Dr.Spy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, mixakias είπε Τσιν τσαν τσον 500 ευρώ και σε 1,5 χρόνο άλλο κινητό γιατί ούτε νέο Android θα πάρει (θα τρέχετε στο XDA και θα γεμίσετε τα φόρουμς πάλι με ερωτήσεις) και φυσικά θα σέρνεται. VFM με κόστος έναν Ελληνικό μισθό. Ας ξεκινίσουν οι Κινεζολόγοι να με κράζουν. απο τα 150 ευρώ κινεζοκινητά (όπου ξεκίνισαν κάποτε) στα 425άρια. Καλά σας κάνουν. Και ας μου δώσει κάποιος επιτέλους έναν ορισμό στο τι είναι VFM σήμερα, το 2020 που μπορείς να αγοράσεις iphone X, Galaxy S10 κτλ με 425 ευρώ εδώ στο insomnia και όχι κινέζικες σαβούρες. Στραβό ξύπνημα; 3
Istelios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Καποτε ελεγα πωπω φιλε πως γινεται σαυτες τις τιμες να εχουν τα ιδια σπεκς με ναυαρχιδες.Ε εφτασε ο καιρος και πηρα το περσινο μοντελο με το που βγηκε δωρο στη κοπελα μου.Αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν μπορει να τρεξει ουτε πακ μαν.Λαγκ σε ολο του το μεγαλειο.Ε και μετα το γυρισα στις μπανανες! Υ.Γ:Οχι οτι οι ακριβες ναυαρχιδες ειναι καλυτερες!Δεν πα να εχει ddr 7x ultra sniper 600 gb αν δεν εχεις λογισμικο.Αστα βραστα. 1
sv398 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, mixakias είπε Τσιν τσαν τσον 500 ευρώ και σε 1,5 χρόνο άλλο κινητό γιατί ούτε νέο Android θα πάρει (θα τρέχετε στο XDA και θα γεμίσετε τα φόρουμς πάλι με ερωτήσεις) και φυσικά θα σέρνεται. VFM με κόστος έναν Ελληνικό μισθό. Ας ξεκινίσουν οι Κινεζολόγοι να με κράζουν. απο τα 150 ευρώ κινεζοκινητά (όπου ξεκίνισαν κάποτε) στα 425άρια. Καλά σας κάνουν. Και ας μου δώσει κάποιος επιτέλους έναν ορισμό στο τι είναι VFM σήμερα, το 2020 που μπορείς να αγοράσεις iphone X, Galaxy S10 κτλ με 425 ευρώ εδώ στο insomnia και όχι κινέζικες σαβούρες. Έχω τρία Xiaomi από 2 ετών έως 3 μηνών χρόνο χρήσης και όλα παίρνουν update συνέχεια, η απόδοση τους είναι λες και βγήκαν από το κουτί και με βγάζουν περίπου διήμερο (με περίπου 8 έως 8,5 screen on time). Κράζε όσο θες και πλήρωνε ότι θες αλλά κράτα τα για την πάρτη σου. 9
deafman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Και αφού τα είπαμε όλα στο παλικάρι που μάλλον θα έχει δεύτερες σκέψεις για το σχόλιο του παραπάνω ας περάσουμε και στη συσκευή τώρα. Προφανώς τούμπανο σπεκς. Άξια συνέχεια του κ20 (m9t για εμάς). στα 100 ευρώ παραπάνω περίπου αρχικές τιμές αλλά σίγουρα ανώτερο. Αυτό που είδα και με ζόρισε λίγο είναι ότι το m9τ είχε τόση απήχηση εδώ, που η τιμή του απλά ανέβαινε συνέχεια και απο 350 εχει φτάσει 450 (για την προ έκδοση που θυμάμαι να κοιτάω.) Αν πάει τα ίδια και με αυτό μπορεί στην δική μας αγορά να φτάσει σε νούμερα που δε θα αξίζει. Πέρα του προβληματισμού μπαίνει wish list εύκολα. Καλή συνέχεια σε όλους. υπομονή γενικά. 9
seseji Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 δεν φτανει που εχουμε τον κορονοιο ,που ειμαστε κλεισμενοι μεσα κ βλεπουμε με τρομο ολες τις συνεπακολουθες εξελιξεις με βαση κ γυρω απο την πανδημια ,εχουμε να διαβαζουμε κ το καθε αμπαλο μπετο με τις ανεγκεφαλες ανοησιες του 7
tsarouc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, mixakias είπε Τσιν τσαν τσον 500 ευρώ και σε 1,5 χρόνο άλλο κινητό γιατί ούτε νέο Android θα πάρει (θα τρέχετε στο XDA και θα γεμίσετε τα φόρουμς πάλι με ερωτήσεις) και φυσικά θα σέρνεται. VFM με κόστος έναν Ελληνικό μισθό. Ας ξεκινίσουν οι Κινεζολόγοι να με κράζουν. απο τα 150 ευρώ κινεζοκινητά (όπου ξεκίνισαν κάποτε) στα 425άρια. Καλά σας κάνουν. Και ας μου δώσει κάποιος επιτέλους έναν ορισμό στο τι είναι VFM σήμερα, το 2020 που μπορείς να αγοράσεις iphone X, Galaxy S10 κτλ με 425 ευρώ εδώ στο insomnia και όχι κινέζικες σαβούρες. Να ήταν η ζήλια ψώρα! Χαχαχαχαχαχ 7
karmagedon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, seseji είπε δεν φτανει που εχουμε τον κορονοιο ,που ειμαστε κλεισμενοι μεσα κ βλεπουμε με τρομο ολες τις συνεπακολουθες εξελιξεις με βαση κ γυρω απο την πανδημια ,εχουμε να διαβαζουμε κ το καθε αμπαλο μπετο με τις ανεγκεφαλες ανοησιες του χαχαχαχαχαχαχα Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από karmagedon
destron Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 57 λεπτά πριν, karmagedon είπε Έβγαλες χολή ! Πρέπει να σε πείραξε πολύ! 😂 Τον ετσουξε που έδωσε τα τριπλάσια για exynos και σέρνεται 3
duende Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 τι εχουν παθει στη xiaomi και αφαιρουν το sd support απο τα καλα τους μοντελα, δε μπορω να καταλαβω.. 2 4
jack124 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mixakias είπε Τσιν τσαν τσον 500 ευρώ και σε 1,5 χρόνο άλλο κινητό γιατί ούτε νέο Android θα πάρει (θα τρέχετε στο XDA και θα γεμίσετε τα φόρουμς πάλι με ερωτήσεις) και φυσικά θα σέρνεται. VFM με κόστος έναν Ελληνικό μισθό. Ας ξεκινίσουν οι Κινεζολόγοι να με κράζουν. απο τα 150 ευρώ κινεζοκινητά (όπου ξεκίνισαν κάποτε) στα 425άρια. Καλά σας κάνουν. Και ας μου δώσει κάποιος επιτέλους έναν ορισμό στο τι είναι VFM σήμερα, το 2020 που μπορείς να αγοράσεις iphone X, Galaxy S10 κτλ με 425 ευρώ εδώ στο insomnia και όχι κινέζικες σαβούρες. Σε πληροφορώ ότι το mi 8 lite πήρε και android 9 και 10, άσχετε (midrange) Όσο για την κυρά samsung και αυτή μόνο 2 μεγάλα updates δίνει στις ναυαρχίδες της... (δεν μετράω τα security) Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από jack124 5
kostasSTi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, mixakias είπε Τσιν τσαν τσον 500 ευρώ και σε 1,5 χρόνο άλλο κινητό γιατί ούτε νέο Android θα πάρει (θα τρέχετε στο XDA και θα γεμίσετε τα φόρουμς πάλι με ερωτήσεις) και φυσικά θα σέρνεται. VFM με κόστος έναν Ελληνικό μισθό. Ας ξεκινίσουν οι Κινεζολόγοι να με κράζουν. απο τα 150 ευρώ κινεζοκινητά (όπου ξεκίνισαν κάποτε) στα 425άρια. Καλά σας κάνουν. Και ας μου δώσει κάποιος επιτέλους έναν ορισμό στο τι είναι VFM σήμερα, το 2020 που μπορείς να αγοράσεις iphone X, Galaxy S10 κτλ με 425 ευρώ εδώ στο insomnia και όχι κινέζικες σαβούρες. Προφανώς δεν σκαμπάζεις από τεχνολογία, ε; 5
Bil79 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Η χαρά των φόρουμ αυτά τα trolls, που πετάνε την π@π@ρια τους πρώτη πρώτη και μετα τσιμπάμε όλοι και σχολιάζουμε αυτή. Don't feed them... 10
AtiX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Η Redmi συνεχίζει το σκληρό ροκ και μπράβο της... ελπίζω μόνο να μην της κόψει τον αέρα η μαμα Xiaomi βλέποντας ότι της κόβει πωλήσεις...
destron Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Istelios είπε Καποτε ελεγα πωπω φιλε πως γινεται σαυτες τις τιμες να εχουν τα ιδια σπεκς με ναυαρχιδες.Ε εφτασε ο καιρος και πηρα το περσινο μοντελο με το που βγηκε δωρο στη κοπελα μου.Αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν μπορει να τρεξει ουτε πακ μαν.Λαγκ σε ολο του το μεγαλειο.Ε και μετα το γυρισα στις μπανανες! Υ.Γ:Οχι οτι οι ακριβες ναυαρχιδες ειναι καλυτερες!Δεν πα να εχει ddr 7x ultra sniper 600 gb αν δεν εχεις λογισμικο.Αστα βραστα. Εγώ είχα αγοράσει στην κοπέλα μου ένα iPhone xs και όλο της κολλάγε το wifi και το hotspot και όταν έκανα αναβάθμιση στο ios 13 με την ελπίδα ότι θα φτιάξει τότε χειροτέρεψε.Κολλαγε το installation,η μπαταρία δεν κρατούσε ούτε 6 ωρες από το battery drain,δεν μπορούσε να συνδέσει τα ακουστικά με το Bluetooth,έκανε επανεκκίνηση μόνο του και στο τέλος το έδωσα ανταλλαγή με ένα xiaomi mi note 10 που δεν κολλάει πουθενά και βγάζει και ωραίες φωτογραφίες.Μετα από αυτό ξανανιώσε και η σχέση μας.παρτης το mi note 10 και θα με θυμηθείς 2 1
oldnew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 46 λεπτά πριν, duende είπε τι εχουν παθει στη xiaomi και αφαιρουν το sd support απο τα καλα τους μοντελα, δε μπορω να καταλαβω.. Είναι ο μόνος λόγος που δεν παίρνω xiaomi. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα