CoNt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 καλησπερα. εχω το samsung galaxy tab4. πριν περιπου 2 μηνες το ειχα βγαλει απο το κουτι και το ειχαν φορτισει για να το χρησιμοποιησω. δουλευε κανονικα. χθες ο εβγαλα παλι απο το κουτι γιατι το χρειαστηκα ξανα και το εβαλα να φορτισει. δεν μου δειχνει ουτε την ενδειξη οτι φορτιζει ουτε ανοιγει πατωντας το κουμπι. επειδη δεν το χρησιμοποιω πολυ το απενεργοποιω και το βαζω στο κουτι του. ξερει καποιος τι να κανω μπας και ανοιξει? ευχαριστω εκ των προτερων.
ExTaCy1337 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 18 λεπτά πριν, CoNt είπε καλησπερα. εχω το samsung galaxy tab4. πριν περιπου 2 μηνες το ειχα βγαλει απο το κουτι και το ειχαν φορτισει για να το χρησιμοποιησω. δουλευε κανονικα. χθες ο εβγαλα παλι απο το κουτι γιατι το χρειαστηκα ξανα και το εβαλα να φορτισει. δεν μου δειχνει ουτε την ενδειξη οτι φορτιζει ουτε ανοιγει πατωντας το κουμπι. επειδη δεν το χρησιμοποιω πολυ το απενεργοποιω και το βαζω στο κουτι του. ξερει καποιος τι να κανω μπας και ανοιξει? ευχαριστω εκ των προτερων. Βαλε ενα πολυμετρο στην μπαταρια και δες ποσα volts βγαζει.. λογικα θα εισαι κατω απο 1v
jp77s Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δοκίμασε κι αυτά που περιγράφει ο τύπος στο βίντεο https://m.youtube.com/watch?v=m2VJ_VRIRSI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα