Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;        Εως το πολυ 300
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;   Προτιμω Ελλάδα γιατί το χρειάζομαι άμεσα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;     Οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;    Καινουρια
5) Μέγεθος οθόνης;    Δεν με ενδιαφέρει,αλλα δεν θα ηθελα να είναι παντόφλα
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);   Είτε να έχει 128gb μνήμη είτε να δέχεται sd
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;       Οσο γίνεται σε αυτή την τιμή
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;        Να είναι μέτρια και πανω,όσο καλύτερη γίνεται παλι στα χρήματα
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;     Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)  All around,social media,κανένα παιχνιδάκι,καμια σειρά,αλλα όχι κατι που να επηρεάζει παρα πολυ..

Μιας και το τωρινο htc u ultra κόλλησε σε bootloop και δεν ανοίγει ούτε το recovery ουτε το download mode θα υποθέσω οτι το εχω brickαρει οριστικα αυτη τη φορα(Αμαν αυτη η μανια μου να τα πειραζω ολα)

ψάχνω κάτι σε αυτή την τιμή να το αντικαταστήσει..Πρόσφατα πήρε η μανα μου το mi8 και μου φάνηκε καλο,το οποίο παίζει κοντα στα 300 η εκδοση των 128gb (γιατι δεν εχει sd slot)..Επίσης είδα και μου άρεσε και το realme x2 το οποίο είναι κοντά στα 280.. Υπάρχει κάποια άποψη για το 2ο,η για καποιο αλλο?To redmi note 8 pro που παίζει αρκετα πιο χαμηλά ίσως το απέρριψα λανθασμένα λόγω mediatek,με τη σκέψη του οτι αφού διαθέτω 300 ευρώ ας πάρω οτι καλύτερο μπορω,και ας εξαντλήσω το budget μου..Επίσης δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς με τα honor και τα huawei απο άποψη android,οπότε μεχρι να πάρω καποια άποψη για αυτά δεν τα κοιταω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από Karamol3golas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και από μένα realme X2 λίγο καλύτερο από xioami mi9 mite λόγω παραπάνω ραμ αν και το xioami mi9 lite πολύ καλό! Και το Huawei nova 5T πολύ καλό και από τα λίγο που έχουν οιs σε αυτά τα λεφτά αλλά έχει lcd οθόνη και 6 ραμ. Για μένα μέχρι 300€ η κόντρα πια είναι realme X2 VS Huawei nova 5T (λόγω και ΟΙS) 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

το ζητημα σε ολα αυτα που ειναι πανω κατω πολυ κοντα ειναι το software

διαβαζω πχ για τα xiaomi οτι τα τελευταια miui εχουν διαφορα θεματα με battery drain, μη σωστη υλοποιηση aod κ οτι γενικως τα αισθανεσαι σαν beta ,ενω τα realme μαλλον ειναι πιο σωστα αν κ αργουν στις αναβαθμισεις κ στα features?

Δημοσ.

Σε mi9t που είναι σε αυτή την κατηγορία δεν έχω δει κανένα θέμα με το λειτουργικό . Και προέρχομαι από ,mi a3 . Μια χαρά δουλεύει το miui 11

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vargas είπε

Σε mi9t που είναι σε αυτή την κατηγορία δεν έχω δει κανένα θέμα με το λειτουργικό . Και προέρχομαι από ,mi a3 . Μια χαρά δουλεύει το miui 11

εκανες reset μετα την αναβαθμιση σε miui 11?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, seseji είπε

το ζητημα σε ολα αυτα που ειναι πανω κατω πολυ κοντα ειναι το software

διαβαζω πχ για τα xiaomi οτι τα τελευταια miui εχουν διαφορα θεματα με battery drain, μη σωστη υλοποιηση aod κ οτι γενικως τα αισθανεσαι σαν beta ,ενω τα realme μαλλον ειναι πιο σωστα αν κ αργουν στις αναβαθμισεις κ στα features?

Συμφωνώ.
Ψάχνοντας αυτές τις μέρες κι εγω για νέα συσκευή συνειδητοποίησα (από περιγραφές / reviews κατόχων κλπ) ότι τα Realme ενώ είναι αρκετά γρήγορα κλπ στο hardware, στο software είναι τραγικά πολύ πίσω. Λέγεται ότι είναι σε beta το νέο Realme UI που θεωρητικά θα είναι ..καλύτερο. Αλλά εγώ με τα θεωρητικά και με τα ΘΑ δεν αγοράζω συσκευή. 
Εχοντας δύο Xiaomi Redmi Note 8T (για τους γονείς μου) μπορω να πω ότι δεν με καλύπτει το interface / MIUI αν και γενικά τα θεωρώ δίκαια κινητά. 
Τώρα ως κάτοχος Samsung λόγω κακής διαχείρισης ενέργειας / μπαταρίας (δες και τα σχόλια στο skroutz), πλέον δεν τα συνιστώ σε κανέναν παρόλο που θεωρώ ότι σε όλους τους άλλους τομείς είναι τα πιο ολοκληρωμένα κινητά. Τα πιο φθηνά μοντελα με μεγαλύτερες μπαταρίες έχουν κακές κάμερες.

Εγώ στο budget που έχεις θα κοιτούσα και αυτα

Huawei P30 Lite
Huawei Nova 5T
Xiaomi Mi 9 Lite
Xiaomi Mi 9T

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, stark είπε

Συμφωνώ.
Ψάχνοντας αυτές τις μέρες κι εγω για νέα συσκευή συνειδητοποίησα (από περιγραφές / reviews κατόχων κλπ) ότι τα Realme ενώ είναι αρκετά γρήγορα κλπ στο hardware, στο software είναι τραγικά πολύ πίσω. Λέγεται ότι είναι σε beta το νέο Realme UI που θεωρητικά θα είναι ..καλύτερο. Αλλά εγώ με τα θεωρητικά και με τα ΘΑ δεν αγοράζω συσκευή. 
Εχοντας δύο Xiaomi Redmi Note 8T (για τους γονείς μου) μπορω να πω ότι δεν με καλύπτει το interface / MIUI αν και γενικά τα θεωρώ δίκαια κινητά. 
Τώρα ως κάτοχος Samsung λόγω κακής διαχείρισης ενέργειας / μπαταρίας (δες και τα σχόλια στο skroutz), πλέον δεν τα συνιστώ σε κανέναν παρόλο που θεωρώ ότι σε όλους τους άλλους τομείς είναι τα πιο ολοκληρωμένα κινητά. Τα πιο φθηνά μοντελα με μεγαλύτερες μπαταρίες έχουν κακές κάμερες.

Εγώ στο budget που έχεις θα κοιτούσα και αυτα

Huawei P30 Lite
Huawei Nova 5T
Xiaomi Mi 9 Lite
Xiaomi Mi 9T

Συμφωνώ σε όλα φίλε όσα είπες αλλά γτ πρώτα το p30 lite από το Huawei nova 5T...Το Huawei nova 5T ποιο ολοκληρωμένο φίλε και μακράν καλύτερο από το p30 lite και από τα άλλα ποιο δυνατό επεξεργαστή από όλα καλύτερη κάμερα από όλα και με ΟΙS παρακαλώ που δεν έχει άλλα....Το μόνο αρνητικό που βλέπω εχει για μένα είναι ότι εχει οθόνη lcd αν και λένε ότι ειναι πολύ καλή! Το μόνο που το κοντράρει είναι το xiaomi mi9T pro που εχει καλύτερο επεξεργαστή και super amoled οθόνη αλλά δεν έχει ΟΙS σε τετοια λεφτά αδικαιολογητο αλλά και ποιο άκριβο 60-100€ άρα δεν μιλάμε για ίδια τιμή! 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kp1 είπε

