AlienTechGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα. Έχω ένα Opel Astra H 1.6 με παραδομένες πινακίδες εδώ και 8-9 χρόνια. Το αμάξι δεν είναι στο όνομα μου. Τι διαδικασία χρειάζεται να ακολουθήσω ώστε το αμάξι να μπει στο όνομα μου με νέες πινακίδες κτλ και πόσο θα κοστίσει στο περίπου όλο αυτό; Επίσης, στα του αυτοκινήτου, τι πράγματα θα χρειαστούν service; λόγω του ότι εδώ και όλα αυτά χρόνια το αυτοκίνητο δεν έχει πάρει καν μπρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Αν δεν κανω λαθος μονο αυτος που εινια στο ονομα του μπορει να παρει τιε πινακιδες και να στο πουλησει . Κοστος 150-200 ευρω η μεταβιβαση Μετα υπολογισε τουλαχιστον κανα 200αρι λαδια , τακακια , φιλτρα κλπ κλπ κλπ αν δεν εχει κατι αλλο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frapes87 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μεταβίβαση όμως γενικά αυτό τον καιρό δέν παίζει να ξέρεις. Εχει κλείσει το υπουργείο μεταφορών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, AlienTechGR είπε Καλησπέρα. Έχω ένα Opel Astra H 1.6 με παραδομένες πινακίδες εδώ και 8-9 χρόνια. Το αμάξι δεν είναι στο όνομα μου. Τι διαδικασία χρειάζεται να ακολουθήσω ώστε το αμάξι να μπει στο όνομα μου με νέες πινακίδες κτλ και πόσο θα κοστίσει στο περίπου όλο αυτό; Επίσης, στα του αυτοκινήτου, τι πράγματα θα χρειαστούν service; λόγω του ότι εδώ και όλα αυτά χρόνια το αυτοκίνητο δεν έχει πάρει καν μπρος. Πρώτα από όλα πρέπει να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους (265 ή 280€ ανάλογα πότε πρωτοκυκλοφόρησε), μετά κτεο άλλα 40-50€, ασφάλιση, και τα τέλη μεταβίβασης 165€. Επίσης γιατί νέες πινακίδες? Διευκρίνησε το πρώτα, και θα σου πω αν αλλάζει το παραπάνω κόστος. Το αυτοκίνητο σίγουρα θα χρειαστεί νέα μπαταρία και λάστιχα, σίγουρα γενικό σέρβις (αλλαγή τα πάντα), συν ότι έχει ήδη χαλάσει από την ακινησία (μερικά φαίνονται άμεσα, άλλα θα τα βγάλει σιγά σιγά μέσα σε 6 μήνες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 38 λεπτά πριν, frapes87 είπε Μεταβίβαση όμως γενικά αυτό τον καιρό δέν παίζει να ξέρεις. Εχει κλείσει το υπουργείο μεταφορών Ξέρω, για καλοκαίρι σκέφτομαι ή όποτε τελειώσει όλο αυτό με την καραντίνα και αρχίσουν να λειτουργούν και πάλι οι υπηρεσίες. 35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πρώτα από όλα πρέπει να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους (265 ή 280€ ανάλογα πότε πρωτοκυκλοφόρησε), μετά κτεο άλλα 40-50€, ασφάλιση, και τα τέλη μεταβίβασης 165€. Επίσης γιατί νέες πινακίδες? Διευκρίνησε το πρώτα, και θα σου πω αν αλλάζει το παραπάνω κόστος. Το αυτοκίνητο σίγουρα θα χρειαστεί νέα μπαταρία και λάστιχα, σίγουρα γενικό σέρβις (αλλαγή τα πάντα), συν ότι έχει ήδη χαλάσει από την ακινησία (μερικά φαίνονται άμεσα, άλλα θα τα βγάλει σιγά σιγά μέσα σε 6 μήνες). Οι πινακίδες μετά από 1-2 χρόνια δεν καταστρέφονται; Αν θυμάμαι καλά η κατάθεση πινακίδων στη δικιά μου περίπτωση είχε γίνει το 2011. Τέλη κυκλοφορίας πληρώνονται όλα ή μόνο για όσους μήνες απομένουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, AlienTechGR είπε Οι πινακίδες μετά από 1-2 χρόνια δεν καταστρέφονται; Αν θυμάμαι καλά η κατάθεση πινακίδων στη δικιά μου περίπτωση είχε γίνει το 2011. Τέλη κυκλοφορίας πληρώνονται όλα ή μόνο για όσους μήνες απομένουν; Η καταστροφή πινακίδων έχει πολλά χρόνια που έχει καταργηθεί, αλλά και τότε που ίσχυε σπάνια εφαρμοζόταν. Αν οι πινακίδες σου έχουν καταστραφεί(χλωμό), τότε θα χρειαστεί να πληρώσεις άλλα 60€. Τα τέλη κυκλοφορίας προς το παρόν τουλάχιστον πληρώνονται όλα. Ίσως δοθεί αργότερα τέτοια δυνατότητα όπως έγινε πέρσι το Μάιο για τα τέλη του 2019, τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η καταστροφή πινακίδων έχει πολλά χρόνια που έχει καταργηθεί, αλλά και τότε που ίσχυε σπάνια εφαρμοζόταν. Αν οι πινακίδες σου έχουν καταστραφεί(χλωμό), τότε θα χρειαστεί να πληρώσεις άλλα 60€. Τα τέλη κυκλοφορίας προς το παρόν τουλάχιστον πληρώνονται όλα. Ίσως δοθεί αργότερα τέτοια δυνατότητα όπως έγινε πέρσι το Μάιο για τα τέλη του 2019, τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο. Από εδώ το είδα αυτό για τις πινακίδες, δεν ισχύει; https://www.kteohellas.gr/category/210/αρση-ακινησιασ.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, AlienTechGR είπε Από εδώ το είδα αυτό για τις πινακίδες, δεν ισχύει; https://www.kteohellas.gr/category/210/αρση-ακινησιασ.html Μετά από σύντομη αναζήτηση διαπίστωσα πως το συγκεκριμένο μέτρο επανήλθε το 2018 (ν4530/2018), και συγκεκριμένα για συνεχόμενη παραμονή των πινακίδων στην εφορία άνω των 18 μηνών. Πάντως - παλιότερα τουλάχιστον - πολύ σπάνια οι εφορίες έστελναν πινακίδες για καταστροφή, δεν ξέρω αν τώρα έχουν γίνει πιο τυπικές σε αυτό το θέμα. Όσο για το παράβολο 60€ είναι εφόσον έχει ξαναγίνει αντικατάσταση στο παρελθόν, αν δεν έχει ξαναγίνει είναι 30€. https://www.taxheaven.gr/news/41479/katastrofh-pinakidwn-gia-oxhmata-se-katastash-akinhsias-gia-xroniko-diasthma-panw-apo-18-synexomenoys-mhnes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν κανω λαθος μονο αυτος που εινια στο ονομα του μπορει να παρει τιε πινακιδες και να στο πουλησει . Κοστος 150-200 ευρω η μεταβιβαση Μετα υπολογισε τουλαχιστον κανα 200αρι λαδια , τακακια , φιλτρα κλπ κλπ κλπ αν δεν εχει κατι αλλο . 8-9 χρονια σε ακινησια θα χρειαστει σιγουρα και μπαταρια, λαστιχα, ιμαντα εκκεντροφορου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Μετά από σύντομη αναζήτηση διαπίστωσα πως το συγκεκριμένο μέτρο επανήλθε το 2018 (ν4530/2018), και συγκεκριμένα για συνεχόμενη παραμονή των πινακίδων στην εφορία άνω των 18 μηνών. Πάντως - παλιότερα τουλάχιστον - πολύ σπάνια οι εφορίες έστελναν πινακίδες για καταστροφή, δεν ξέρω αν τώρα έχουν γίνει πιο τυπικές σε αυτό το θέμα. Όσο για το παράβολο 60€ είναι εφόσον έχει ξαναγίνει αντικατάσταση στο παρελθόν, αν δεν έχει ξαναγίνει είναι 30€. https://www.taxheaven.gr/news/41479/katastrofh-pinakidwn-gia-oxhmata-se-katastash-akinhsias-gia-xroniko-diasthma-panw-apo-18-synexomenoys-mhnes Πρώτη φορά θα είναι. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. 10 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε 8-9 χρονια σε ακινησια θα χρειαστει σιγουρα και μπαταρια, λαστιχα, ιμαντα εκκεντροφορου Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά μιας και δε το ανέφερα στην αρχή, θα το γράψω τώρα. Το αμάξι είναι ψιλοκαινούριο από πλευράς χιλιομέτρων (αν θυμάμαι καλά έχει κοντά στις 30-40.000 χλμ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, AlienTechGR είπε Πρώτη φορά θα είναι. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά μιας και δε το ανέφερα στην αρχή, θα το γράψω τώρα. Το αμάξι είναι ψιλοκαινούριο από πλευράς χιλιομέτρων (αν θυμάμαι καλά έχει κοντά στις 30-40.000 χλμ). Δε κάνει τίποτα. Το ότι έχει λίγα χιλιόμετρα δεν έχει σημασία, η συντήρηση προβλέπεται να γίνεται κάθε x χιλιόμετρα ή κάθε x μήνες (όποιο έρθει πρώτο). Ο ιμάντας (αν έχει, δεν είμαι σίγουρος) με τον καιρό ξεραίνεται, αν δεν τον αλλάξεις άμεσα θα κάνεις πάρτι με βαλβιδόσουπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε ε ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά μιας και δε το ανέφερα στην αρχή, θα το γράψω τώρα. Το αμάξι είναι ψιλοκαινούριο από πλευράς χιλιομέτρων (αν θυμάμαι καλά έχει κοντά στις 30-40.000 χλμ). Δεν εχει να λεει. Η μπαταρια λογω ακινησιας χαλαει. Λαστιχα, ιμαντας περα συγκεκριμενων χιλιομετρων, εχουν και συγκεκριμενο χρονο ζωης. Λαστιχα 3, στην χειροτερη 4 χρονια και ιμαντας 5ετια. Απο εκει και περα ρισκαρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Καδένα δεν έχει το συγκεκριμένο; Προφανώς τα υπόλοιπα είναι δεδομένο ότι θέλουν αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Καδένα δεν έχει το συγκεκριμένο; Προφανώς τα υπόλοιπα είναι δεδομένο ότι θέλουν αλλαγή. Δεν ξέρω αν έχει καδένα, το έγραψα και παραπάνω, αν δεν έχει τότε προφανώς δεν χρειάζεται αλλαγή Πάντως μετά από τόσα χρόνια πχ η αντλία νερού θα χάνει, ακόμα και να μην χάνει μόλις το βάλεις μπροστά σίγουρα θα αρχίσει μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Η ακινησία προκαλεί φθορές που δεν θα υπήρχαν αν το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση κανονικά όλα αυτά τα χρόνια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Η καταστροφή πινακίδων έχει πολλά χρόνια που έχει καταργηθεί, αλλά και τότε που ίσχυε σπάνια εφαρμοζόταν. Αν οι πινακίδες σου έχουν καταστραφεί(χλωμό), τότε θα χρειαστεί να πληρώσεις άλλα 60€. Φίλος που είναι Στρατιωτικός πριν 2 χρόνια πήγε σε νησί και δεν πήρε μαζί του το νέο του αυτοκινήτο... αλλά παρέδωσε πινακίδες για να μην πληρώνει εχτρα ασφάλεια και τέλη... Τον Οκτώβριο που μας πέρασε επέστρεψε και πήγε για τις πινακίδες... οι όποιες είχα καταστραφεί βάση Νόμου... Οπότε +60€ και νέο νούμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα