Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Ποσό που διαθέτουμε : 600-700€

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ενδιαφέρομαι κυρίως για Pubg αλλά αφού θα κάνω την επένδυση, δεν θα ήθελα να περιοριστώ σε αυτό, 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? όχι υπάρχει οθόνη, ίσως μελλοντικά. Αν υπάρχει κάποια πρόταση καλοδεχούμενη αλλά να μην υπολογιστεί στο budget

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι τίποτα από αυτά

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπάρχει πρόβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να συναρμολογηθεί σε κατάστημα. Δεν έχω ιδέα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο? Δεν υπάρχει κάποια προτίμηση

Δημοσ.

Θα το συνδέω με hdmi σε TV Hitachi 32αρα.

Φαντάζομαι μία οθόνη υπολογιστή θα ήταν πιο χρήσιμη αλλά αφού υπάρχει έστω και προσωρινή λύση, θα προτιμούσα να μην ξοδέψω έξτρα χρήματα για την οθόνη.

Καταλαβαίνεις πως το σκέφτομαι..

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου!!!

Αρχικά όχι δεν έχω κάποια προτίμηση για το κατάστημα, δεν με απασχολεί!

Δύο ερωτησούλες ακόμα,

ποια από τα παραπάνω θεωρείς οτί είναι vital εννοώ που δεν μπορεί να γίνει καμία έκπτωση? Αυτό που θέλω να καταλάβω, είναι ποια parts κάνουν ένα desktop --> καλό gaming desktop?

επίσης για τη συναρμολόγηση, πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον ιδιώτη?

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

Γενικά για το gaming pc θες καλή κάρτα γραφικών, ανάλογα βέβαια και το budget σου, σε αυτά τα λεφτά δεν θα άλλαζα κάτι, εκτός αν βρεις κάτι σε προσφορά πράγμα δύσκολο!

Αν κάνεις αγορά από κομμάτι κομμάτι ναι καλό θα ήταν να πεις σε κάποιον, αλλά καλή περίπτωση θα ήταν να βρεις κάποιο μαγαζί να κάνεις συγκεντρωτικά την παραγγελία σου!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/3/2020 στις 7:35 ΜΜ, Duck Dodgers είπε

καλή περίπτωση θα ήταν να βρεις κάποιο μαγαζί να κάνεις συγκεντρωτικά την παραγγελία σου!

Λοιπόν βρήκα ότι τα περισσότερα κομμάτια υπάρχουν στο hellasphone!

Όμως δεν βρήκα το κουτί, θα ήθελες μήπως μπορείς να μου προτείνεις καποιο αν πιστεύεις ότι με καλύπτει από κει? Αλλιώς, δεν υπάρχει θέμα το παραγγέλνω από αλλού!

Κι επίσης θα χρειαστώ μια βοήθεια για τον σκληρό να μου επιβεβαιώσεις ότι είναι αυτός (https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43869888&search=Western+digital+blue+1tb)

Τέλος σκεφτόμουν αν στον επεξεργαστή πήγαινα σε αυτό https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43918321&skr_prm=WyJkZWQxZjE0NS04NGIyLTQ3ODMtYjQ0NC04OTdmOWFkZGI5YzQiLDE1ODU1NTA1ODc2NjYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJzYWwtbixlc2YtbmUifV0 ανεβάζοντας λίγο το budget. Πιστεύεις αξίζει?

Δημοσ.

Γισ σκληρό από την στιγμή που θα έχεις ssd για τα σημαντικά δεν σε νοιάζει και ιδιαίτερα οπότε κομπλέ είσαι! 

Για τον 3600 έχεις αρκετή διαφορά με τον 1600 af, ωστόσο αν είναι να πα πιο ψηλά από αυτά που έλεγες τότε θα έβαζα και λίγα ακόμα για κάποια 5600xt όχι ότι δεν θα είναι κομπλέ με την 1660 super αλλά για το έξτρα! Σε κουτί δες και αυτό CoolerMaster MB600L 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε

Γισ σκληρό από την στιγμή που θα έχεις ssd για τα σημαντικά δεν σε νοιάζει και ιδιαίτερα οπότε κομπλέ είσαι! 

Για τον 3600 έχεις αρκετή διαφορά με τον 1600 af, ωστόσο αν είναι να πα πιο ψηλά από αυτά που έλεγες τότε θα έβαζα και λίγα ακόμα για κάποια 5600xt όχι ότι δεν θα είναι κομπλέ με την 1660 super αλλά για το έξτρα! Σε κουτί δες και αυτό CoolerMaster MB600L 

Οπότε για HDD εννοείς ότι δεν είναι τόσο απαραίτητο ή ότι αν πάρω αυτόν που σου έστειλα είμαι κομπλέ? (δεδομένου ότι θα αγοράσω και τον SSD)

Κοίτα, οι τιμές που βρίσκω στο μαγαζί για τον επεξεργαστή είναι

AMD Ryzen 5 1600 AF Box        105

AMD Ryzen 5 3600 Βοx            170

AMD Ryzen 5 3600X Βοx           200

Palit GeForce GTX 1660 Super 6GB    τουλ  220

PowerColor Radeon RX 5600 XT       330 

Αν απορρίψουμε τα άκρα, ποια πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη επιλογή απ τις άλλες 3? 

Επεξ/σία από Ploplipluply
Δημοσ.

Ναι από την στιγμή που θα πάρεις ssd για τα σημαντικά πχ λειτουργικό ένας blue κτλ είναι κομπλέ!

Δεν θα πήγαινα σε 3600χ αλλά στον απλό δεν έχουν μεγάλη διαφορά και αν δεν θες να κάνεις oc που και με τον απλό το βρίσκεις αλλά δεν αξίζει η διαφορά!

Αν η tv δεν είναι 4k και είναι 1080p με την 1660 super θα μπορείς να παίξεις όλα τα games που θες σε ψιλά γραφικά και καλά fps!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι! Μίλησα με Hellasphone σημερα και μου ειπαν οτι δεν κανουν συναρμολόγηση + ότι όλα τα επιμέρους είναι παραδοτέα από 10 έως 30 μέρες...

Καμία ιδέα για κάτι πιο άμεσο? Να πάρω ξεχωριστά τα κομμάτια από διάφορα μαγαζιά και να τα δώσω σε έναν τρίτο να τα συναρμολογήσει? 

Υπάρχει κάποιο μαγαζί που μπορείς να μου προτείνεις? Όσα κοίταξα εγώ, τα περισσότερα δεν έχουν τα επιμέρους!

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...