Συμφωνώ σε όλα φίλε όσα είπες αλλά γτ πρώτα το p30 lite από το Huawei nova 5T...Το Huawei nova 5T ποιο ολοκληρωμένο φίλε και μακράν καλύτερο από το p30 lite και από τα άλλα ποιο δυνατό επεξεργαστή από όλα καλύτερη κάμερα από όλα και με ΟΙS παρακαλώ που δεν έχει άλλα....Το μόνο αρνητικό που βλέπω εχει για μένα είναι ότι εχει οθόνη lcd αν και λένε ότι ειναι πολύ καλή! 

Τυχαία εντελώς η σειρά που τα παρέθεσα :-)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stark είπε

Τυχαία εντελώς η σειρά που τα παρέθεσα :-)

Δεν το ξερε φίλε σορρυ για μένα στα λεφτά που έχει πέσει τώρα 260€ δεν έχει ανταγωνισμο

Δημοσ.

Πολυ ωραίο φαίνεται το nova,αλλα ξερετε τι διαφορά θα έχει σε σχέση με αλλα android λογω του ban?Επίσης αμα γινει κατι και εχω παρει το realme,απο εγγυηση τι γινεται?Διοτι δεν ξερω αν υπαρχει καπου που να τα φτιαχνουν Ελλαδα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Πολυ ωραίο φαίνεται το nova,αλλα ξερετε τι διαφορά θα έχει σε σχέση με αλλα android λογω του ban?Επίσης αμα γινει κατι και εχω παρει το realme,απο εγγυηση τι γινεται?Διοτι δεν ξερω αν υπαρχει καπου που να τα φτιαχνουν Ελλαδα..

Δεν νομιζω να έχει εγγύηση στην Ελλάδα το realme πάντως...Το Huawei nova 5T θα έχει μια χαρά ενημερώσεις δεν επηρεάζει καθόλου να ξέρεις το έχουν δηλώσει! Καμία διαφορά δν θα έχει με άλλα Android να ξέρεις! Ότι καλύτερο μεχρι 300€

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Τα realme έχουν εγγύηση στην Ελλάδα μίας και τα φέρνει Ελληνική αντιπροσωπεία, μπορείς να πάρεις και από Αμαζον που θα βρεις και καλύτερες τιμές με εγγύηση και της Αμαζον που είναι κορυφή αλλά και της κατασκευάστριας oppo που έχει την καλύτερη υποστήριξη από όλες τις κινεζικές εταιρείες

Δημοσ.

Στην περίπτωησ που ανεβάσω το budget στα 350,αξιζει το mi 9t pro η το mi mix 5g παραπανω απο το nova 5t?Ξερω οτι πρέπει να θυσιάσω τα 128gb για το 9t pro αλλα an αξιζει τοσο παραπανω θα το εκανα..

Δημοσ.

Πηρα τελικα το nova 5t,Εκ πρωτης οψεως και με ενα καλο ξεζουμισμα,τρεχει προφανως απροβληματιστα,παιζει τα παντα στο φουλ(Για οσους τους ενδιαφερει),η μπαταρια με ξεζουμισμα κρατησε 1 μερα,αλλα μιλαμε για 12ωρο να τρεχει πραγματα με απαιτησεις,και παλι 0 δεν εφτασε..Επισης φορτιζει κοντα στη 1 ωρα και κατι απο 0 σε φουλ,οποτε στα  + και αυτο..Οι καμερες με καλυψαν,το face και το fingerprint recognition αστραπη,δεν προλαβαινω να σηκωσω το κινητο και ανοιγει(Το facial δεν δουλευει καλα προφανως με ελλειπη φωτισμο)..Γενικα αν και πιστευω τωρα δεν ειναι η περιοδος να παρεις κινητο γιατι ανεβαινουν οι τιμες αρκετα λογω του ιου,αυτο αξιζει τα χρηματα του και με το παραπανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...