Rookie_bunny Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Η οθόνη είναι .. ασύμμετρη (!) Πως το καταφέρανε αυτό ένας θεός ξέρει . Εκτός και αν το κάνανε για κάποιο λόγο που όμως δεν αναφέρανε στην παρουσίαση . (Αν μου διέφυγε λόγο των άπταιστων αγγλικών που μιλούσε ο Κινέζος διορθώστε με ) Επίσης τα μαύρα πλαίσια στις τέσσερις ασύμμετρες γωνιές είναι αντιαισθητικά σε εμένα .Μάλλον και σε άλλους . Κάμερες σίγουρα κορυφαίες μένει να δούμε και σε συγκριτικά από κορυφαία κανάλια του YouTube για του λόγου το αληθές και που μπορεί να υστερεί . Εντυπωσιακό το τι μπορείς να κανείς με το Multitasking αν και δεν ξέρω πόσοι θα το χρησιμοποιήσουν στο Smartphone. Εγώ προσωπικά τέτοιες δουλειές τις κάνω σε ταμπλετ . Παρολα αυτά καλό είναι που υπάρχει . Καλό τηλέφωνο ίσως το κορυφαίο Android για μένα αλλά ελλείψει Google services δεν θα το αγόραζα (αν αγόραζα Android ) Υ.Γ Ναυαρχίδα χωρίς στέρεο ηχεία δεν νοείτε το 2020.. Υ.Γ 1 Η μπαταρία μίκραινε λόγο μεγάλου muddle κάμερας , τα Hz αυξήθηκαν η λογική λέει πως θα κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα αυτονομίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό στις ναυαρχίδες Ασύμμετρη οθόνη,αντιαισθητικά πλαίσια μάλλον και για άλλους! Φανταζομαι τα χοντρα bezel στο iphone και το notch δεν σου φαινονται ασύμμετρα και αντιαισθητικά 7 ώρες πριν, selin323 είπε να δωσω για μια κινεζια αντιγραφει copy paste 1139 (se 5 μηνες 550 με δωρο smartwatch ) οσο Χ2 iphone 11 , πρεπει να ειμαι τρελος για δεσιμο Η κινεζια είναι καλύτερη απο το iphone 11.Εσυ παρε οθονη ips retina με διπλη κάμερα και 3Gb ram 4 ώρες πριν, AtiX είπε Νομίζω ότι εκτός από την σειρά XS και S10 και το Mi9 ξεπέρασε σε πωλήσεις τα Mate 30... Το mi9 οχι αλλα μην ξεχνας οτι το mate πουλησε χωρις google services και με μπαν στην Αμερικη και πουλησε σχεδον οσο το s10.
Chris_BMW Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, Rookie_bunny είπε Φανταζομαι τα χοντρα bezel στο iphone και το notch δεν σου φαινονται ασύμμετρα και αντιαισθητικά Όχι δεν μου φαίνονται γιατί δεν είναι ασύμμετρα . Αν ήταν θα μου φαινόταν ..
taxudromos69 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 μιση τιμη θα επρεπε να ειχε ... βεβαια προσπαθει και αυτη να να φτασει τις μεγαλες κυριες του χωρου ... apple kai samsung δεν θα γινει ποτε ... 1
Runman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 18 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Θα μιλήσω ειλικρινά και να ξέρετε πως είμαι τρομερό Χαβάη φανμποι. Είχα p10 plus, p20 pro και τώρα p30 pro, όλα από προπαραγγελια. Βελτιωμένη κάμερα σίγουρα σε πολλά σημεία. Σίγουρα καλύτερη σελφι. Από εκεί π έλειπε τέλειος το 3d face recognition τωρα το πήγαν αλλού. Πάλι ένα ηχείο, έλεος. Οθόνη 90hz, πολύ ωραία αλλά σίγουρα σε καμία περίπτωση δν θα φτάσει την οθόνη της σάμυ. Μπαταρία ίδια, αλλά βέβαια απ ότι κατάλαβα είναι διαφορετικής κατασκευής (;) και σίγουρα θα κρατάει πάνω από μια ημέρα (2.5 εμένα κρατάει το p30) σε αντίθεση με το s20 ultra που έχει 5000 και πάρα πολλοι λένε ότι κρατάει μέρα με το ζόρι. Από κει και πέρα φάουλ τιμή λόγο gapps όπως και φάουλ δώρο. 1000 φορές να με έδιναν το ρολόι. Αλλά στο λαπτοπ των 700€ μου εδιναν το nova5t και τώρα p30 lite? Τουλάχιστον τραγικό. Αυτά που λέω είναι συγκριτικά για αναβάθμιση από κάποιον που έχει p30 pro/s10+ και παρόμοιες συσκευές. Για κάποιον παλαιότερο σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση. Επίσης φτάνει με την καραμέλα για τα gapps. Υπάρχει ελληνικό βίντεο που σε 2 λεπτά μπαίνουν ανετότατα. Και αναβαθμίσιμα. Ακομα και βαλεις gapps από το βιντεο οπως λες, ΔΕ δουλευουν παλι καποιες εφαρμογες. Χωρια τα μηνυματα που σου πεταει εδω κ εκει συνεχως..
sipiak1992 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 γερμανια το εχουν 1000€ με δωρο ρολοι και ακουστικα... 100 χρονια πισω well done huawei hellas
AtiX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Τα πρώτα benchmark δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά μάλλον...
FocuSS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 S10 μπροστά και s20 πίσω. Πιο αντιγραφή στην εμφάνιση δεν γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα