Riddick888 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Πριν ενα μηνα επαθα για 1η φορα εξαρθρωση στον ωμο και πριν μερικες μερες που πηγα στον γιατρο για να μου γραψει φυσικοθεραπειες ,μου ειπε οτι επειδη τετοια εποχη λογο του ιου δυσκολα θα βρω φυσικοθεραπευτη να τις κανω ,να παρω εναν ελαστικο ιμαντα και να κανω καποιες ασκησεις. Επειδη τα καταστηματα με ορθοπεδικα ειναι κλειστα για να παω απο κοντα και να μιλησω,εχετε καποιον ελαστικο ιμαντα να προτεινεται;και τι επιπεδο σκληροτητας να διαλεξω;
TechnoState Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό σου γι αυτό κ ύστερα να παραγγείλεις on line απο κάποιο κατάστημα?
Riddick888 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, TechnoState είπε Γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό σου γι αυτό κ ύστερα να παραγγείλεις on line απο κάποιο κατάστημα? Τον ρωτησα και μου ειπε θα σου πουν στο καταστημα με τα ορθοπεδικα. Και θα αρχισω απο αυριο μερικα τηλ σε μαγαζια που εχουν e-shop αλλα επειδη συνηθως κοιτανε να πουλησουν οτι θελουν..θελω να χω αν γινεται και μια δυο προσωπικες γνωμες
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Πρώτα απόλα τα φυσικοθεραπευτήρια είναι ανοιχτά απόσο ξέρω, απλά λειτουργούν με πιο λίγα άτομα. Κατα δεύτερον μπορείς να πάρεις λάστιχα και μέσω ίντερνετ. Θα πάρεις ένα λάστιχο που να αναφέρεται ως μαλακό και ένα λάστιχο που να αναφέρεται ως μεσαίας σκληρότητας. Και παραπάνω λάστιχα με διαφορετική αντίσταση να πάρεις δεν θα κάνει κακό, πιθανότατα θα τα χρειαστείς. Προς θεού, μην πάρεις μόνο ένα, όταν το συνηθίσεις θα θες και πιο σκληρό. Το πρόβλημα που βλέπω είναι το ποιος θα σου δείξει τις ασκήσεις γιατί παίζει ρόλο η σωστή εκτέλεση. Γνώμη μου πάρε τηλέφωνο φυσικοθεραπευτές να βρεις κάποιον ανοιχτό
Riddick888 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 35 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Πρώτα απόλα τα φυσικοθεραπευτήρια είναι ανοιχτά απόσο ξέρω, απλά λειτουργούν με πιο λίγα άτομα. Κατα δεύτερον μπορείς να πάρεις λάστιχα και μέσω ίντερνετ. Θα πάρεις ένα λάστιχο που να αναφέρεται ως μαλακό και ένα λάστιχο που να αναφέρεται ως μεσαίας σκληρότητας. Και παραπάνω λάστιχα με διαφορετική αντίσταση να πάρεις δεν θα κάνει κακό, πιθανότατα θα τα χρειαστείς. Προς θεού, μην πάρεις μόνο ένα, όταν το συνηθίσεις θα θες και πιο σκληρό. Το πρόβλημα που βλέπω είναι το ποιος θα σου δείξει τις ασκήσεις γιατί παίζει ρόλο η σωστή εκτέλεση. Γνώμη μου πάρε τηλέφωνο φυσικοθεραπευτές να βρεις κάποιον ανοιχτό ευχαριστώ πολυ.αυτο σκεφτόμουν και γω για ενα μαλακο και ενα μεσαιο,(για μεσαιο λέω αυτό και τον αντίστοιχο μαλακο )αλλα δεν ξερω τι παιζει με τις διαστασεις .μου εδειξε 2-3 ασκησεις για αρχη.η αληθεια ειναι οτι μετα απο κανα δυο τηλ που δεν βρηκα κανενα σταματησα αλλα αμα γνωριζεις οτι λειτουργουν θα συνεχισω το ψαξιμο.
Dante80 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Ενδεχομένως να έχουν κλείσει αρκετά από μόνα τους, ή να υπολειτουργούν. Αλλά σίγουρα φυσικοθεραπευτήρια είναι ανοιχτά ακόμα, χθες μόλις πήγε γνωστός μου για θεραπεία στην μέση του (περιοχή Ψυχικό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα