Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση θελω να κανω επειδη πρωτα φορα μου τυχαινει...

ειναι οκ να χρεωνει καποιος την πληρωμη μεσω paypal? νομιζω οτι για αγορα μεσω καρτας απαγορευεται,ξερει κανεις τι ισχυει μεσω paypal?
Ευχαριστω

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mixos23 είπε

ειναι οκ να χρεωνει καποιος την πληρωμη μεσω paypal? νομιζω οτι για αγορα μεσω καρτας απαγορευεται,ξερει κανεις τι ισχυει μεσω paypal?
Ευχαριστω

Mόνο εγώ δεν βγάζω νόημα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Mόνο εγώ δεν βγάζω νόημα;

οκ ισως λογικο :) θελω να πω οτι για να πληρωσω μεσω paypal το καταστημα με χρεωνει +0.85 ευρω. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mixos23 είπε

Ευχαριστω

Και βέβαια μπορεί στις πληρωμές μέσω paypal να σου χρεώσει και τα έξοδα του paypal. Για παράδειγμα αν τα έξοδα του paypal για τον πωλητή είναι 3%, πιθανό ο πωλητής να περάσει το 3% σ' εσένα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

SOS!!  Μόλις έκανα μια παραγγελία σε eshop, επέλεξα paypal, ενημέρωσα το paypal με την νέα μου κάρτα, πάτησα ολοκλήρωση και δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία.

Μου έρχεται μηνυμα ότι χρεώθηκε η κάρτα, μπαίνω στο ebanking όντως χρεώθηκε (E-COMMERCE ΑΓΟΡΑ (ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ) - PAYPAL), επικοινωνώ με το eshop, δεν φαίνεται η παραγγελία, μπαίνω στο paypal δεν φαίνεται καμία συναλλαγή.

έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...