Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, YoungHOV είπε

Δεν νομίζω κανέναν να τα παίρνει τα consumer προϊόντα "σοβαρά" για την ποιότητα ήχου. Πρόκειται για μια πιο... εκλεπτυσμένη/κυριλε Beats. 

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Και η Fender, αν θυμάμαι έκανε κατι παρόμοιο με κάτι in ears.

Στα 150/200 ευρώ υπάρχουν ηχιαρες από σοβαρες μάρκες.

Πες μας και εμάς δηλ ποια εταιρία εννοείς??και δεν το λέω ειρωνικά.εχω αγοράσει κ εγώ Μάρσαλ

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, haHa είπε

Η εταιρια που λογω design πουλαει προιοντα που εχουν υποδεεστερο ηχο απο αντιστοιχης τιμης προιοντα του ανταγωνισμου.

Εγώ ένα γοριλακι που είχα αγοράσει είχε φοβερή ποιότητα ήχου.Δεν ξέρω αν στη πορεία χάλασε την ποιότητα της

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Πες μας και εμάς δηλ ποια εταιρία εννοείς??και δεν το λέω ειρωνικά.εχω αγοράσει κ εγώ Μάρσαλ

Dali

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Να ξεκαθαρίσω πως πρόβλημα δεν έχω με την Marshall. Σε σύγκριση με fashion brands που βγάζουν ηχεία (όπως Beats), είναι σαφώς καλύτερη, και από πλευράς ήχου και από design. 

Μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα: Sony, Yamaha, Dali, Cambridge Audio, Pioneer, Panasonic. Bang & Olufsen επίσης.

Επεξ/σία από YoungHOV
Some extra thangs
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπράβο στην Zound Industries Ltd τότε, ωραίο design, καλός ήχος, δυνατός, επαρκείς κανάλια διανομής. 

Υ.γ.: Η έρευνα αγοράς που μπορεί να κάνουμε όλοι λίγο πολύ, πρέπει να οδηγεί και σε μερικά αποτελέσματα αλλιώς είναι κομπλεξισμός. 

Δημοσ.

Μια ερωτηση για αυτους που έχουν μια σχετικα καλη γνώση πάνω στα ηχεία και την παραγωγη του ήχου... είναι η ιδέα μου ή οντως ισχύει πως τα πραγματικα καλά ηχεία δεν σου δίνουν την δυνατότητα να ρυθμίσεις χειροκίνητα τα bass, tremble , και τα Hi αλλα μπορουν να αναγνωρίζουν αυτόματα το είδος της μουσικής και να προσαρμόζουν το ήχο ωστε να έχεις το καλύτερο ακουστικο αποτέλεσμα..
Αυτο το λέω γιατι δεν έχει τύχει να δώ σε ακρίβα ηχεία (τα οποια έχουν αυτοενισχυτη πχ όπως το muso της naim) να σου δίνουν την δυνατότητα χειροκίνητης ρυθμισης αυτων των παραμέτρων. Αντιθέτως στα πιο φθηνα (συμπεριλαμβανομένου και του marshall παραπάνω) βλέπω οτι έχουν ξεχωριστούς διακόπτες χειροκίνητης ρυθμισης.... τα φώτα σας παρακαλω..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι σαν ανοίγεις την συζήτηση γιατί υπερέχουν οι DSLR από τα smartphone. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, alex19871987 είπε

Για οικονομικές σειρες σε φορητα ηχεια δεν ξέρω ισως ιδια κατηγορια τα JBL και Harman kardon να ειναι καλες επιλογες απο οτι λενε στα φορουμ.

Σε καλα φορητά αυτα που εχω ακουσει και αξιζουν ειναι Vifa B&W B&O Dali και Klipsch 

Γνωρίζω οτι η Harman Kardon ειναι τεράστια ... Οπως και η Fiat.

3 ώρες πριν, don_aris είπε

Μια ερωτηση για αυτους που έχουν μια σχετικα καλη γνώση πάνω στα ηχεία και την παραγωγη του ήχου... είναι η ιδέα μου ή οντως ισχύει πως τα πραγματικα καλά ηχεία δεν σου δίνουν την δυνατότητα να ρυθμίσεις χειροκίνητα τα bass, tremble , και τα Hi αλλα μπορουν να αναγνωρίζουν αυτόματα το είδος της μουσικής και να προσαρμόζουν το ήχο ωστε να έχεις το καλύτερο ακουστικο αποτέλεσμα..
Αυτο το λέω γιατι δεν έχει τύχει να δώ σε ακρίβα ηχεία (τα οποια έχουν αυτοενισχυτη πχ όπως το muso της naim) να σου δίνουν την δυνατότητα χειροκίνητης ρυθμισης αυτων των παραμέτρων. Αντιθέτως στα πιο φθηνα (συμπεριλαμβανομένου και του marshall παραπάνω) βλέπω οτι έχουν ξεχωριστούς διακόπτες χειροκίνητης ρυθμισης.... τα φώτα σας παρακαλω..

Αλλο τα καλα ηχεια στο κομμάτι της τεχνολογιας του driver και αλλο το sound signature.

Ενα ηχειο μπορει να εχει πανακριβους drivers και να εχει V sound και ενα φτηνο να εχει flat.

Οποτε οχι δεν παιζει ρολο.

Αυτο που παιζει ρολο ειναι αν θελει καποιος μονιτορ ηχειο δλδ neutral flat ηχο για παραγωγη μουσικης που θελει να ακουει τα παντα οπως εχουν γραφτεί εκει ναι πρεπει να παρει κατι τετοιο.

Και οχι οτι eq και να βαλεις ακομα και Sonarworks ποτε δεν θα εισαι οπως ειναι ρυθμιζμενο απο το εργοστάσιο.

Πχ τα B&W Nautilus εχουν peak στα low end και deap στα low highs αυτο δεν σημαίνει οτι δεν ειναι καλα ηχεια.

Το κομματι του sound signature ειναι καθαρα θεμα γούστου εφοσον δεν εχει να κανει με δουλειά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω απο τους ενισχυτές στις κιθαρες την ξερω την εταιρεια. υπαρχει απο πριν γεννηθουμε οι περισσοτεροι. Τωρα αμα βγαζει και αυτη καποιο sub brand της ακουστικα και μπιχλιμπιδια των καιρων δεν το ηξερα...

Επεξ/σία από Tetrabitos
Επισκέπτης
Δημοσ.

κατι παλια ηχεια θυμαμαι με αυτο το ονομα..(ή ηταν ενισχυτες?) ...δεν ξερω...

παντως ομορφουλικο ειναι ...και πιο μπανικο απο κατι αλλες κουμουτσες...τωρα για τον ηχο δεν ξερω...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Εγω απο τους ενισχυτές στις κιθαρες την ξερω την εταιρεια. υπαρχει απο πριν γεννηθουμε οι περισσοτεροι.

80807_Tacp995Js7Op5gfQ_40599.jpg

Πλήρες όνομα

James Marshall Hendrix

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Doubt είπε

80807_Tacp995Js7Op5gfQ_40599.jpg

Πλήρες όνομα

James Marshall Hendrix

Σε μένα ρε; Από τον Χέντριξ και άλλους εμπνεομαι και παίζω κιθάρα!

(Και) johhy λεγόταν στην αρχή. Λόγω ότι η μάνα του τον φώναζε Τζόνι και ο πατέρας του Τζίμι.

Επεξ/σία από Tetrabitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...