Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, VaggelisMalis είπε

Γεια σας έχω μια οθόνη freesync με 75hz και θέλω να πάρω μια gtx 1660 ti αξίζει ή να πάω σε amd ;;

Καλύτερα να πας σε amd καρτα εφοσον εχεις freesync monitor. 

Δημοσ.

Η 1660 ti σε μια νορμάλ υλοποίηση παίζει κοντά στα 300 ευρώ καλύτερα δώσε λίγο παραπαίρνω για την 5600xt, ιδικά μετά το bios update χτυπάει 2060!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στις 26/3/2020 στις 8:37 ΜΜ, VaggelisMalis είπε

Γεια σας έχω μια οθόνη freesync με 75hz και θέλω να πάρω μια gtx 1660 ti αξίζει ή να πάω σε amd ;;

Εάν θες να χρησημοποιείσεις την 1660 ti τότε πρέπει να πάρεις G-Sync monitor.

Δημοσ.

Δουλεύουν σε FreeSync και οι NVIDIA πλέον..

Δημοσ.

Exω freesync οθόνη 144hz και κάρτα 1060 και όταν ενεργοποιησω freesync φλικάρει (παίζει η φωτινότητα) στα παιχνίδια.

Δεν ξέρω τι και πως αλλά έχω δοκιμάσει όλους τους drivers της nvidia και η οθόνη κανει το ίδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, panagiotispetrou είπε

Exω freesync οθόνη 144hz και κάρτα 1060 και όταν ενεργοποιησω freesync φλικάρει (παίζει η φωτινότητα) στα παιχνίδια.

Δεν ξέρω τι και πως αλλά έχω δοκιμάσει όλους τους drivers της nvidia και η οθόνη κανει το ίδιο.

Είσαι με displayport καλώδιο;

Υ.Γ. Δεν είμαι σίγουρος αν οι Pascal υποστηρίζουν g-sync compitible σε freesync monitors..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Είσαι με displayport καλώδιο;

Υ.Γ. Δεν είμαι σίγουρος αν οι Pascal υποστηρίζουν g-sync compitible σε freesync monitors..

Υποστηριζουν θεωρητικα μεσω display port...

Τα εχω ξαναγραψει, υπαρχει θεμα με τη συνεργασια freesync-gsync. Μονο οσες ειναι επισημα συμβατες ειναι ασφαλεις, οι υπολοιπες ειναι λοτταρια και υπαρχουν αποκλισεις ακομα και μεταξυ ιδίων μοντελων..

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι λίστα της nvidia

AOC G2590FX

Η πλάκα είναι οτι στου αδερφού μου την viewsonic vx2458-c-mhd η 1660 Τi του παίζει κανονικά.

Tι γνώμη έχετε για το custom resolution utility; Να αυξήσω το διάστημα δηλαδή του freesync ας πούμε απο 30 εως 144 θα φτιάξει;

Επεξ/σία από panagiotispetrou
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotispetrou είπε

Είναι λίστα της nvidia

AOC G2590FX

Η πλάκα είναι οτι στου αδερφού μου την viewsonic vx2458-c-mhd η 1660 Τi του παίζει κανονικά.

Tι γνώμη έχετε για το custom resolution utility; Να αυξήσω το διάστημα δηλαδή του freesync ας πούμε απο 30 εως 144 θα φτιάξει;

Ναι το CRU ενδεχεται να σε βοηθησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...