Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Τρελα μπορούμε να πουλάμε και εμείς φίλε @stafaf😉

Υ.Γ Τούμπανο είναι το p 40 που παρακολουθώ την παρουσίαση του . Τουλάχιστον στον τομέα της φωτογραφίας (αν αυτά που δείχνουν είναι αλήθεια γιατί Κινέζοι είναι αυτοί 😋)

Προσπαθώ τουλάχιστον με αυτόν τον τύπο που μιλάει ...😂

Θα το ήθελα με δύο τρύπες επιπλέον όμως μπροστά στην οθόνη του. 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mixakias είπε

Τσιν τσαν τσον 500 ευρώ και σε 1,5 χρόνο άλλο κινητό γιατί ούτε νέο Android θα πάρει (θα τρέχετε στο XDA και θα γεμίσετε τα φόρουμς πάλι με ερωτήσεις) και φυσικά θα σέρνεται. VFM με κόστος έναν Ελληνικό μισθό. 

Ας ξεκινίσουν οι Κινεζολόγοι να με κράζουν. απο τα 150 ευρώ κινεζοκινητά (όπου ξεκίνισαν κάποτε) στα 425άρια. Καλά σας κάνουν. 

Και ας μου δώσει κάποιος επιτέλους έναν ορισμό στο τι είναι VFM σήμερα, το 2020 που μπορείς να αγοράσεις iphone X, Galaxy S10 κτλ με 425 ευρώ εδώ στο insomnia και όχι κινέζικες σαβούρες. 

Πολύ κλάμα,φαντάσου σήμερα που εβγαλε η huawei το P40 

Χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο?😅

Είσαι τόσο ΑΣΧΕΤΟΣ......???

Τα Android μετά τα 3gb ram πετάνε........

Εκεί ήταν το θέμα τους.

Από τότε που έριξαν 3,4,5,6,κτλ ram άντε γεια σε ταχύτητες....

Τα iPhone είναι μόνιμα 3 χρόνια πίσω τεχνολογικά.......

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, baiosss είπε

Θα το ήθελα με δύο τρύπες επιπλέον όμως μπροστά στην οθόνη του. 

Έχεις συνηθίσει απο το notch μάλλον

15 ώρες πριν, mixakias είπε

Τσιν τσαν τσον 500 ευρώ και σε 1,5 χρόνο άλλο κινητό γιατί ούτε νέο Android θα πάρει (θα τρέχετε στο XDA και θα γεμίσετε τα φόρουμς πάλι με ερωτήσεις) και φυσικά θα σέρνεται. VFM με κόστος έναν Ελληνικό μισθό. 

Ας ξεκινίσουν οι Κινεζολόγοι να με κράζουν. απο τα 150 ευρώ κινεζοκινητά (όπου ξεκίνισαν κάποτε) στα 425άρια. Καλά σας κάνουν. 

Και ας μου δώσει κάποιος επιτέλους έναν ορισμό στο τι είναι VFM σήμερα, το 2020 που μπορείς να αγοράσεις iphone X, Galaxy S10 κτλ με 425 ευρώ εδώ στο insomnia και όχι κινέζικες σαβούρες. 

Καμια απο τις συσκευες που λες δεν εχει 5G και 865 και καμια δεν ειχε αρχικη τιμη 450Ε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Rookie_bunny είπε

Έχεις συνηθίσει απο το notch μάλλον

Καμια απο τις συσκευες που λες δεν εχει 5G και 865 και καμια δεν ειχε αρχικη τιμη 450Ε.

Όχι απλά τρεις οι πόρτες της γυνης...

Δημοσ.

Παίδες είναι λάθος να ασχολούμαστε με άστοχα σχόλια (του δίνεται μεγαλύτερη αξία από ότι πρέπει) κατα τα άλλα όμορφη συσκευή με μεγάλη μπαταρία και χαρακτηριστικά ναυαρχίδας, ωραίο θα ήταν να βγάλει και μια έκδοση του συγκεκριμένου με stock android

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ntsikos είπε

Γιατί δεν έβαλε το 5G? Αφού το τσιπάκι το έχει αγοράσει 

Γιατί οι άδειες χρήσης κοστίζουν ανεξάρτητα αν έχεις το soc.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dterzakis είπε

Γιατί οι άδειες χρήσης κοστίζουν ανεξάρτητα αν έχεις το soc.

Οι άδειες χρήσης από την Qualcomm εννοείς; Δεν τις πληρώνεις υποτίθεται με την αγορά του soc; 

Δημοσ.

Αν το pro είχε OIS θα ήταν το επόμενο κινητό μου με τα υπερπλήρης χαρακτηριστικά που έχει.

Τώρα πρέπει να σκάσει κάποιος και 100ε παραπάνω για το Zoom.

Παρόλα αυτά θα περιμένω να δω τα reviews κυρίως για την ποιότητα της οθόνης και θα το έχω στα υπόψιν μου.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ntsikos είπε

Οι άδειες χρήσης από την Qualcomm εννοείς; Δεν τις πληρώνεις υποτίθεται με την αγορά του soc; 

Παλιό άρθρο. Το παραθέτω ως τάξη μεγέθους. 

https://www.fiercewireless.com/5g/qualcomm-to-charge-up-to-16-25-royalties-for-every-5g-phone-more-than-ericsson-s-5-phone

Δημοσ.
Στις 26/3/2020 στις 9:48 ΠΜ, llabros είπε

Είχα τον ιδιο προβληματισμο, ανάμεσα στα Mi 9T Pro Vs LG G8s τα οποια ειναι και τα δυο flagship του 2019 και εχουν την παραπλήσια αξία στην Ελλάδα με ιδια χαρακτηριστικά σε soc, ram etc.

Οι βασικές διαφορές τους κατ εμε παρακατω:
Mi9t Pro
+4000mah (vs 3500)
+all screen  (vs Notch)
+Faster Android Updates
+Better gcam support

Lg G8s
+ip68 (αδιάβροχο)
+2yrs warranty
+sd slot
+wireless charger
+Secure Face unlock & Hand ID

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9608&idPhone2=9791

Εαν σε ενδιαφέρει πηγα στο Lg8s από Οκτώβρη 2019 με μετάβαση από XR, συγνωμη εαν ακούστηκε σκληρό αυτό φίλοι μέτοχοι της Apple in the forum.

Ενα πραγμα μου ελειψε ο συγχρονισμός φωτογραφιών με το iPad και iMessages μπαταρία στο Θεό οθονη,καμερα,ποτέ ουτε ενα κόλλημα να ξερεις είναι λίγο στην ασύρματη φόρτιση σε σχέση με ΧR X που ειχα δουλέψει ..το face unlock οπως και στο XR άψογο ..Α και πορτραίτο στις φωτογραφίες Gcam δεν έβαλα δεν έχω τοσες γνώσεις ..Αλλα με κάλυψε η ίδια η εφαρμογή του κινητού εμενα πάντα .

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/3/2020 στις 10:27 ΠΜ, mixakias είπε

Δε ξερω για τους κινεζους αλλα με τον ταιβανεζο Asus ROG Phone 2 στα ιδια λεφτα ακριβως κανω πλακα σε ολα τα παραπανω σε ολους τους τομεις εκτος της καμερας, θα παρω τις ιδιες αναβαθμισεις και εχω και near stock android και επισης δεν κινδυνευω να μου κανουν την 6000mah μπαταρια μου 3000mah για να με "προστατεψουν" απο φαντασματα. 

Επεξ/σία από Canedra
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγραψε 1 troll κομπλεξικό σχόλιο για να ασχοληθείτε μαζί του και δυστυχώς του έχετε απαντήσει αρκετοί.

"Στο έγκυος και στο μ@@@@ας δεν υπάρχει λίγο."

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
Στις 26/3/2020 στις 12:26 ΜΜ, jack124 είπε

Σε πληροφορώ ότι το mi 8 lite πήρε και android 9 και 10, άσχετε (midrange)

Όσο για την κυρά samsung και αυτή μόνο 2 μεγάλα updates δίνει στις ναυαρχίδες της... (δεν μετράω τα security)

Μην δίνεις σημασία φίλε μου μάλλον δεν έχει πιάσει στα χέρια του redmi note 4 με miui 11.. Οι πιο πολλοί απλά θέλουν να βγάλουν το άχτι τους γιατι πλήρωσαν 1100 ευρώ σε ένα s10+ μόλις βγήκε και τωρα τα δίνουν 500 με το ζορι.. Και κάποιος που είπε πιο πάνω ότι πήρε το περσινό και δεν μπορεί να παίξει ούτε πακ μαν. Επίσης δεν έχει ίδεα από smartphone γενικά... Έχω το mi 9 από τον Απρίλη του 2019 σχεδόν χρόνο, την 128 gb έκδοση με 20 gb ελεύθερα πλέον και δεν κολλάει πουθενά.. Ουτε για αστείο... Με 500 ευρώ που το πήρα μόλις έκανε launch η συσκευή δεν χρειάζεται να πούμε πολλά άλλα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...