LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Ποια ειναι αυτη η 13033 που στελνεις μηνυματα θα σου σπασω το κεφαλι.
AtiX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αγαπητό μου ημερολόγιο, σήμερα, σε site που ασχολείτε με την τεχνολογία διάβασα κάτι πολύ ενδιαφέρον από μερικούς χρήστες... λενε ότι με τα sms, τον τρίτο τρόπο μετά από την συμπλήρωση μια φόρμας και το απλό χειρόγραφο, μας παρακολουθούν! Με τρόμο βγήκα έξω, και ναι, είδα ένα αεροπλάνο να πετάει και πίσω του να αφήνει κάτι άσπρες γραμμές... Πάγωσα πραγματικά, ήθελα να φωνάξω αλλά πραγματικά δεν υπήρχε ψυχή έξω... λες και όλοι απήχθηκαν από εξωγήινους για να τους κάνουν διαφορά τεστ. Τότε θυμήθηκα που διάβασα ότι η γη στην ουσία είναι επίπεδη, σαν δοκιμαστικός δίσκος, και υπαρχουμε γιατί κάποιος ανώτερος πολιτισμός κάνει πειράματα χωρίς να το ξέρουμε. Αυτοί, έχουν βάλει τους illuminati να μας ελέγχουν αλλά τώρα τελευταία αυτοί αλλάξανε ρότα και θέλουν να μαζέψουν όλα τα χρήματα του κόσμου, να τα δώσουν στους εξωγήινους και να αγοράσουν δικό τους πλανήτη... Αγαπητό μου ημερολόγιο, αυτά τα γράφω με κίνδυνο την ζωή μου... αν πάθω κάτι παρακαλώ όποιος τα διαβάσει να τα δημοσιεύσει μπας και ξυπνήσει ο κόσμος... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από AtiX 9 3 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, ptriv1 είπε Ευχαριστώ δεν θα πάρω δεν χρειάζεται να στείλω μύνημα ώστε να γνωρίζουν που πήγα και πότε ( μη αρχίσετε πάλι τα πέρι facebook, instagram google κλπ) αν εγώ πρέπει για κάποιο λόγο να κυκλοφορήσω (σήμερα πήγα στο γιατρό να μου γράψει φάρμακα για τον πατέρα μου) και την Παρασκευή θα ξαναπάω σε άλλο γιατρό είναι ανάγκη να τους πω πόσες φορές βγαίνω και τι κάνω. Με το SMS που στέλνετε και γράφετε το όνομα σας (αν και ήδη το γνωρίζουν απο τους παρόχους αφού με το SMS έχουν τον αριθμό του κινητού σας) τον λόγο μετακίνησης και την διεύθυνση που πηγαίνετε μπορούν ανά πάσα στιγμή να ελέγξουν την συχνότητα μετακίνησης σας και τον προορισμό σας και φυσικά κανένας δεν γνωρίζει τι πρόθεση έχουν να κάνουν αυτά τα δεδομένα που συλλέγουν και ας επικαλέστηκαν το αντίθετο. Ήδη είπαν πως θα επιβληθούν αυστηρότερα μέτρα κίνησης γιατί διαπιστώνουν άσκοπες μετακινήσεις προτιμήστε την λύση του χαρτιού κοστίζει σε μελάνι και χαρτί αλλά είναι ασφαλής αφού δεν καταχωρείται πουθενά αλλά μόνο επιδεικνύεται. Γιατι γραφει κανενας που ακριβως παει; Απλα γραφει οτι παει σε σουπερ μαρκετ, εγω μενω Περιστερι και εδω εχει τρια Lidl ουτε θα γραψω οτι παω στο Lidl ουτε θα με ελεγξει κανενας. Μηπως ειμαι υποχρεωμενος επειδη διπλα μου εχει Σκλαβενιτη να παρω απο κει;
alexis67676767 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, ptriv1 είπε Ευχαριστώ δεν θα πάρω δεν χρειάζεται να στείλω μύνημα ώστε να γνωρίζουν που πήγα και πότε ( μη αρχίσετε πάλι τα πέρι facebook, instagram google κλπ) αν εγώ πρέπει για κάποιο λόγο να κυκλοφορήσω (σήμερα πήγα στο γιατρό να μου γράψει φάρμακα για τον πατέρα μου) και την Παρασκευή θα ξαναπάω σε άλλο γιατρό είναι ανάγκη να τους πω πόσες φορές βγαίνω και τι κάνω. Με το SMS που στέλνετε και γράφετε το όνομα σας (αν και ήδη το γνωρίζουν απο τους παρόχους αφού με το SMS έχουν τον αριθμό του κινητού σας) τον λόγο μετακίνησης και την διεύθυνση που πηγαίνετε μπορούν ανά πάσα στιγμή να ελέγξουν την συχνότητα μετακίνησης σας και τον προορισμό σας και φυσικά κανένας δεν γνωρίζει τι πρόθεση έχουν να κάνουν αυτά τα δεδομένα που συλλέγουν και ας επικαλέστηκαν το αντίθετο. Ήδη είπαν πως θα επιβληθούν αυστηρότερα μέτρα κίνησης γιατί διαπιστώνουν άσκοπες μετακινήσεις προτιμήστε την λύση του χαρτιού κοστίζει σε μελάνι και χαρτί αλλά είναι ασφαλής αφού δεν καταχωρείται πουθενά αλλά μόνο επιδεικνύεται. Μία διόρθωση, γράφεις την διεύθυνση κατοικίας σου και όχι που θα πας. 2
Drake27 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Γιατι γραφει κανενας που ακριβως παει; Απλα γραφει οτι παει σε σουπερ μαρκετ, εγω μενω Περιστερι και εδω εχει τρια Lidl ουτε θα γραψω οτι παω στο Lidl ουτε θα με ελεγξει κανενας. Μηπως ειμαι υποχρεωμενος επειδη διπλα μου εχει Σκλαβενιτη να παρω απο κει; Οχι αλλα μην κανεις σαν τον αλλον που εστειλε μυνημα οτι παει μαρκετ και τον πιασανε 60 χλμ μακρια απο το σπιτι του. 🤣😆🤣😆
maniacos93 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Πόσο δύσκολο είναι, εν έτη 2020, να στείλει κάποιος ένα μήνυμα;;;;;;;;;;;;;;🤦♂️
markos9 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Πόσο δύσκολο είναι, εν έτη 2020, να στείλει κάποιος ένα μήνυμα;;;;;;;;;;;;;;🤦♂️ Πάρα πολύ για μερικούς δυστυχώς. 🤣 Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από markos9 3
kondoras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1,3 εκατομμύρια αποστολές SMS ανά ημέρα. Συν - καιγωδενξέρωπόσα - χαρτιά. Και βρέθηκαν ΔΥΟ παπάρες που ο ένας πήγε 20 χλμ μακριά για άσκηση και ο άλλος 60 χλμ μακριά για σούπερ μάρκετ. Αλλά εμείς θα εστιάσουμε στους ΔΥΟ παπάρες έτσι, ώστε όταν βγει και ο στρατός στους δρόμους (λέμε τώρα) να μας φανεί και φυσιολογικό. Πόση ζημιά κάνουν τα ΜΜΕ τελικά... 1 ώρα πριν, keysmith είπε είδα την φώτο και ήταν χαρτί κουζίνας.. αν και τώρα που έγινε μόδα και ακούστηκε θα εχει πολλους σε κ..λοχαρτο Σιγά μήν ξοδέψουμε το υπερχρήσιμο κωλόχαρτο που αγοράσαμε παίζοντας ξύλο με τον διπλανό για τέτοιο λόγο. 11 4
