stafaf Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 23 ώρες πριν, destron είπε Πώς προέκυψε αυτό με τη θύρα?Δεν έχω ξανακούσει τέτοιο θέμα Εσυ είσαι να σε προσλάβει η σάμυ για beta tester, να μην ξανακυκλοφορήσει άλλο κινητό.
AtiX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, alex1_kgr είπε Σε όποιον δεν αρέσει η δωρεάν προσφορά νέων λειτουργιών ας πουλήσει το samsung του (που δεν πιστεύω καν ότι έχει απλά μπήκε έτσι να σχολιάσει) και ας πάρει κάτι άλλο και ας αφήσει εμάς τα "κορόιδα" να μας ενδιαφέρει που θα πάρουμε πχ night hyperlapse χωρίς να χρειαστεί να πάμε από s10 σε s20... Ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά που σου προσφέρει καθρεφτάκια και λες ευχαριστώ... Αλήθεια, αφού τόσα πολλά ξέρεις για την Samsung, το Α40 που έχω γιατί δεν υποστηρίζει always on display ακόμα και με την νέα έκδοση που πήρε πριν λίγες μέρες???
alex1_kgr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε Ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά που σου προσφέρει καθρεφτάκια και λες ευχαριστώ... Αλήθεια, αφού τόσα πολλά ξέρεις για την Samsung, το Α40 που έχω γιατί δεν υποστηρίζει always on display ακόμα και με την νέα έκδοση που πήρε πριν λίγες μέρες??? Κοίτα, θα μου επιτρέψεις να γελάσω με το σχόλιο περί καθρεφτάκια από ατόμο που πήρε Α40 και έχει άποψη για τη Samsung. Το αν ξέρω εγώ από τηλέφωνα δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κάποιον, ούτε είμαι και ο μοναδικός που ξέρει από τηλέφωνα. Το Α40 λοιπόν δεν υποστηρίζει AOD ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ! Δε σου το πούλησαν να έχει οπότε μην απορείς! Όπως ένα χαμηλό μοντέλο μιας εταιρίας αυτοκινήτων δεν έχει πχ αυτόματα φώτα ή αυτόματα ανοιγόμενους καθρέφτες σε σχέση με το ακριβό τους μοντέλο έτσι και το δικό σου κινητό των 150 ευρώ (ή όσο έχει) δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με το S10. (Παρόλα αυτά αν θεωρείς ότι η Samsung σε κορόιδεψε ακόμα και με το Α40 στα χρήματα που το πουλάει σόρρυ που το λέω έτσι αλλά είσαι άσχετος! Και επειδή δε μου αρέσει να πετάω λέξεις έτσι θέλω να μου βρεις σε όσες εταιρίες θες με την υποστήριξη της Samsung συσκευές στα ίδια χρήματα με οθόνη SuperAMOLED.) Πώς γίνεται να έχεις άποψη για κάτι που δεν έχεις;(Αναφέρομαι στο S10) Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από alex1_kgr 1
AtiX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, alex1_kgr είπε Κοίτα, θα μου επιτρέψεις να γελάσω με το σχόλιο περί καθρεφτάκια από ατόμο που πήρε Α40 και έχει άποψη για τη Samsung. Το αν ξέρω εγώ από τηλέφωνα δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κάποιον, ούτε είμαι και ο μοναδικός που ξέρει από τηλέφωνα. Το Α40 λοιπόν δεν υποστηρίζει AOD ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ! Δε σου το πούλησαν να έχει οπότε μην απορείς! Όπως ένα χαμηλό μοντέλο μιας εταιρίας αυτοκινήτων δεν έχει πχ αυτόματα φώτα ή αυτόματα ανοιγόμενους καθρέφτες σε σχέση με το ακριβό τους μοντέλο έτσι και το δικό σου κινητό των 150 ευρώ (ή όσο έχει) δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με το S10. (Παρόλα αυτά αν θεωρείς ότι η Samsung σε κορόιδεψε ακόμα και με το Α40 στα χρήματα που το πουλάει σόρρυ που το λέω έτσι αλλά είσαι άσχετος! Και επειδή δε μου αρέσει να πετάω λέξεις έτσι θέλω να μου βρεις σε όσες εταιρίες θες με την υποστήριξη της Samsung συσκευές στα ίδια χρήματα με οθόνη SuperAMOLED.) Πώς γίνεται να έχεις άποψη για κάτι που δεν έχεις;(Αναφέρομαι στο S10) Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο προσβλητικός για να δικαιολογήσεις σε μια εταιρία τα αδικαιολόγητα... ΠΧ το A3 του 2017, που ηταν στην ίδια κατηγορία τιμής, γιατί το υποστήριζε??? Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά θέλω να μάθω και εγώ από έναν εξπερτ των κινητών... Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από AtiX
margaritagr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Πέρασε χρόνος με το s10 κ ειναι σαν day one. Τρομερή συσκευη , απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Κι όλο εμπλουτίζεται η κάμερα με νέες λειτουργίες, εύγε. 4
makis88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλοδεχούμενες οι προσθήκες! Τις περιμένω στο ήδη πολύ καλό s10e! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα