Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στοιχεία χρήσης για τον αριθμό αποστολής SMS 13033 που αφορά την κατ' εξαίρεση μετακίνηση των πολιτών στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊό, γνωστοποίησε σήμερα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Την πρώτη ημέρα λειτουργίας του συστήματος στις 23 Μαρτίου, η υπηρεσία του13033 διεκπεραίωσε 1,3 εκατ. έγκυρα μηνύματα SMS, τα οποία αντιστοιχούν στο 65% των συνολικών μηνυμάτων που έλαβε ενώ την επόμενη ημέρα, το 13033 διεκπεραίωσε 1,8 εκατ. έγκυρα μηνύματα, τα οποία αντιστοιχούν στο 81% των συνολικών μηνυμάτων, σημειώνοντας αύξηση 38,5%. Την τρίτη ημέρα, η υπηρεσία διεκπεραίωσε 1,3 εκατ. έγκυρα μηνύματα, που αντιστοιχούν στο 85% των συνολικών μηνυμάτων που έλαβε η υπηρεσία. Η αποστολή SMS στο αριθμό 13033 γίνεται πάντως χωρίς χρέωση. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο, η αύξηση στο ποσοστό των έγκυρων μηνυμάτων, δείχνει πως οι πολίτες εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με την υπηρεσία ενώ σημειώνει ότι τις τελευταίες εβδομάδες, καταγράφεται αύξηση στην κίνηση δεδομένων -κυρίως στα σταθερά δίκτυα-, η οποία διαμορφώνεται στο 50% σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι αν και η αύξηση αυτή έχει αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά από τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών, εντούτοις θα πρέπει να γίνεται υπεύθυνη χρήση των σχετικών υποδομών αφού ότι οι τηλεπικοινωνιακοί πόροι δεν είναι απεριόριστοι αφού ισχύουν συγκεκριμένες χωρητικότητες και δυνατότητες αναβαθμίσεων.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimtsef είπε

νταξει και εγω το πρωτο το εστειλα λαθος :P εστελνα Χ κενό :P

ναι γιατι το x που σου λεει πρεπει να βαλεις το 6 για παραδειγμα και οχι να στιλεις  x και τα στοιχεια σου μονο αλα για να μην γινεται και λαθος πρεπει να στελνετε και τον αριθμο ταυτοτητας εγω δεν εχω στιλει ακομα γιατι εχω εκτηπωμενες δηλωσεις και ετσι δεν χρειαζεται και ας ας ειναι δωρεαν το μνμ

• Confused 12
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BILL5 είπε

ναι γιατι το x που σου λεει πρεπει να βαλεις το 6 για παραδειγμα και οχι να στιλεις  x και τα στοιχεια σου μονο αλα για να μην γινεται και λαθος πρεπει να στελνετε και τον αριθμο ταυτοτητας εγω δεν εχω στιλει ακομα γιατι εχω εκτηπωμενες δηλωσεις και ετσι δεν χρειαζεται και ας ας ειναι δωρεαν το μνμ

Αριθμό ταυτότητας? Κάποιο λάθος κάνεις. 

• Like 6
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BILL5 είπε

Στέλνεις

Χ ονοματεπώνυμο διεύθυνση

Όπου χ ο αριθμός της αιτιολογίας εξόδου, όπως στη φόρμα τύπου Β, στο 13033.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαζω εξω ατομα μεγαλυτερης ηλικιας, που αυτοι λογικα δεν θα στειλουν και θα χρησιμοποιησουν τους αλλους τροπους, αλλα πως στο καλο γινεται να κανεις λαθος στην αποστολη του μηνυματος? Στο forma.gov.gr τα λεει ολα αναλυτικα.

Ενα μηνυμα ειναι, δεν ανακαλυπτεις ζωη στον Αρη.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 2
Δημοσ.

"θα πρέπει να γίνεται υπεύθυνη χρήση των σχετικών υποδομών αφού ότι οι τηλεπικοινωνιακοί πόροι δεν είναι απεριόριστοι αφού ισχύουν συγκεκριμένες χωρητικότητες και δυνατότητες αναβαθμίσεων."

Τί πάει να πεί αυτό ??? Σε πληρώνω ? Είσαι υποχρεωμένος να μου τα παρέχεις ... Να υπολόγιζες τις δομές των πόρων που χρειάζεται σε αιχμές ζήτησης ...

• Like 4
  • Thanks 2
  • Sad 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, destron είπε

Ο άλλος το είχε γράψει σε χαρτί τουαλέτας.

είδα την φώτο και ήταν χαρτί κουζίνας.. :)

αν και τώρα που έγινε μόδα και ακούστηκε θα εχει πολλους σε κ..λοχαρτο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα πρέπει να γίνεται υπεύθυνη χρήση των σχετικών υποδομών

Δηλαδή δε διάλεξα καλή στιγμή για να κάνω upload στο dropbox εκείνα τα 4tb από 4K videos που είχα στοκάρει εδώ και τόσο καιρό;

Damn!

Επεξ/σία από stafaf
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ δεν θα πάρω δεν χρειάζεται να στείλω μύνημα ώστε να γνωρίζουν που πήγα και πότε ( μη αρχίσετε πάλι τα πέρι facebook, instagram google κλπ) αν εγώ πρέπει  για κάποιο λόγο να κυκλοφορήσω (σήμερα πήγα στο γιατρό να μου γράψει φάρμακα για τον πατέρα μου) και την Παρασκευή θα ξαναπάω σε άλλο γιατρό είναι ανάγκη να τους πω πόσες φορές βγαίνω και τι κάνω.

Με το SMS που στέλνετε και γράφετε το όνομα σας (αν και ήδη το γνωρίζουν απο τους παρόχους αφού με το SMS έχουν τον αριθμό του κινητού σας) τον λόγο μετακίνησης και την διεύθυνση που πηγαίνετε μπορούν ανά πάσα στιγμή να ελέγξουν την συχνότητα μετακίνησης σας και τον προορισμό σας και φυσικά κανένας δεν γνωρίζει τι πρόθεση έχουν να κάνουν αυτά τα δεδομένα που συλλέγουν και ας επικαλέστηκαν το αντίθετο.

Ήδη είπαν πως θα επιβληθούν αυστηρότερα μέτρα κίνησης γιατί διαπιστώνουν άσκοπες μετακινήσεις προτιμήστε την λύση του χαρτιού κοστίζει σε μελάνι και χαρτί αλλά είναι ασφαλής αφού δεν καταχωρείται πουθενά αλλά μόνο επιδεικνύεται.

• Like 9
  • Thanks 1
  • Confused 7
  • Sad 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...