Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! 

Θέλω να αγοράσω ένα laptop για καθημερινή χρήση και ελαφρύ gaming και θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά μοντέλα ή κάποια βασικά χαρακτηριστικά. 

Παλαιότερα είχα ένα laptop (αλλά κλάπηκε) asus i3-1TB hdd-8GB ram και ήταν σκυλί.. 

Τώρα τα περισσότερα έχουν Ssd δίσκο και δεν ξέρω πόσα gb είναι εντάξει για να μην κολλάει.. Έχω ψάξει με i3-4gb ram - 128gb ssd αλλά δεν ξέρω αν κάνουν.. 

Επίσης δέχομαι και για αγορά από αξιόπιστα site εξωτερικού (αν είναι πιο οικονομικα).. 

Το budget μου είναι γύρω στα 300€.

Δημοσ.

ελαφρύ gaming στα 300 ευρώ δύσκολα. Μόνο αρκετά παλαιότερα παιχνίδια ή browser based μόνο... Μνήμη πρέπει να έχει το λιγότερο 8gb , οτιδήποτε λιγότερο ειναι πεταμα λεφτών...

• Like 1
Δημοσ.

Για καθημερινή χρήση με εφαρμογές τι προτείνετε;; περισσότερο προσπαθώ να καταλάβω για τον Ssd σε σχέση με τον Hdd.. Εννοώ πχ εγώ στον 1TB Hdd ήμουν ικανοποιημένη, ποια είναι η αντιστοιχία α σε Ssd? 

Δημοσ.

Θα πρέπει να το σκεφτείς αλλιώς, τι αποθηκευτικό χώρο χρειάζεσαι για να κάνεις άνετα την δουλειά σου; Δεν είναι θέμα αντιστοιχίας με έναν HDD, αλλά πόσο χώρο χρειάζεται ο κάθε χρήστης.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Θα πρέπει να το σκεφτείς αλλιώς, τι αποθηκευτικό χώρο χρειάζεσαι για να κάνεις άνετα την δουλειά σου; Δεν είναι θέμα αντιστοιχίας με έναν HDD, αλλά πόσο χώρο χρειάζεται ο κάθε χρήστης.

Σε Hdd ήμουν καλυμμένη με το 1ΤΒ..σε Ssd δεν ξέρω... Δεν είχα ποτέ υπολογιστή με Ssd..για αυτό ρωτάω.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Σε ευχαριστώ πολύ!! Θα τα κοιτάξω τώρα!! 😊

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...