Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, keysmith είπε

είδα την φώτο και ήταν χαρτί κουζίνας.. :)

αν και τώρα που έγινε μόδα και ακούστηκε θα εχει πολλους σε κ..λοχαρτο

60χρονος έγραψε τη βεβαίωση για τη μετακίνησή του σε χαρτί υγείας. Κρίθηκε άκυρη καιβ τώρα πρόστιμο.

εγω για κ..λοχαρτο διάβασα πάντως

• Confused 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, czarjuly είπε

Γιατι νομιζεις οτι πραγματικα ξερουν τι τους γινεται;πανω σε μαθηματικα μοντελα δουλευουν που τους εχουν δωσει καποιοι "ειδικοι" σαν τους "ειδικους" που σωζουν την οικονομια

Απο την αλλη 11 εκατομμυρια ευρω κοστιζει η καμπανια κατσε στο σπιτι οποτε τα μμε εχουν καθε λογο να συντηρουν τον πανικο παιρνοντας μεριδιο της πιτας

Πιο απαράδεκτο είναι το οτι δώσανε το διπλάσιο τίμημα στην ιδιωτική υγεία για τις κλίνες εντατικής.Κακώς που δεν επίταξε τα ιδιωτικά νοσοκομεία ακόμη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
21 ώρες πριν, giannakis1983 είπε

"θα πρέπει να γίνεται υπεύθυνη χρήση των σχετικών υποδομών αφού ότι οι τηλεπικοινωνιακοί πόροι δεν είναι απεριόριστοι αφού ισχύουν συγκεκριμένες χωρητικότητες και δυνατότητες αναβαθμίσεων."

Τί πάει να πεί αυτό ??? Σε πληρώνω ? Είσαι υποχρεωμένος να μου τα παρέχεις ... Να υπολόγιζες τις δομές των πόρων που χρειάζεται σε αιχμές ζήτησης ...

Είσαι απ' αυτούς τους "είμαι πελάτης και έχω δίκιο γιατί πλερώνω" τύπους ε;

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Kercyn είπε

Είσαι απ' αυτούς τους "είμαι πελάτης και έχω δίκιο γιατί πλερώνω" τύπους ε;

Δηλαδή αν σου έφερνε το καλοκαίρι η ΔΕΗ 100 βολτ γιατί είχε αυξημένη ζήτηση , θα καθόσουν και θα έλεγες "Ε αφού έτσι είναι .. Τι να κάνουμε " ?????

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, giannakis1983 είπε

Δηλαδή αν σου έφερνε το καλοκαίρι η ΔΕΗ 100 βολτ γιατί είχε αυξημένη ζήτηση , θα καθόσουν και θα έλεγες "Ε αφού έτσι είναι .. Τι να κάνουμε " ?????

Τα συστήματα αυτά δε σχεδιάζονται έτσι. Σκέψου το πολύ απλό, τι γίνεται κάθε φορά που έχει σεισμό. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο; Όχι. Επειδή έχουν πέσει 10 εκατομμύρια κόσμος πάνω στις γραμμές και οι γραμμές δεν είναι σχεδιασμένες για αυτό το φόρτο (όπως είναι και λογικό). Σκέψου επίσης τι θα γινόταν αν αύριο αρρώσταινεη μισή χώρα. Θεωρείς λογικό να απαιτεί κάποιος από τις υποδομές υγείας οποιασδήποτε χώρας (δημόσιες και ιδιωτικές μαζί) να ανταπεξέλθουν σε τόσο φόρτο;

Αν τέτοια συστήματα/υπηρεσίες σχεδιάζονταν για να μπορούν να καλύψουν τέτοιες περιπτώσεις θα κόστιζαν το 10πλάσιο (τυχαίο νούμερο) από αυτό που κοστίζουν τώρα σε υλοποίηση και συντήρηση, κάτι που πρακτικά είναι αδύνατο. Υπάρχει διαφορά της αυξημένης ζήτησης που λες εσύ και της υπερβολικής ζήτησης. Η ΔΕΗ έχει αυξημένη ζήτηση το καλοκαίρι, γι' αυτό και πολλές φορές υπάρχουν προβλήματα. Σκέψου τώρα η μισή χώρα να άναβε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που έχει το σπίτι ταυτόχρονα. Πιστεύεις ότι το σύστημα θα άντεχε και αν όχι, πιστεύεις ότι θα έπρεπε να αντέξει;

Αυτό που σου λένε είναι ναι μεν τα καταφέρνουμε με την αυξημένη ζήτηση, αλλά κι εσείς μη φορτώνετε άσκοπα το σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, destron είπε

60χρονος έγραψε τη βεβαίωση για τη μετακίνησή του σε χαρτί υγείας. Κρίθηκε άκυρη καιβ τώρα πρόστιμο.

εγω για κ..λοχαρτο διάβασα πάντως

όμως ήταν χαρτί κουζίνας.. ;) 

spacer.png

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ziaba είπε

αν θέλω να βγω να πετάξω πχ σκουπίδια ή ξέχασα κάτι στο αυτοκίνητο πρέπει να στείλω sms ή να γράψω υπ. δήλωσή;

Μόνο βεβαίωση μετακίνησης, αν αυτό που ξέχασες στο αυτοκίνητο ήταν το κινητό σου.

Δημοσ.
Στις 27/3/2020 στις 2:04 ΠΜ, hellas2020 είπε

Αυτό το 33 τώρα τελευταία το βλέπω παντού τυχαίο?

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το 33 ??:devil:

Δημοσ.

Δυο απορίες καταθέτω:

- Φοβόμαστε παρακολουθηση από τα 2-3 SMS (το πολυ) ανα μέρα, ενώ την ίδια ώρα εχουμε δώσει κ@λ0 με τόσες εγκατεστημένες εφαρμογές και services στο smartphone που λειτουργούν online και εχουν πρόσβαση σε όλα μας τα δεδομένα και εχουν permissions ακόμη και για να μας π-δείξουν ?  To SMS μας μάρανε ?  Αλλιώς δεν παρακολουθείται συνεχώς η θέση του κινητού μας ?

- Γιατί τοση τεχνική δυσκολία και ψυχικό φόβο αντιμετωπίζουν τόσο πολλοι από μας,  να στείλουμε αυτό το ρημάδι SMS ? Σαν να μας είπαν να γράψουμε νέο λειτουργικό ακούγεται για τους πολλούς ...  ΠΟΥ πήγαν ολοι αυτοί οι αμέτρητοι "χρηστες" "γνώστες", "guru", "power users", "hackers", "code developers", κλπ που αγοράζουν και χρησιμοποιούν τα χιλιάδες πανάκριβα "επαγγελματικά" 12-πύρηνα κινητά με 8GB RAM, 6-πλές κάμερες και μάλιστα "εκμεταλλεύονται στο επακρο τις δυνατότητές τουs" ?  Και τώρα διστάζουν και δυσκολεύονται να στείλουν ενα SMS ? (το λέω γιατί οι 9 στους 10 Ελληνες θέλουν τετοιο κινητό για να "καλύψουν τις ανάγκες τους")

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/3/2020 στις 1:47 ΠΜ, absoluteblade είπε

Έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα ή δεν ενημερώνεσαι σωστά! Πρώτα από όλα, η πρώτη που ασθένησε, δεν ανέπτυξε ανοσία, τέλος! Οπότε μπορεί να τον ξαναρπάξει κανονικά, ωραίο; Και ανοσία να κάνει κάποιος, είναι θέμα οργανισμού, δεν την έχει για πάντα αλλά για 1 εώς 2 χρόνια μάξιμουμ! Το θέμα με τις ημέρες που λες, έχει να κάνει με το πότε εμφανίστηκαν τα πιό πολλά κρούσματα και η παρακολούθηση που κάνουν είναι στατιστική σε αρκετές παραμέτρους, προκειμένου να δουν να μικραίνει η αύξηση της καμπύλης ή να γίνει επίπεδη στην καλύτερη περίπτωση! Δεν ασθένησαν όλοι μαζί και η επώαση κρατάει θεωρητικά μέχρι 14 ημέρες αν και στους πιό πολλούς στις 5 με 6 ημέρες τους κάθεται το λαχείο! Επίσης με το πόσοι γίνονται καλά εξαρτάται από τις πιθανές επιπλοκές και το αν θα νοσηλευθούν!Δε νομίζω ότι κρύβουν τίποτα! Απλά το ότι λένε, με ήπια συμπτώματα κάτσε σπίιτι , έχει οδηγήσει σε θανάτους ανθρώπων χωρίς λόγο που έφυγαν αδιάβαστοι! Επίσης το ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν διαγνωστικά τεστ σε όσους έχουν συμπτώματα, είναι το μεγαλύτερο λάθος, γιατί θα συνεχίσει η διασπορά του ιού, καθώς αυτός που θα τον περάσει χαλαρά και δεν το ξέρει και δουλεύει, σιγά μην κάτσει το μέγιστο των ημερών που προβλέπεται μέσα στο σπίτι του! Οπότε καλή τύχη σε όλους μας!

Φίλε ξέρεις την πρώτη γυναίκα που αρρώστησε; Είδες τις εργαστηριακές εξετάσεις; Νομίζω ότι κανείς copy-paste κάτι που διάβασες.

ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΙΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

Δεν θέλουν να μάθουμε!.

Ήδη ο Γκόρντον Μπράουν πρότεινε δημόσια παγκόσμια κυβέρνηση.

Επεξ/σία από drakopoulos1988
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...