας μέσα πεντακάθαρο και όλα στην εντέλεια χωρίς σκισιματα χαρακιές και τσαλακωματα. Σας παρακαλώ πείτε μου κάτι θα υπάρχει που να μπορώ να κάνω να το κρατήσω στην ζωή και να μην πάει για καταστροφή.😞😢😢

Το πριμέρα το κοβω να είναι μεγαλύτερο σε ηλικία απο εσένα.Ξεκόλλα το μυαλό σου απο αυτό.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/7/2021 στις 11:59 ΠΜ, DimitrisKoukou είπε

Καλή ιστορία, την χάλασες με τα χαρτιά. 

Υπάρχουν στη Γερμανία, αφου δεν έχει εκτελωνιστει, αν υπάρχει αμάξι το αμαξι που λες. 

3/10

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Καλώς σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για τον κόπο. Όσο για τα χαρτιά αν υπάρχουν Γερμανία νομίζω πρέπει να υπάρχουν από ότι μου είχε πει αλλά επειδή δεν είχε εκτελωνιστεί τότε δεν ξέρω αν θα ισχύουν ακόμα. Και αν τα βρω θα είναι πολλά τα έξοδα μετά από τόσα χρόνια για εκτελωνισμό και ότι άλλο χρειαστεί. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DimitrisKoukou είπε

Καλώς σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για τον κόπο. Όσο για τα χαρτιά αν υπάρχουν Γερμανία νομίζω πρέπει να υπάρχουν από ότι μου είχε πει αλλά επειδή δεν είχε εκτελωνιστεί τότε δεν ξέρω αν θα ισχύουν ακόμα. Και αν τα βρω θα είναι πολλά τα έξοδα μετά από τόσα χρόνια για εκτελωνισμό και ότι άλλο χρειαστεί. 

Σύμφωνα με όσα είχες γράψει μου είχε μείνει η εντύπωση πως το ήθελες πάση θυσία, αλλά τελικά δεν το θέλεις και τόσο πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...