Chrispanta Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα καταρχάς θα ήθελα να αναφέρω ότι είδα ίδιο θέμα εδώ μέσα αλλά έχει 7 χρόνια οπότε είπα να το ξανααναφερω. Έχω ενα αντικείμενο προς πώληση στο eBay και μεταφορικά 10€ για όποιον το πάρει και μου ήρθε πρόταση από Αμερική(ΝΥ)..Αξίζει να το στείλω ,είναι ακόμα 15€ η επιστολή δέματος η θα μου πάρουν το κεφάλι?. Το αντικείμενο είναι μια μπλούζα δηλαδή κάτω του κιλού.Ευχαριστω πολύ παιδιά .
coffeex Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, Chrispanta είπε Καλησπέρα στην παρέα καταρχάς θα ήθελα να αναφέρω ότι είδα ίδιο θέμα εδώ μέσα αλλά έχει 7 χρόνια οπότε είπα να το ξανααναφερω. Έχω ενα αντικείμενο προς πώληση στο eBay και μεταφορικά 10€ για όποιον το πάρει και μου ήρθε πρόταση από Αμερική(ΝΥ)..Αξίζει να το στείλω ,είναι ακόμα 15€ η επιστολή δέματος η θα μου πάρουν το κεφάλι?. Το αντικείμενο είναι μια μπλούζα δηλαδή κάτω του κιλού.Ευχαριστω πολύ παιδιά . Οχι μην μπεις καν στον κόπο μιας και λόγο ιού τα ΕΛΤΑ στέλνουν πακέτα μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Περιορισμοί στην αποστολή ταχυδρομικών αντικειμένων στο εξωτερικό εξαιτίας του COVID-19 ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΑΔΑΣ
Chrispanta Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Σε ευχαριστώ πολύ εν τω μεταξύ πήρα τηλέφωνο σήμερα να ρωτήσω και μου λέει υπάρχει τιμοκατάλογος στο σάιτ μπείτε να δείτε ..🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα