korbinho Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος, εγκατέστησα τα Windows 10 64bit σε Acer aspire 5530g αλλά δεν μπορώ να βρω drivers με τίποτα, μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι;
asmilon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Τι drivers ψαχνεις; Τι δε βλεπεις αναγνωρισμενο στον device manager?
korbinho Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Ήταν vista πρώτα, δεν γνωρίζω εάν τα προγράμματα των drivers χρειάζονται στα 10 πχ το catalyst control center, η το πρόγραμμα της Acer για τον ήχο, όπως και έχω πρόβλημα με το hdmi δεν βρίσκω σωστή ανάλυση μόνο η μισή οθόνη
asmilon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδη ειχα αντιστοιχη περιπτωση με το laptop του πεθερου μου που ειχε Vista και απλα δεν υπηρχε υποστηριξη Windows 10 για την παλια Mobility Radeon που ειχε, χρησιμοποιησα τους παρακατω modded drivers απο το XDA forum, οι οποιοι εκατσαν καλα στην περιπτωση μας: https://uloz.to/file/i66xdBbZa/ati-catalyst-12-11-b11-hotfix-11-09-v6-beta-7z (κανε κλικ στην χελωνα για κατεβει free) Για τον ηχο ή αλλους driver θα μπορουσες να δοκιμασεις παλαιουτερους 64-bit driver που θα βρεις, εστω και αν κανεις την εγκατασταση με λειτουργια συμβατοτητας. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από asmilon
korbinho Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, συγνώμη για την καθυστέρηση, όταν εννοείς παλαιότερους; να δοκιμάσω από 7 η 8.1; Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από korbinho
Crybal Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Αν θελεις κατεβασε αυτο https://driver-booster-free.en.softonic.com/windows/redirect-download?utm_medium=redirection&utm_source=iobit.com&utm_campaign=driverbooster. Εχει δωρεαν εκδοση που δουλευει κανονικά.Εγω απο αυτο βρηκα αρκετους drivers γιατι παρομοια κατασταση με την δικιά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα