Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχυει η αφαιρεση SD στις ναυαρχιδες της xiaomi ειναι ο βασικος λογος που δεν περνω τα τελευταια χρονια κινητο της. Απαραδεκτο ενω ταυτοχρονα στα κινητα των 150 ευρω βαζει κανονικα. Μονο η samsung συνεχιζει να βαζει sd και μπραβο. Εκτος αν θελουν να πεταξουμε τις 256αρες καρτες που εχουμε και να παμε στο μεγαλο μοντελο που ειναι πολυ πιο ακριβο.

• Like 4
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, destron είπε

Εγώ είχα αγοράσει στην κοπέλα μου ένα iPhone xs και όλο της κολλάγε το wifi και το hotspot και όταν έκανα αναβάθμιση στο ios 13 με την ελπίδα ότι θα φτιάξει τότε χειροτέρεψε.Κολλαγε το installation,η μπαταρία δεν κρατούσε ούτε 6 ωρες από το battery drain,δεν μπορούσε να συνδέσει τα ακουστικά με το Bluetooth,έκανε επανεκκίνηση μόνο του και στο τέλος το έδωσα ανταλλαγή με ένα xiaomi mi note 10 που δεν κολλάει πουθενά και βγάζει και ωραίες φωτογραφίες.Μετα από αυτό ξανανιώσε και η σχέση μας.παρτης το mi note 10 και θα με θυμηθείς

Έπεσες σε ελαττωματικό.Μη συγκρίνουμε τώρα sd 730 με iphone xs.Είναι αστείο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Solatorobo είπε

Έπεσες σε ελαττωματικό.Μη συγκρίνουμε τώρα sd 730 με iphone xs.Είναι αστείο.

Εγώ δεν μιλάω για αποδόσεις σε θέμα ταχύτητας αλλά για θέματα που προέκυψαν γενικά.Τα υπόλοιπα έφτιαξαν με νέες αναβαθμίσεις έμεινε το πρόβλημα με το wifi και hotspot.Το έδωσα και ησύχασα γιατί με είχε πρήξει

Δημοσ.

Μια διευκρίνηση όσον αφορά το κείμενο ότι το pro zoom δεν έχει 3.5 θύρα ακουστικών και  ότι η πιο φτηνή έκδοση του  pro έχει πιο αργή ραμ (ddr4) και δίσκο (ufs 3.0) σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις (που έχουν ddr5 και ufs 3.1)

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, destron είπε

Εγώ είχα αγοράσει στην κοπέλα μου ένα iPhone xs και όλο της κολλάγε το wifi και το hotspot και όταν έκανα αναβάθμιση στο ios 13 με την ελπίδα ότι θα φτιάξει τότε χειροτέρεψε.Κολλαγε το installation,η μπαταρία δεν κρατούσε ούτε 6 ωρες από το battery drain,δεν μπορούσε να συνδέσει τα ακουστικά με το Bluetooth,έκανε επανεκκίνηση μόνο του και στο τέλος το έδωσα ανταλλαγή με ένα xiaomi mi note 10 που δεν κολλάει πουθενά και βγάζει και ωραίες φωτογραφίες.Μετα από αυτό ξανανιώσε και η σχέση μας.παρτης το mi note 10 και θα με θυμηθείς

Είσαι σίγουρος ότι ήταν γνήσιο το I phone x?
 Για κλώνο μου μοιάζει από την περιγραφή των προβλημάτων και μάλιστα κακό κλώνο .

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Chris_BMW είπε

Είσαι σίγουρος ότι ήταν γνήσιο το I phone x?
 Για κλώνο μου μοιάζει από την περιγραφή των προβλημάτων και μάλιστα κακό κλώνο .

Γνησιοτατο από κοτσοβολο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον ρημαξατε τον mixakia ρε παιδιά, damn! 😂 

Apart from that χαίρομαι που η Xiaomi επενδύει και στο design πλέον. Άκρως όμορφη συσκευή. 

Και για όποιους λένε για την τιμή, ΔΕΝ γίνεται η εταιρεία να συνέχιζε να πούλαγε τα κινητά σε τιμή κόστους/με 5-10% κερδος. Ολες οι εταιρείες έτσι άρχισαν. Και απο Japan, και από Korea, και από Taiwan, και τώρα προφανώς από China.

Επεξ/σία από YoungHOV
Some extra thangs
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, destron είπε

Γνησιοτατο από κοτσοβολο. 

Μάλιστα ..

Ευτυχώς έχεις καινούργιο λογαριασμό εδώ και δεν το πούλησες σε κανέναν άμοιρο συμφορουμίτη .

Δεν πιστεύω να έκανες κάτι τέτοιο με... άλλον λογαριασμό!;

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Μάλιστα ..

Ευτυχώς έχεις καινούργιο λογαριασμό εδώ και δεν το πούλησες σε κανέναν άμοιρο συμφορουμίτη .

Δεν πιστεύω να έκανες κάτι τέτοιο με... άλλον λογαριασμό!;

Δεν ξέρω τι λες.Ειχα ρωτήσει και στο θέμα για το ios 13.4 εάν ήξερε κανένας αν υπάρχει fix για το πρόβλημα αλλά δεν απάντησε κανένας και δεν βρήκα λύση και το έδωσα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kkapoioss είπε

Νόμιζα ότι τέτοια στενόμυαλα σχόλια είχαν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού.  

Έχω mi 8, το πήρα για ανάγκες δουλειάς, χρειαζόμουν καλή κάμερα, καλό επεξεργαστή, οθόνη κτλ.. με καλύπτει άψογα εδώ και δύο χρόνια, με χιλιάδες ενημερώσεις. Πόσο ηλίθιος θα έπρεπε να νιώθω εάν είχα πάρει κάποιο "επώνυμο" με περίπου τα διπλάσια χρήματα;

Επίσης εάν είναι να συγκρίνεις τιμές , κανε την σύγκριση σωστά. Μεταχειρισμένα με μεταχειρισμένα.  

Αυτο εχω και εγω με ολες τις ενημερωσεις και γενικα πεταει,δεν κολλαει πουθενα και δεν το αλλαζω με κατι,ασε που σε συγκριση με αλλα κινητα η selfie camera μου φαινεται πιο φυσικη απο ολα τα samsung Που εχω δοκιασει με το στοκ προγραμμα ,οτι βλεπω βγαζει δηλαδη

• Like 2
Δημοσ.

Διάβαζα τα σχόλια το ένα μετά το άλλο να δω αν είμαι ο μόνος που αναρωτιέται γιατί το απλό Redmi K30 έχει 120Ηertz fluid οθόνη ενώ η αναβαθμισμένη και πιο ακριβή έκδοση 60Hertz.Τελικά ειμαι.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, stafaf είπε

Κάθεσαι τώρα και ασχολείσαι με τα «φίδια» που πουλάει το γνωστό τρόλ ότι τάχα αγόρασε iphone στην κοπέλα του και είχε θέματα και το πούλησε και πήρε xiaomi και σώθηκε. 
Σε προηγούμενο ποστ με άλλο ακάου είχε xr. 

Σχολιάστε εκεί το τούμπανο του θέματος και αφήστε τους πονεμένους του κόσμου στις εμμονές τους. 

Τρελα μπορούμε να πουλάμε και εμείς φίλε @stafaf😉

Υ.Γ Τούμπανο είναι το p 40 που παρακολουθώ την παρουσίαση του . Τουλάχιστον στον τομέα της φωτογραφίας (αν αυτά που δείχνουν είναι αλήθεια γιατί Κινέζοι είναι αυτοί 😋)

Προσπαθώ τουλάχιστον με αυτόν τον τύπο που μιλάει ...😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε

Τρελα μπορούμε να πουλάμε και εμείς φίλε @stafaf😉

Υ.Γ Τούμπανο είναι το p 40 που παρακολουθώ την παρουσίαση του . Τουλάχιστον στον τομέα της φωτογραφίας (αν αυτά που δείχνουν είναι αλήθεια γιατί Κινέζοι είναι αυτοί 😋)

Προσπαθώ τουλάχιστον με αυτόν τον τύπο που μιλάει ...😂

Και τι να το κάνεις χωρίς gapps? Καλό χρυσό αλλά...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...