vafkost Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Σκοπέυω να αγοράσω ένα PC για gaming (ιδιαίτερα το rainbow six siege). Το budget μου είναι 1300€ μαζί με monitor. Εχω ετοιμάσει ενα build και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ή κάποια πρόταση για αλλαγή. Λογικά θα το αγοράσω απο το κατάστημα vision studio...
tanasen01 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Αυτό που έχεις βάλει, πέρα από άσχημες επιλογές δεν βγαίνει καν κοντά στα 1300€ με οθόνη. Δες το παρακάτω. Σου κράτησα το ITX κουτί: Η οθόνη είναι νέα κυκλοφορία, 1080p IPS 144Hz Adaptive-sync. To μόνο άσχημο είναι η βάση της. 2
leros2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, vafkost είπε Σκοπέυω να αγοράσω ένα PC για gaming (ιδιαίτερα το rainbow six siege). Το budget μου είναι 1300€ μαζί με monitor. Εχω ετοιμάσει ενα build και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ή κάποια πρόταση για αλλαγή. Λογικά θα το αγοράσω απο το κατάστημα vision studio... Φοβερές επιλογές... Ειδικά ο ssd άπλας, 80gb θέλει rainbow six siege και κανα 25αρη ta windows. Δεν έχει σημασία, όλα θα τα φτιάξει η 300+ μητρική. Φυσικά επιβάλλεται και η μονή υδρόψυξη που είναι χειρότερη απο ψύκτρα των 30€ Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από leros2004
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα