moonsuntrip Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σας, Μόλις χθες αγόρασα την LG 55UM7450 55" (Στα 459 ευρώ από 1049 ευρώ, σήμερα η τιμή είναι πάλι στα 1049) για αποστολή στον χώρο μου αλλά έχω χρόνο να σκεφτώ αν πρέπει ή αξίζει τον κόπο να πληρώσω την διαφορά για να πάρω κάποια με τεχνολογία Nanocell, την LG 55SM8500 55" (Στα 649 ευρώ από 1599 ευρώ) ή την LG 55SM8600 55'' (Τιμή 699 ευρώ από 1649 ευρώ). Η διαφορά που πρέπει να καλύψω είναι 200 ευρώ στη μία περίπτωση ή 250 ευρώ στην άλλη. Χρειάστηκε να αλλάξω τηλεόραση καθώς εν μέσω καραντίνας η παλιά μου 43άρα LG τα έπαιξε (την είχα 8 χρόνια). Από το να μπω σε διαδικασία επισκευής είπα να πάω σε μία νέα τηλεόραση, είδα λοιπόν αυτή που σας είπα ότι παρήγγειλα ήδη στα 459 ευρώ και λέω ότι είναι και οικονομική, και 55άρα και 4Κ που δεν είχα επαφή ως τώρα. Καπάκια, επειδή πάντα έτσι συμβαίνει, ρίχνουν σήμερα απότομα τις τιμές στις Nanocell στον Κωτσόβολο και είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Θεωρείτε ότι οι διαφορές με αυτή που έχω ήδη πληρώσει είναι πολύ μεγάλες; Αξίζει τον κόπο να καλύψω τη διαφορά; Και αν ναι, ποια από τις 2 άλλες να πάρω; Αν παίζει και εναλλακτική πρόταση, εδώ είμαι να διαβάσω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ
paragontikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 και τώρα 469€ έχει και γενικά αυτη είναι η τιμή της (σκρουτζ), προσωπικά δε θα τα έδινα καθώς όλες οι tv που αναφέρεις έχουν πρόβλημα όταν βλέπεις ταινίες με χαμηλό φωτισμό (το local dimming που έχει δε δουλεύει σωστά), αν δεν σε ενδιαφέρει και βλέπεις σε φωτεινό χώρο τότε με την SM8600 θα δεις καλύτερα χρώματα γιατί υποστηρίζει wide color gamut και είναι αρκετά καλή σε τέτοιες συνθήκες αν μπορείς να ανέβεις σε budget πήγαινε στη Sony XF9005 στα 799€
moonsuntrip Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι το πρωί που το ανέβασα την είχαν πάει πάλι στα 1049 και το απόγευμα πάλι την κατέβασαν. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι εμπορική απόφαση και όχι κάτι περίεργο. Άντε να βγάλεις άκρη. Τα έχω χαμένα και δεν ξέρω τι να κάνω. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανέβω τόσο πολύ όσο έχει η Sony και γενικά και για τις Nanocell με πονάει το +200 ή 250 αλλά θέλω να μου πείτε αν αυτή που έχω παραγγείλει είναι κακη τηλεόραση. Σας την ξαναποστάρω εδώ ΥΓ. Για τις Phillips τι άποψη έχετε; Από μακριά και αγαπημένοι; πχ αυτή και αυτή που έχουν και το ambilight που πάντα με ψάρωνε Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από moonsuntrip
moonsuntrip Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Σας παρακαλώ πείτε μου όσοι περισσότεροι μπορείτε γιατί μέχρι και το Σάββατο τουλάχιστον θα πρέπει να τους πάρω για να κάνω την αλλαγή αν προτείνετε να την κάνω. Ουσιαστικά πιο πολύ σκέφτομαι αν θα πάω στην https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/197187-lg-55sm8600-55
paragontikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Οι Philips είναι παρόμοιες αφου έχουν και αυτές ips panel αλλά τα μενού τους είναι κάπως αργά, το ambilight όντως είναι ένας λόγος να τις προτιμήσεις είναι ωραίο στις ταινίες αλλά μετά απο ώρα κουράζει κάπως, η Philips PUS7304 δεν είναι κακή αν και για να διαλέξεις καλό θα ήταν να την έβλεπες απο κοντά πράγμα δύσκολο με τις συνθήκες που επικρατούν, αν δεν είσαι απαιτητικός χρήστης η 55UM7450 που έχεις πάρει είναι μια χαρά, εγώ δε θα πήγαινα στις nanocell καθώς αρκετά μέλη έχουν αναφέρει προβλήματα, όπως επίσης και σε άλλα φόρουμ λένε τα ίδια, κατά τα άλλα είναι πιο ποιοτικές εγώ θα αποφάσιζα με βάση το οικονομικό, γενικά η λογική οτι αν βάλεις λίγα ακόμη παίρνεις κάτι καλύτερο δεν τελειώνει ποτέ 😕
moonsuntrip Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, paragontikos είπε Οι Philips είναι παρόμοιες αφου έχουν και αυτές ips panel αλλά τα μενού τους είναι κάπως αργά, το ambilight όντως είναι ένας λόγος να τις προτιμήσεις είναι ωραίο στις ταινίες αλλά μετά απο ώρα κουράζει κάπως, η Philips PUS7304 δεν είναι κακή αν και για να διαλέξεις καλό θα ήταν να την έβλεπες απο κοντά πράγμα δύσκολο με τις συνθήκες που επικρατούν, αν δεν είσαι απαιτητικός χρήστης η 55UM7450 που έχεις πάρει είναι μια χαρά, εγώ δε θα πήγαινα στις nanocell καθώς αρκετά μέλη έχουν αναφέρει προβλήματα, όπως επίσης και σε άλλα φόρουμ λένε τα ίδια, κατά τα άλλα είναι πιο ποιοτικές εγώ θα αποφάσιζα με βάση το οικονομικό, γενικά η λογική οτι αν βάλεις λίγα ακόμη παίρνεις κάτι καλύτερο δεν τελειώνει ποτέ 😕 Ειδικά η τελευταία σου φράση φίλε είναι αυτή που εξηγεί τα πάντα. Επειδή δεν μπορώ να πολυαναλύσω τα χαρακτηριστικά αυτής που έχω παραγγείλει, μπορείτε να μου πείτε αν διαβάζει σκληρούς δίσκους και γενικότερα αρχεία με ήχο dts πχ ή τι διαβάζει; Και αν έχει και αυτή magic control;
paragontikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 59 λεπτά πριν, moonsuntrip είπε Ειδικά η τελευταία σου φράση φίλε είναι αυτή που εξηγεί τα πάντα. Επειδή δεν μπορώ να πολυαναλύσω τα χαρακτηριστικά αυτής που έχω παραγγείλει, μπορείτε να μου πείτε αν διαβάζει σκληρούς δίσκους και γενικότερα αρχεία με ήχο dts πχ ή τι διαβάζει; Και αν έχει και αυτή magic control; υποστηρίζει κανονικά DTS, το αναφέρει και στο site της LG, επίσης γράφει για το magic: Magic Remote Control: Built-In και αναφέρει ότι έχει μέσα το τηλεκοντρόλ MR19 που λογικά είναι αυτό αρά το υποστηρίζει
moonsuntrip Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, paragontikos είπε υποστηρίζει κανονικά DTS, το αναφέρει και στο site της LG, επίσης γράφει για το magic: Magic Remote Control: Built-In και αναφέρει ότι έχει μέσα το τηλεκοντρόλ MR19 που λογικά είναι αυτό αρά το υποστηρίζει Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου!! Υπάρχει κάποιος ακόμα να μου πει μια ακόμα γνώμη αν θα κάνω καλά να παραμείνω στην πρώτη μου επιλογή, που έχω πληρώσει κιολας; Τηρουμένων των αναλογιών και της τιμής φυσικά. Ευχαριστώ 4 ώρες πριν, paragontikos είπε υποστηρίζει κανονικά DTS, το αναφέρει και στο site της LG, επίσης γράφει για το magic: Magic Remote Control: Built-In και αναφέρει ότι έχει μέσα το τηλεκοντρόλ MR19 που λογικά είναι αυτό αρά το υποστηρίζει Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω. Οι Phillips έχουν χάσει την αίγλη τους; Γιατί δεν τις συζητάνε πολύ; Εγώ στο πατρικό μου έχω μία εκθεσιακή που είχα πάρει το 2007 με ambilight και ακόμα παίζει άψογα. Στο λέω γιατί πραγματικά με έχει συγκινήσει το μοντέλο που μου είπες και εσύ πριν Philips PUS7304 παρόλο που όπως είπες δεν την έχω δει από κοντά. Πρέπει να με φοβήσει κάτι στο να κάνω αυτή την επιλογή; Έχει σύστημα να διαβάζει σκληρούς και DTS; Και γενικότερα έχει κανένα θετικό; Τι παίζει με Phillips; 1
nextsak Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Στα τεστ πάντως η 8500 είναι καλλίτερη από την 8600. Ψάξτο λίγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα