leolipop Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δε συνηθιζω να σχολιαζω σε θεματα για κινητα αλλα ειναι τοσο καλυτερο και πρεπει η αρχικη του τιμη να ειναι 240 ευρω υψηλοτερη απο του προκατοχου του ; Η απλα το "δωρεαν" P30 lite υπαρχει για να μας βγαινει 899 + 249 περιπου ; 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Θα μιλήσω ειλικρινά και να ξέρετε πως είμαι τρομερό Χαβάη φανμποι. Είχα p10 plus, p20 pro και τώρα p30 pro, όλα από προπαραγγελια. Βελτιωμένη κάμερα σίγουρα σε πολλά σημεία. Σίγουρα καλύτερη σελφι. Από εκεί π έλειπε τέλειος το 3d face recognition τωρα το πήγαν αλλού. Πάλι ένα ηχείο, έλεος. Οθόνη 90hz, πολύ ωραία αλλά σίγουρα σε καμία περίπτωση δν θα φτάσει την οθόνη της σάμυ. Μπαταρία ίδια, αλλά βέβαια απ ότι κατάλαβα είναι διαφορετικής κατασκευής (;) και σίγουρα θα κρατάει πάνω από μια ημέρα (2.5 εμένα κρατάει το p30) σε αντίθεση με το s20 ultra που έχει 5000 και πάρα πολλοι λένε ότι κρατάει μέρα με το ζόρι. Από κει και πέρα φάουλ τιμή λόγο gapps όπως και φάουλ δώρο. 1000 φορές να με έδιναν το ρολόι. Αλλά στο λαπτοπ των 700€ μου εδιναν το nova5t και τώρα p30 lite? Τουλάχιστον τραγικό. Αυτά που λέω είναι συγκριτικά για αναβάθμιση από κάποιον που έχει p30 pro/s10+ και παρόμοιες συσκευές. Για κάποιον παλαιότερο σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση. Επίσης φτάνει με την καραμέλα για τα gapps. Υπάρχει ελληνικό βίντεο που σε 2 λεπτά μπαίνουν ανετότατα. Και αναβαθμίσιμα. 3
Istelios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, platanos23 είπε Συνεχίζει τις αντιγραφές στην εμφάνιση ο κινέζος.... Αν εννοεις για το ουλτρα της σαμι το p 40 pro ειναι 2 χρονια πιο μπροστα στα παντα.Μεινε εσυ με τον εξινος και το προβληματικο hardware της ψευτο καμερας που δεν φτιαχνεται και ασε την huawei να ειναι ο μπαμπας σας... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από Istelios 2 4 2
ploumouris Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Hal9000 είπε Το P40 Pro είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς P40 που θα δούμε στη χώρα μας, αφού για την ώρα η Huawei δεν θα κυκλοφορήσει σε πολλές χώρες το Plus μοντέλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το P40 Pro δεν ξεχωρίζει αφού διαθέτει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, με έμφαση πάντα στις φωτογραφικές ικανότητες κάτι που άλλωστε χαρακτηρίζει ολόκληρη τη P σειρά. Από τα πολλά πράγματα που εντυπωσιάζουν στο P40 Pro είναι η υποστήριξη 5G που του δίνει αντοχή στο χρόνο αλλά και η εμφάνισή του, η καλύτερη που έχουμε δει ποτέ από smartphone της κινεζικής εταιρείας. Διακρίνεται για την OLED οθόνη των 6,6 ιντσών σε πολύ λογικές διαστάσεις, αφού και οι 4 πλευρές διαθέτουν καμπύλη, με τα περιθώρια να είναι πραγματικά ελάχιστα. Επιπλέον η επιλογή ματ γκρι επίστρωσης στο μοντέλο που δοκιμάσαμε, είναι μια επιλογή που σημαίνει ότι οι γνωστές δακτυλιές αποτελούν παρελθόν. Η οθόνη παραμένει στο επίκεντρο εξαιτίας της εγκοπής που είναι μεγαλύτερη από το περσινό μοντέλο εξαιτίας της 32MP selfie κάμερας αρχικά αλλά και της παρουσίας αισθητήρων βάθους και 3D TOF για ασφαλές ξεκλείδωμα της συσκευής με αναγνώριση προσώπου. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη και ειναι κατά 30% μεγαλύτερος από τον περσινό, αλλά και πιο γρήγορος. Πάντως η μεγαλύτερη βελτίωση στην οθόνη είναι η υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 90Hz που κάνει την πλοήγηση και το scrolling αρκετά πιο «ζωντανές» ενέργειες, ένα χαρακτηριστικό που βλέπουμε πλέον να το υιοθετούν ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές. Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε το Kirin 990 SoC με κατά 30% καλύτερες επιδόσεις στη GPU, συνοδευόμενο από 8GB μνήμη και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Φυσικά το κύριο σύστημα καμερών του P40 Pro, προιόν συνεργασίας με τη Leica και φέτος, αποτελεί τον άσο της συσκευής με σημαντικές βελτιώσεις από τον προκάτοχό του. Ο κύριος RYYB αισθητήρας έχει ανάλυση 50MP με f/1.9, οπτικό σταθεροποιητή. Ο δεύτερος μας έρχεται από το Mate 30 Pro, είναι υπερευρυγώνιος, προορίζεται για λήψεις βίντεο έως και στην 4K ανάλυση με 60 καρέ το δευτερόλεπτο. O τηλεφακός των 12MP είναι ξεχωριστός αφού μας δίνει δυνατότητα για 5X οπτικό zoom, ενώ το ψηφιακό zoom του P40 Pro μπορεί να φτάσει το 50X. Τέλος δεν λείπει η ToF κάμερα για λήψεις βάθους όχι μόνο σε επίπεδο φωτογραφιών αλλά και στο βίντεο. Μέσω της τεχνολογίας XD Fusion, η συσκευεί συνδυάζει δεδομένα από όλες τις κάμερες προκειμένου να μας δώσει το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα με μεγαλύτερη λεπτομέρεις και μικρότερο θόρυβο, ενώ το ίδιο σύστημα μπορεί μάλιστα να βγάζει τα είδωλα αν αυτά υπάρχουν στη λήψη. Αρκετά βελτιωμένο είναι το autofocus ενώ η νυχτερινή φωτογράφιση βρίσκεται στα ίδια κορυφαία επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του P40 Pro αλλά και ολόκληρης της σειράς είναι η απουσία των Google Play Services, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει το Play Store καθώς και η δυνατότητα να βρείτε πολλές από τις εφαρμογές που έχετε συνηθίσει τόσα χρόνια. Αντί αυτού, η Huawei προωθεί τα Huawei Mobile Services (HMS), με αρκετές όμως ελλείψεις, και την εταιρεία να υπόσχεται σημαντική βελτίωση της κατάστασης μέσα στο χρόνο, τρέχοντας πολύ μεγάλο πρόγραμμα χρηματοδότησης προγραμματιστών ύψος 1 δισ. δολαρίων, προκειμένου αυτοί να φέρους τις εφαρμογές τους στο App Gallery. Το P40 Pro κυκλοφορεί στις 9 Απριλίου με τιμή €1139 ενώ από σήμερα έως τις 8 Απριλίου όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία θα μπορέσουν να προμηθευτούν εντελώς δωρεάν και το P30 Lite. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1 ώρα πριν, Hal9000 είπε Το P40 Pro είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς P40 που θα δούμε στη χώρα μας, αφού για την ώρα η Huawei δεν θα κυκλοφορήσει σε πολλές χώρες το Plus μοντέλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το P40 Pro δεν ξεχωρίζει αφού διαθέτει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, με έμφαση πάντα στις φωτογραφικές ικανότητες κάτι που άλλωστε χαρακτηρίζει ολόκληρη τη P σειρά. Από τα πολλά πράγματα που εντυπωσιάζουν στο P40 Pro είναι η υποστήριξη 5G που του δίνει αντοχή στο χρόνο αλλά και η εμφάνισή του, η καλύτερη που έχουμε δει ποτέ από smartphone της κινεζικής εταιρείας. Διακρίνεται για την OLED οθόνη των 6,6 ιντσών σε πολύ λογικές διαστάσεις, αφού και οι 4 πλευρές διαθέτουν καμπύλη, με τα περιθώρια να είναι πραγματικά ελάχιστα. Επιπλέον η επιλογή ματ γκρι επίστρωσης στο μοντέλο που δοκιμάσαμε, είναι μια επιλογή που σημαίνει ότι οι γνωστές δακτυλιές αποτελούν παρελθόν. Η οθόνη παραμένει στο επίκεντρο εξαιτίας της εγκοπής που είναι μεγαλύτερη από το περσινό μοντέλο εξαιτίας της 32MP selfie κάμερας αρχικά αλλά και της παρουσίας αισθητήρων βάθους και 3D TOF για ασφαλές ξεκλείδωμα της συσκευής με αναγνώριση προσώπου. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη και ειναι κατά 30% μεγαλύτερος από τον περσινό, αλλά και πιο γρήγορος. Πάντως η μεγαλύτερη βελτίωση στην οθόνη είναι η υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 90Hz που κάνει την πλοήγηση και το scrolling αρκετά πιο «ζωντανές» ενέργειες, ένα χαρακτηριστικό που βλέπουμε πλέον να το υιοθετούν ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές. Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε το Kirin 990 SoC με κατά 30% καλύτερες επιδόσεις στη GPU, συνοδευόμενο από 8GB μνήμη και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Φυσικά το κύριο σύστημα καμερών του P40 Pro, προιόν συνεργασίας με τη Leica και φέτος, αποτελεί τον άσο της συσκευής με σημαντικές βελτιώσεις από τον προκάτοχό του. Ο κύριος RYYB αισθητήρας έχει ανάλυση 50MP με f/1.9, οπτικό σταθεροποιητή. Ο δεύτερος μας έρχεται από το Mate 30 Pro, είναι υπερευρυγώνιος, προορίζεται για λήψεις βίντεο έως και στην 4K ανάλυση με 60 καρέ το δευτερόλεπτο. O τηλεφακός των 12MP είναι ξεχωριστός αφού μας δίνει δυνατότητα για 5X οπτικό zoom, ενώ το ψηφιακό zoom του P40 Pro μπορεί να φτάσει το 50X. Τέλος δεν λείπει η ToF κάμερα για λήψεις βάθους όχι μόνο σε επίπεδο φωτογραφιών αλλά και στο βίντεο. Μέσω της τεχνολογίας XD Fusion, η συσκευεί συνδυάζει δεδομένα από όλες τις κάμερες προκειμένου να μας δώσει το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα με μεγαλύτερη λεπτομέρεις και μικρότερο θόρυβο, ενώ το ίδιο σύστημα μπορεί μάλιστα να βγάζει τα είδωλα αν αυτά υπάρχουν στη λήψη. Αρκετά βελτιωμένο είναι το autofocus ενώ η νυχτερινή φωτογράφιση βρίσκεται στα ίδια κορυφαία επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του P40 Pro αλλά και ολόκληρης της σειράς είναι η απουσία των Google Play Services, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει το Play Store καθώς και η δυνατότητα να βρείτε πολλές από τις εφαρμογές που έχετε συνηθίσει τόσα χρόνια. Αντί αυτού, η Huawei προωθεί τα Huawei Mobile Services (HMS), με αρκετές όμως ελλείψεις, και την εταιρεία να υπόσχεται σημαντική βελτίωση της κατάστασης μέσα στο χρόνο, τρέχοντας πολύ μεγάλο πρόγραμμα χρηματοδότησης προγραμματιστών ύψος 1 δισ. δολαρίων, προκειμένου αυτοί να φέρους τις εφαρμογές τους στο App Gallery. Το P40 Pro κυκλοφορεί στις 9 Απριλίου με τιμή €1139 ενώ από σήμερα έως τις 8 Απριλίου όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία θα μπορέσουν να προμηθευτούν εντελώς δωρεάν και το P30 Lite. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
AtiX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Είναι ο μόνος που σκέφτηκε... πως είναι δυνατόν να πετάξεις τα καλύτερα υλικά μέσα στο καζάνι και στο τέλος να μην τρώγεται το φαγητό που έβγαλες???
selin323 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 να δωσω για μια κινεζια αντιγραφει copy paste 1139 (se 5 μηνες 550 με δωρο smartwatch ) οσο Χ2 iphone 11 , πρεπει να ειμαι τρελος για δεσιμο 2
BlueBlade Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1200€ για ένα κινητό χωρίς Google apps και με ένα App store ο θεός να το κάνει... Πάντως μου αρέσει πολύ σε σχεδιασμό μπορώ να πω.
AtiX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, linus13 είπε Μόλις ακούνε huawei βγαίνουν τα τρολ από τις σπηλιές τους.Τα ίδια λέγατε και για τη σειρά mate 30 και πούλησε 12.000.000 συσκευές. Και το θεωρείς επιτυχία όταν κάποια άλλα κτυπάνε 40.000.000 και 50.000.000 συσκευές??? 3 1
AtiX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, linus13 είπε Ποία συσκευή των 1200$ πούλησε περισσότερα κομμάτια? Ξεκαθάρισε μου μιλάμε και για τα δύο μοντέλα???
destron Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Η οθόνη είναι .. ασύμμετρη (!) Πως το καταφέρανε αυτό ένας θεός ξέρει . Εκτός και αν το κάνανε για κάποιο λόγο που όμως δεν αναφέρανε στην παρουσίαση . (Αν μου διέφυγε λόγο των άπταιστων αγγλικών που μιλούσε ο Κινέζος διορθώστε με ) Επίσης τα μαύρα πλαίσια στις τέσσερις ασύμμετρες γωνιές είναι αντιαισθητικά σε εμένα .Μάλλον και σε άλλους . Κάμερες σίγουρα κορυφαίες μένει να δούμε και σε συγκριτικά από κορυφαία κανάλια του YouTube για του λόγου το αληθές και που μπορεί να υστερεί . Εντυπωσιακό το τι μπορείς να κανείς με το Multitasking αν και δεν ξέρω πόσοι θα το χρησιμοποιήσουν στο Smartphone. Εγώ προσωπικά τέτοιες δουλειές τις κάνω σε ταμπλετ . Παρολα αυτά καλό είναι που υπάρχει . Καλό τηλέφωνο ίσως το κορυφαίο Android για μένα αλλά ελλείψει Google services δεν θα το αγόραζα (αν αγόραζα Android ) Υ.Γ Ναυαρχίδα χωρίς στέρεο ηχεία δεν νοείτε το 2020.. Υ.Γ 1 Η μπαταρία μίκραινε λόγο μεγάλου muddle κάμερας , τα Hz αυξήθηκαν η λογική λέει πως θα κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα αυτονομίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό στις ναυαρχίδες Το ασύμμετρη οθόνη πως το εννοείς?
Chris_BMW Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, destron είπε Το ασύμμετρη οθόνη πως το εννοείς? Άλλο πάχος έχει δεξιά και αριστερά , άλλο πάχος έχει πάνω και άλλο πάχος κάτω . Έτσι το εννοώ . Δηλαδή ασύμμετρο . Εμένα δεν μου κάθεται καλά . Μπορεί και σε άλλους 1
Panagioths94 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, selin323 είπε να δωσω για μια κινεζια αντιγραφει copy paste 1139 (se 5 μηνες 550 με δωρο smartwatch ) οσο Χ2 iphone 11 , πρεπει να ειμαι τρελος για δεσιμο Κινεζια? Καλά φίλε ότι να ναι είσαι. Και τι ακριβώς συγκρίνεις? Είναι κλασεις ανώτερο από το iphone 11 σε οθόνη, κάμερα κλπ Για πες μου τι άλλο θα μπορούσε να κάνει σε μια full body οθόνη? Ή notch θα βάλεις ή τρύπα ή pop up. Αλλά οι σελφι που θα βγάζει η κάμερα αυτή θα είναι πολύ ανώτερες από τη μόνη του Samsung
destron Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Άλλο πάχος έχει δεξιά και αριστερά , άλλο πάχος έχει πάνω και άλλο πάχος κάτω . Έτσι το εννοώ . Δηλαδή ασύμμετρο . Εμένα δεν μου κάθεται καλά . Μπορεί και σε άλλους Άλλο πάχος πάνω και άλλο πάχος κάτω?Είσαι σίγουρος ότι το κοιτάς σωστά? 1
Chris_BMW Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, destron είπε Άλλο πάχος πάνω και άλλο πάχος κάτω?Είσαι σίγουρος ότι το κοιτάς σωστά? Ναι είμαι σίγουρος .Εσύ είσαι σίγουρος ότι βλέπεις καλα;
destron Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε Ναι είμαι σίγουρος .Εσύ είσαι σίγουρος ότι βλέπεις καλα; Δεν το έχω δει από κοντά αλλά στη φωτογραφία φαίνεται να έχει το ίδιο πάχος πάνω και κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα