Ploplipluply Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Όπως προδίδει και ο τίτλος, βρίσκομαι σε αναζήτηση Gaming laptop, όμως επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός και την πάτησα ήδη μία φορά αγοράζοντας το παρακάτω ( HP Notebook - 15-bs015dx ), θεωρώντας ότι θα με εξυπηρετήσει, αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθειά σας! Το μπάτζετ που μπορώ να διαθέσω δύσκολα θα ξεπεράσει τα 300€ ελπίζοντας ότι θα καταφέρω να δώσω και το ήδη υπάρχον σε αντίστοιχη τιμή, επομένως στο σύνολο 600€-650€. Τέλος, προβληματίζομαι έντονα αν θα έπρεπε να στραφώ στη λύση του desktop? Περιμένω τις συμβουλές σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από Ploplipluply
LaMereda Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, Επειδή βλέπω το σκέφτεσαι για laptop ή desktop, να ξέρεις ότι με τα ίδια χρήματα θα αγοράσεις κάτι πολύ δυνατότερο αν πας σε desktop. Αν δεν χρειάζεσαι την φορητότητα του laptop, εννοείται πως πας για desktop.. 1
Ploplipluply Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Τέλεια! Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ! Επιπλέον σκεφτόμουν ότι στο desktop θα έχω την δυνατότητα να αλλάξω κάποια parts του όταν θα γίνουν outdated, ενώ στο laptop θα πρέπει να κοιτάξω κάτι καινούργιο! (δεν είμαι σίγουρος βέβαια γι αυτό ) Το σημαντικό είναι ότι δεν με απασχολεί η φορητότητα, απλά τώρα ένας ακόμη πονοκέφαλος είναι αν θα πρέπει να βρω κάποιο έτοιμο ή να βρω τα κομμάτια μόνος μου? Νομιζώ σε κομμάτια μπορώ να εξοικονομήσω κάποια χρήματα..ισχύει? Τι πρέπει να προσέξω? Τι είναι σημαντικό ώστε να θεωρηθεί ένα desktop καλό gaming desktop?
LaMereda Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Να μην αγοράσεις έτοιμο, μόνο χαμένος θα βγεις. Στις έτοιμες συνθέσεις βάζουν συνήθως πολύ φθηνές μητρικές - τροφοδοτικά. Να το κάνεις επιλέγοντας όλα τα κομμάτια εσύ και φυσικά θα έχεις την δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης όλων κομματιών σε αντίθεση με ένα laptop που στο 99% των περιπτώσεων μπορείς να αλλάξεις μόνο μνήμη και σκληρό. Κάνε καλύτερα ένα νέο θέμα στην σχετική ενότητα, συμπληρώνοντας την φόρμα αναβάθμισης: https://www.insomnia.gr/forums/forum/49-νέα-συστήματα-αναβαθμίσεις/ Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από LaMereda 1
Ploplipluply Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα