klarinogroom Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 παιδιά ψάχνω για έναν φίλο windows tablet ή convertible (2 σε 1) που να μπορεί να σηκώσει και κάποια παιχνίδια. δεν μιλάμε για AAA τίτλους αλλά για κάποια λίγο παλιότερα fps rts κανένα civ V κλπ. έχω βρεί ένα το οποίο νομίζω κάτι κάνει αλλά για ρίξτε μια ματιά γιατί το κάθε site λέει τα δικά του κ δε βγάζω άκρη. μιλάω για το Dell Inspiron 13 5368 με i5 και 8GB Ram και κάρτα γραφικών την UHD 620 (νομίζω. ο πωλητής δεν αναφέρει κάρτα γραφικών αλλά απ'ότι βλέπω στη σελίδα της dell μάλλον αυτή την κάρτα έχει) μπορεί να τρέξει παιχνίδια? αλλιώς υπάρχει κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες αυτές που είπα και σε τι λεφτά πάμε?
klarinogroom Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, zx1234r είπε Microsoft surface ποιο απ'όλα? υπάρχει ένα φτηνό με 500€ και τα υπόλοιπα ειναι 1000+ επίσης δεν λέει κανένα τι κάρτα γραφικών έχει. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από klarinogroom
zx1234r Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 27 λεπτά πριν, klarinogroom είπε ποιο απ'όλα? υπάρχει ένα φτηνό με 500€ και τα υπόλοιπα ειναι 1000+ επίσης δεν λέει κανένα τι κάρτα γραφικών έχει. Ναι τα surface book 2 πάνω από 1000€ έχουν κάρτα γραφικών. Αν θέλεις κάτι portable και να παίζεις και games, θα μπορούσες να πάρεις ένα τάμπλετ που να σε ικανοποιεί στα υπόλοιπα εκτός από κάρτα γραφικών και να κάνεις μια συνδρομή στην υπηρεσία GeForce now , που με ένα μικρό ποσό το μήνα streamαρεις games μέσω ίντερνετ. Θέλει καλουτσικη γραμμή ίντερνετ και απλά συνδέεις πλατφόρμες gaming όπως steam και παίζεις τα παιχνίδια σου.
klarinogroom Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 απ'όσο ξέρω το παιδί δεν ενδιαφέρεται για κάτι τόσο ακριβό τα παιχνίδια που θέλει να παίξει ειναι κυρίως offline. το dell δεν θα τον καλύψει? κάπου είδα οτι μέχρι fallout 4 και gta V σε low γραφικά τα σηκώνει. (ίσως και civilization V αλλά δεν είμαι σίγουρος..)
zx1234r Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Η συγκεκριμενη κάρτα είναι πολύ ταπεινή. Δεν νομίζω πως θα παίξει GTA V. Αν ψώνιζα για μένα, θα το έκανα όπως προανέφερα. Ανεξαρτήτως game , είναι κάτι σχετικά οικονομικό που με 5€ το μήνα δεν σε δεσμεύει σε hardware. Θα έπαιρνα κάποιο λάπτοπ καλό σε χαρακτηριστικά αλλά με αδιάφορη κάρτα γραφικών και θα έκανα συνδρομή. Όπως και έχω κάνει αλλά για να παίζω στο κινητό. Η υπηρεσία είναι τύπου Netflix.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα