gvouke Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Καλησπερα σε ολους, Ειμαι σε αναζητηση νεου κινητου τηλεφωνου και προσανατολιζομαι στο p30 pro καθως με ενδιαφερει πολυ η μπαταρια και η καμερα. Αξιζει αυτη την περιοδο ή έχετε καποια αλλη προταση? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και ελπιζω να ειστε ολοι καλα
Netr0nic Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Έψαχνα κάτι με πολύ καλή κάμερα και μπαταρία μέχρι 530 ευρώ. Αγόρασα το P30 Pro και βρήκα την υγειά μου! Το εννοώ, χωρίς υπερβολές... Αυτήν την στιγμή στα 500 και κάτι είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις κατά την γνώμη μου! Παίζει και η OnePlus κοντά σε αυτά τα χρήματα πληροφοριακά αλλά προτίμησα P30 Pro κυρίως για την καλύτερη κάμερα και αυτονομία.
kp1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Netr0nic είπε Έψαχνα κάτι με πολύ καλή κάμερα και μπαταρία μέχρι 530 ευρώ. Αγόρασα το P30 Pro και βρήκα την υγειά μου! Το εννοώ, χωρίς υπερβολές... Αυτήν την στιγμή στα 500 και κάτι είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις κατά την γνώμη μου! Παίζει και η OnePlus κοντά σε αυτά τα χρήματα πληροφοριακά αλλά προτίμησα P30 Pro κυρίως για την καλύτερη κάμερα και αυτονομία. Ο φίλος έχει δίκαιο σε όλα ειδικά μπαταρία και ίσως και δώρο για το p30 pro αλλά μην ξεχνάμε τη φοβερή εγγύηση που έχει η oneplus μέχρι και σε μπαταρία έχει εγγύηση καμία άλλη εταιρεία δν το εχει αυτό και φοβερά smooth που δεν το έχει το p30 pro.
damian1974 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Υπαρχει και το καταπληκτικο Realme X2 pro σε αυτο το ευρος τιμης (και καπως λιγότερο) με specs που συναγωνιζονται στα ισια το θηριο της huawei και σε πολλα το πατάνε!
kp1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, damian1974 είπε Υπαρχει και το καταπληκτικο Realme X2 pro σε αυτο το ευρος τιμης (και καπως λιγότερο) με specs που συναγωνιζονται στα ισια το θηριο της huawei και σε πολλα το πατάνε! Συμφωνώ πολύ καλο κινητο αλλά σε Κάμερα και βίντεο δεν φτάνει p30 pro και oneplus 7 pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα