Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Ρε παιδιά έλεος,μήπως ξέρει κανένας κανένα σοβαρό προγραμματάκι που να κολλάει υπότιτλους μόνο(!!!)σε αρχεία mpeg,avi... Θα σας είμαι ευγνώμων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_m2002 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 To vobsub me to katallhlo filter den to kanei ayto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_m2002 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 sorry. to virtualdub ennooysa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Ρε παιδιά έλεος' date='μήπως ξέρει κανένας κανένα σοβαρό προγραμματάκι που να κολλάει υπότιτλους μόνο(!!!)σε αρχεία mpeg,avi...Θα σας είμαι ευγνώμων...[/quote'] Tι παει να πει "κολλαει"?...Κανε ενα search στο forum και θα δεις εχουν χιλιοαπαντηθει θεματα με υποτιτλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Πάει να πεί να έχεις το αρχείο των υπότιτλων και το βιντεάκι της ταινίας και να βλέπεις την ταινία μαζί με τους υπότιτλους. Απλά θέλω ονόματα προγραμμάτων γιατί έχω κάμποσα και δεν παίζουν :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infrared Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 BSPlayer the best Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me_robas Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 VobSub. Κολλάει τους υπότιτλους σε οποιοδήποτε player αυτόματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 το θέμα με τους υπότιτλους έχει αναφερεθεί αρκετές φορές. Γενικά: Με vobsub και το ίδιο όνομα στην ταινία και τους υπότιτλους πχ matrix.avi και matrix.sub εμφανίζονται στην πλειονότητα των players. Χωρίς vobsub αλλά με κάποιο πρόγραμμα που κάνεις load τους υπότιτλους εξωτερικά όπως bsplayer. με ένα search θα βρεις τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.