chrisxpap Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 32 λεπτά πριν, ptriv1 είπε Ευχαριστώ δεν θα πάρω δεν χρειάζεται να στείλω μύνημα ώστε να γνωρίζουν που πήγα και πότε ( μη αρχίσετε πάλι τα πέρι facebook, instagram google κλπ) αν εγώ πρέπει για κάποιο λόγο να κυκλοφορήσω (σήμερα πήγα στο γιατρό να μου γράψει φάρμακα για τον πατέρα μου) και την Παρασκευή θα ξαναπάω σε άλλο γιατρό είναι ανάγκη να τους πω πόσες φορές βγαίνω και τι κάνω. Με το SMS που στέλνετε και γράφετε το όνομα σας (αν και ήδη το γνωρίζουν απο τους παρόχους αφού με το SMS έχουν τον αριθμό του κινητού σας) τον λόγο μετακίνησης και την διεύθυνση που πηγαίνετε μπορούν ανά πάσα στιγμή να ελέγξουν την συχνότητα μετακίνησης σας και τον προορισμό σας και φυσικά κανένας δεν γνωρίζει τι πρόθεση έχουν να κάνουν αυτά τα δεδομένα που συλλέγουν και ας επικαλέστηκαν το αντίθετο. Ήδη είπαν πως θα επιβληθούν αυστηρότερα μέτρα κίνησης γιατί διαπιστώνουν άσκοπες μετακινήσεις προτιμήστε την λύση του χαρτιού κοστίζει σε μελάνι και χαρτί αλλά είναι ασφαλής αφού δεν καταχωρείται πουθενά αλλά μόνο επιδεικνύεται. νταξει ας μην αρχίσουμε περι ινστα και φβ. Το κινητό σου έχει gps και ξερουν ανα πασα στιγμη που εισαι, μην σου πω η google ξερει και ποτε πας τουαλετα.. 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/03/26/sms-13033/ Τι ακριβως γραφουν τα χοαξεις? Οτι είπε ο υπουργος οτι αυτος θεωρει αυτονοητο οτι οι εταιριες δεν θα τα κρατανε, εε και? Μήπως το google η το fb δεν λένε αλλά μπροστά και άλλα κανουν?
johnbond Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Τα λέγανε παλιά κάτι γραφικοί και εμείς γελαγαμε..Ακόμη δεν έχουμε δει τιποτα. Το μόνο στο οποίο βασιζομαστε είναι στην αξιοπιστια των αρχών. Αν τύχει και βρεθεί κάποιο λάθος άτομο σε θέση εξουσίας δε μας σωζει τίποτα με το βαθμό ελεγχου που έχουν αποκτήσει. Μόνο όσοι τα βροντηξουμε όλα και πάμε σε χωριά θα γλιτώσουμε. 1 2
ilias78 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Έτσι κ ήταν με χρέωση, με τόσα κωλοχαρτα που έχουν πάρει όλοι, εκεί θα τα έγραφαν!!!
ELMastas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, kondoras είπε 1,3 εκατομμύρια αποστολές SMS ανά ημέρα. Συν - καιγωδενξέρωπόσα - χαρτιά. Και βρέθηκαν ΔΥΟ παπάρες που ο ένας πήγε 20 χλμ μακριά για άσκηση και ο άλλος 60 χλμ μακριά για σούπερ μάρκετ. Αλλά εμείς θα εστιάσουμε στους ΔΥΟ παπάρες έτσι, ώστε όταν βγει και ο στρατός στους δρόμους (λέμε τώρα) να μας φανεί και φυσιολογικό. Πόση ζημιά κάνουν τα ΜΜΕ τελικά... Σιγά μήν ξοδέψουμε το υπερχρήσιμο κωλόχαρτο που αγοράσαμε παίζοντας ξύλο με τον διπλανό για τέτοιο λόγο. Πέστα ρε φίλε είναι "GTP" εντελώς,δεν σε καμμία περίπτωση δεν λέω πως δεν είναι υπαρκτός ο κίνδυνος το βλέπουμε απο κάποιους γείτονες που είναι σε κατάσταση που έχει ξεφύγει,όμως και δεν μας λένε γενικά την αλήθεια,αλλά ένα μέρος αυτής και πάντα όπως ανέφερες τα ΜΜΕ θα εστιάσουν στο αρνητικό 0,1% ενώ συνεχίζουν κάθε ώρα και στιγμή να πανικοβάλλουν τον κόσμο.Τουλάχιστον όμως εδώ στήν Ελλάδα δεν τους βγαίνουν οι αριθμοί που να δικαιολογούν τέτοιο πανικό απ'τα "θύματα" ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προσθέτουν κρούσματα ενώ στήν αρχή λένε άλλα νούμερα μετά λένε είναι και αυτοί απο το "εξωτερικό" αυτοί είναι ντόπιοι κλπ για να μην πούμε για κάποιες μετά θάνατον νεκροψίες που διόρισαν κάποιοι να κάνουν και κάτι τέτοια απίθανα. Μας έλεγαν κάθε μέρα πως οι επόμενες 2-3 μέρες είναι κρίσιμες λίγο πρίν έλεγαν οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες τώρα το έκαναν πάλι εβδομάδες η και μήνες... Πραγματικά περίεργο πώς μπορεί να υπάρχουν τόσες αποκλήσεις σε κάποια πράγματα και να μην μπορεί κάποιος να πεί με σιγουριά πόσο διαρκεί ο κύκλος αυτού του ιού και να μην μας λένε για σίγουρη ανοσία όποιου το πέρασε η αν μπορεί να μεταδώσει την αρρώστια όταν δεν είναι άρρωστος κλπ επίσης πολύ παράξενο πως μεταφέρθηκε σε όλο τον Κόσμο σε χρόνο ρεκόρ ενώ η Τεράστια Κίνα που είναι "δίπλα" οι τεράστιες πόλεις της να μην έχει σοβαρό Θέμα και ούτε και μια τεράστια χώρα όπως η Ρωσία να λέει πως δεν έχει θέμα και να μην έχει πάρει ιδιαίτερα σοβαρά μέτρα εκτός απο 14 μέρες περιορισμό και παρακολούθηση ατόμων που ερχόνταν απο το εξωτερικό Οση πλύση εγκεφάλου και αν γίνεται απο τα ΜΜΕ ας μην πιστεύουν ορισμένοι που αποφασίζουν και διατάζουν,οτι δεν σκέπτονται μόνοι τους αρκετοί πολίτες και επειδή έχουμε το φιλότιμο ως λαός,γιαυτό και στηρίζουμε τόσο πολλοί κάποια πράγματα που οι ειδικοί κρίνουν πως πρέπει να γίνουν και που πιστεύουμε οτι θα αποδώσουν,όμως δεν θα φτάσουμε και στόν παραλογισμό(που πλησιάζουμε πλέον) και ούτε αυτό σημαίνει οτι δεν σκεπτόμαστε ως άτομα και πως δεν θα υπάρξουν ανάλογες ευθύνες,όταν έρθει ο καιρός για αυτό. 11 2
absoluteblade Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, ELMastas είπε Πέστα ρε φίλε είναι "GTP" εντελώς,δεν σε καμμία περίπτωση δεν λέω πως δεν είναι υπαρκτός ο κίνδυνος το βλέπουμε απο κάποιους γείτονες που είναι σε κατάσταση που έχει ξεφύγει,όμως και δεν μας λένε γενικά την αλήθεια,αλλά ένα μέρος αυτής και πάντα όπως ανέφερες τα ΜΜΕ θα εστιάσουν στο αρνητικό 0,1% ενώ συνεχίζουν κάθε ώρα και στιγμή να πανικοβάλλουν τον κόσμο.Τουλάχιστον όμως εδώ στήν Ελλάδα δεν τους βγαίνουν οι αριθμοί που να δικαιολογούν τέτοιο πανικό απ'τα "θύματα" ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προσθέτουν κρούσματα ενώ στήν αρχή λένε άλλα νούμερα μετά λένε είναι και αυτοί απο το "εξωτερικό" αυτοί είναι ντόπιοι κλπ για να μην πούμε για κάποιες μετά θάνατον νεκροψίες που διόρισαν κάποιοι να κάνουν και κάτι τέτοια απίθανα. Μας έλεγαν κάθε μέρα πως οι επόμενες 2-3 μέρες είναι κρίσιμες λίγο πρίν έλεγαν οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες τώρα το έκαναν πάλι εβδομάδες η και μήνες... Πραγματικά περίεργο πώς μπορεί να υπάρχουν τόσες αποκλήσεις σε κάποια πράγματα και να μην μπορεί κάποιος να πεί με σιγουριά πόσο διαρκεί ο κύκλος αυτού του ιού και να μην μας λένε για σίγουρη ανοσία όποιου το πέρασε η αν μπορεί να μεταδώσει την αρρώστια όταν δεν είναι άρρωστος κλπ επίσης πολύ παράξενο πως μεταφέρθηκε σε όλο τον Κόσμο σε χρόνο ρεκόρ ενώ η Τεράστια Κίνα που είναι "δίπλα" οι τεράστιες πόλεις της να μην έχει σοβαρό Θέμα και ούτε και μια τεράστια χώρα όπως η Ρωσία να λέει πως δεν έχει θέμα και να μην έχει πάρει ιδιαίτερα σοβαρά μέτρα εκτός απο 14 μέρες περιορισμό και παρακολούθηση ατόμων που ερχόνταν απο το εξωτερικό Οση πλύση εγκεφάλου και αν γίνεται απο τα ΜΜΕ ας μην πιστεύουν ορισμένοι που αποφασίζουν και διατάζουν,οτι δεν σκέπτονται μόνοι τους αρκετοί πολίτες και επειδή έχουμε το φιλότιμο ως λαός,γιαυτό και στηρίζουμε τόσο πολλοί κάποια πράγματα που οι ειδικοί κρίνουν πως πρέπει να γίνουν και που πιστεύουμε οτι θα αποδώσουν,όμως δεν θα φτάσουμε και στόν παραλογισμό(που πλησιάζουμε πλέον) και ούτε αυτό σημαίνει οτι δεν σκεπτόμαστε ως άτομα και πως δεν θα υπάρξουν ανάλογες ευθύνες,όταν έρθει ο καιρός για αυτό. Έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα ή δεν ενημερώνεσαι σωστά! Πρώτα από όλα, η πρώτη που ασθένησε, δεν ανέπτυξε ανοσία, τέλος! Οπότε μπορεί να τον ξαναρπάξει κανονικά, ωραίο; Και ανοσία να κάνει κάποιος, είναι θέμα οργανισμού, δεν την έχει για πάντα αλλά για 1 εώς 2 χρόνια μάξιμουμ! Το θέμα με τις ημέρες που λες, έχει να κάνει με το πότε εμφανίστηκαν τα πιό πολλά κρούσματα και η παρακολούθηση που κάνουν είναι στατιστική σε αρκετές παραμέτρους, προκειμένου να δουν να μικραίνει η αύξηση της καμπύλης ή να γίνει επίπεδη στην καλύτερη περίπτωση! Δεν ασθένησαν όλοι μαζί και η επώαση κρατάει θεωρητικά μέχρι 14 ημέρες αν και στους πιό πολλούς στις 5 με 6 ημέρες τους κάθεται το λαχείο! Επίσης με το πόσοι γίνονται καλά εξαρτάται από τις πιθανές επιπλοκές και το αν θα νοσηλευθούν!Δε νομίζω ότι κρύβουν τίποτα! Απλά το ότι λένε, με ήπια συμπτώματα κάτσε σπίιτι , έχει οδηγήσει σε θανάτους ανθρώπων χωρίς λόγο που έφυγαν αδιάβαστοι! Επίσης το ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν διαγνωστικά τεστ σε όσους έχουν συμπτώματα, είναι το μεγαλύτερο λάθος, γιατί θα συνεχίσει η διασπορά του ιού, καθώς αυτός που θα τον περάσει χαλαρά και δεν το ξέρει και δουλεύει, σιγά μην κάτσει το μέγιστο των ημερών που προβλέπεται μέσα στο σπίτι του! Οπότε καλή τύχη σε όλους μας! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από absoluteblade 3
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Αυτό το 33 τώρα τελευταία το βλέπω παντού τυχαίο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα