bananasplit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 δοκίμασα και νέα εγκατάσταση σε άλλο δίσκο..έχω δοκιμάσει και antivirus τεστ,αλλά χωρίς επιτυχία..Για το πόσο καιρό μου το κάνει,το έχω παρατηρήσει τουλάχιστον 6 μήνες..και δεν είχα εγκαταστήσει κάτι καινούριο όχι..
elpenor Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Αφού έχεις δοκιμάσει fresh install των windows τότε είναι 99.9% hardware. Οι πρώτοι πιθανοί πιθανοί ύποπτοι που έχεις ήδη εξαντλήσει είναι mouse/keyboard/hdd/PSU. Αυτό που μένει μετά είναι να δοκιμάσεις GPU / Motherboard / RAM. Μπορεί να φταίει το PCI slot που μπαίνει η GPU, βγάλτην και ξαναβάλτην, αν ο επεξεργαστής σου έχει integrated GPU βγάλε την κανονική και δοκίμασε με αυτή. Αν δεν δουλέψει τίποτα τότε πρέπει να βρεις ένα δεύτερο PC ώστε να τα δοκιμάσεις κομμάτι κομμάτι. 1
bananasplit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 GPU τέσταρα..τώρα,έχω μια υποψία..μήπως φταίει κάποιο slot της ραμ..θέλω να το τσεκάρω περισσότερο αυτό..με τις ίδιες (και άλλες) ραμ σε διαφορετικά slots..
elpenor Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Κάνε ένα ram test, αν έχεις καλό latency και κανένα error μετά από αρκετή ώρα testing τότε δεν είναι οι RAM.
bananasplit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 είχα κάνει πριν λίγο καιρό,χωρίς errors..αλλά σκέφτομαι μήπως είναι κάποιο slot..θα το βάλω να κάνει πάλι το βράδυ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα