bananasplit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα.Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω random κολλήματα στον υπολογιστή. Δοκίμασα πολλά.Άλλαξα δίσκο.Είχα πάλι κολλήματα.Έβγαλα τις ram και τις δοκίμασα μια μια. Τα κολλήματα συνέχισαν.Δοκίμασα cpu stress.Το ίδιο. απεγκατέστησα πληκτρολόγια,άλλαξα ποντίκια,δεν αλλάζει τίποτα ποτέ.. Άρχισα να σκέφτομαι psu ή mobo.έβαλα το aida64 extreme,με stability test fpu stress.Τρέχει για καμιά ώρα χωρίς προβλήματα.. Παρόλα αυτά και ενώ τρέχει κανονικά,ανοίγω μια σελίδα,ή πχ γράφω εδώ και έχει κολλήματα..πως μπορώ να δω αν είναι psu ή η μητρική;;
nikolas_kriti Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Εγώ εάν είχα χρόνο θα έκανα ενα φορματ!!! Εάν συνεχίσουν θα κοιτούσα αλλαγή psu!!! Ποιο τροφοδοτικό έχεις???
bananasplit Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 cx600 της corsair..είναι μερικά χρόνια πάνω..απλά μου θυμίζει mobo..και το θέμα είναι πως δεν έχω άλλο μεγάλο τροφοδοτικό να τσεκάρω.. δοκίμασα κι άλλο σκληρό,πάλι δεν είχα αποτέλεσμα..
nikolas_kriti Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, bananasplit είπε cx600 της corsair..είναι μερικά χρόνια πάνω..απλά μου θυμίζει mobo..και το θέμα είναι πως δεν έχω άλλο μεγάλο τροφοδοτικό να τσεκάρω.. δοκίμασα κι άλλο σκληρό,πάλι δεν είχα αποτέλεσμα.. Καλό θα είναι πρώτα να σιγουρευτείς για το Software και έπειτα προχωράς στο Hardware! Εάν δεν μπορείς να βρεις απο κάποιο φίλο psu ,καλό θα ήταν να μιλήσεις με έναν τεχνικό.!!!
frapes87 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Οταν λές κολλήματα τί εννοείς ? Κολλάει και έχει artifacts? Σβήνει τελείως? Μπορείς να μας πείς απο τί αποτελείται το σύστημά σου?
bananasplit Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) παγωματα..ανά τακτά χρονικά διαστήματα,για 5-6 δευτερόλεπτα δεν ανταποκρίνεται τίποτα..μετά συνεχίζει κανονικά..πχ πες πως πληκτρολογώ κάτι.σταματάει και σε 5 δευτερόλεπτα συνεχίζει από εκεί που είχα σταματήσει..software πως αλλιώς να το σιγουρέψω παρά με νέα εγκατάσταση σε άλλο σκληρό;μπορεί να παίζει κάτι με το CD των windows;ή την έκδοση; μητρική έχω την p6t,i7 920,μνήμες corsair αλλά τις δοκίμασα και μια μια.psu cx600.. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από bananasplit
frapes87 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Βασικά και εμένα format μου μυρίζει, ίσως έχεις πιάσει κανα ιό που να σου peakarei καναν επεξεργαστή στιγμιαία αλλιώς όντως παίζει να φταίει τροφοδοτικό θα έλεγα δίσκος αλλά απο αυτά που λές έχεις ήδη αλλάξει 2 φορές. Θές να κάνεις ένα φορμάτ και να δούμε? Κακό δέν παίζει να σου κάνει
bananasplit Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) δοκίμασα άλλο δίσκο με νέα εγκατάσταση..επίσης δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό..ιός που να πηγαίνει κατευθείαν σε επίπεδο hardware;μήπως bios;θα δοκιμάσω τώρα και δεύτερη κάρτα γραφικών και θα επανέλθω.. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από bananasplit
nikolas_kriti Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, bananasplit είπε δοκίμασα άλλο δίσκο με νέα εγκατάσταση..επίσης δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό..ιός που να πηγαίνει κατευθείαν σε επίπεδο hardware;μήπως bios;θα δοκιμάσω τώρα και δεύτερη κάρτα γραφικών και θα επανέλθω.. Δοκιμασε τις μνήμες...Ενα ενα dimm κάθε φορά!
Kostas.karras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, bananasplit είπε δοκίμασα άλλο δίσκο με νέα εγκατάσταση..επίσης δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό..ιός που να πηγαίνει κατευθείαν σε επίπεδο hardware;μήπως bios;θα δοκιμάσω τώρα και δεύτερη κάρτα γραφικών και θα επανέλθω.. Tι θερμοκρασιες εχεις σε cpu? μπορει και throttling
nikolas_kriti Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Tι θερμοκρασιες εχεις σε cpu? μπορει και throttling Ισχυει!!! Υπέθεσα ότι θα έχει γίνει ο έλεγχος!!!
elpenor Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Όταν δοκίμασες άλλο δίσκο έβγαλες τα καλώδια από τους υπόλοιπους;
ilias78 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Πόσο καιρό στο κάνει? Από όταν ξεκίνησε να στο κάνει, είχες κάνει κάποια αλλαγή σε hardware-software πριν? Τρέξε κ ένα malware-antivirus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα