Kapws Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Από όσους είχα δοκιμάσει, έμεινα φουλ ευχαριστημένος με τον Wipr https://apps.apple.com/us/app/wipr/id1320666476?mt=12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε Όλα όλα τα αυτόματα ή τα default μόνο; Προσπαθώ να καθαρίσω το fb από τα sponsored. Όλα όλα τα αυτόματα εκτός από το τρίτο "ignore generic cosmetic filters". Για το φβ, θέλει συνέχεια ψάξιμο επειδή απ'ότι καταλαβαίνω είναι πινκ πονκ η φάση, μία βρίσκουν ένα καινούριο τρόπο να τα περάσουν, μία καταρρίπτεται και τούμπαλιν. Έχω αυτό το κατεβατό στα custom φίλτρα, βάλτο αν θες αλλά να ξέρεις ίσως να κόβει και άλλα πράγματα που θα ήθελες να βλέπεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lux Aeterna Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Στις 15/4/2020 στις 4:32 ΜΜ, janus5555 είπε Όλα όλα τα αυτόματα εκτός από το τρίτο "ignore generic cosmetic filters". Για το φβ, θέλει συνέχεια ψάξιμο επειδή απ'ότι καταλαβαίνω είναι πινκ πονκ η φάση, μία βρίσκουν ένα καινούριο τρόπο να τα περάσουν, μία καταρρίπτεται και τούμπαλιν. Έχω αυτό το κατεβατό στα custom φίλτρα, βάλτο αν θες αλλά να ξέρεις ίσως να κόβει και άλλα πράγματα που θα ήθελες να βλέπεις. Τα πέρασα όλα, έβαλα και το custom που ανέβασες και τα sponsored ακόμα εκεί. Μην τα πολυλογώ, έβαλα facebook purity και έληξε το θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Adguard και απο εμενα και εχω δοκιμασει παρα πολλα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα