1988panos2171 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Είχα στην κάρτα μου περίπου 4€ και επειδή θα έληγαν αύριο είπα να βάλω αλλά 10ε και να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα. Άμεσα λαμβάνω το παρακάτω sms και αφαιρούνται 10κατι ευρώ χωρίς εγώ να επιλέξω κάτι. Τελευταία φορά έβαλα μια προσφορά 200λεπτα με 3ε τα οποία θα μου έφταναν όλο το μήνα και μετά θα έβαζα κάποιο πακέτο. Για ποιο λόγο αυτοβούλως μου κάνανε την εν λόγω επέκταση και μου αφαίρεσαν αυτό το ποσό; H AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA ΠOY ΣOY ΔINEI ΔΩPEAN 300 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 MEPEΣ ME ANANEΩΣH AΠO 12E+ EΠEKTAΘHKE MEXPI TON MAPTIO! EΠIΠΛEON ME THN EΠEKTAΣH EΛABEΣ BONUS 500MB ΓIA 30 MEPEΣ. H EΠEKTAΣH THΣ ΠPOΣΦOPAΣ AΞIAΣ 10.4E AΦAIPEΘHKE AΠO TO YΠOΛOIΠO ΣOY. ΠΛHPOΦOPIEΣ YΠOΛOIΠOY ΣTO MYF2G APP 'H ΣTO 1269.
mphxths Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Αυτος ακριβως ηταν ο λογος που σηκωθηκα και εφυγα απο την wind.Εβαζα λεφτα και το υπολοιπο εξαφανιζοταν. Καποτε ενεργοποιουσες καποιο bonus και το ειχες δωρεαν για παντα εφοσον εβαζες 10 ευρω και πανω.Μετα το bonus αυτο το χρεωναν μια φορα ανα εξαμηνο , περιπου 5-6 ευρω. Τωρα δεν ξερω τι ισχυει πια.Σηκωθηκα και εφυγα.The end. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα