Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας Γνωρίζει κανείς τίποτα για το *αφαιρέθηκε η επωνυμία του καταστήματος* (θα ανακοινωθεί όταν έχω όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην διάθεση μου από τις αρμόδιες αρχές) επίσης αφαιρέθηκαν οι αρνητικές αξιολογήσεις σε google/skroutz/bestprice θα επανέλθουν όταν έχω πλήρη εικόνα και στοιχεία. Ρωτάω γιατί χτες 24/03/2020 έπεσα θύμα κλοπής πρώτη φορά στην ζωή μου Για να εξηγηθώ κάποιοι τρύπωσαν από το παράθυρο (ύψος 4 μ από το πεζοδρόμιο) στο γραφείο μου στην εταιρεία που εργάζομαι) και άρπαξαν δύο κινητά τηλέφωνα μάρκας Lenovo/Motorola Moto G4 Plus , Lenovo/Motorola Moto G5S Plus έγιναν αντιληπτοί από μένα καθώς είχα συνδεμένο ένα Mi Band 3 το οποίο έβγαλε ειδοποίηση ότι αποσυνδέθηκε από το τηλέφωνο έτσι έτρεξα αμέσως στο γραφείο (ίσως αυτό να αποδείχτηκε σωτήριο και να τους χάλασα τα σχέδια) καθώς δεν πείραξαν ούτε πορτοφόλι που ήταν σε εμφανές σημείο ούτε τσάντα ούτε φορητό υπολογιστή ούτε άλλα πράγματα αξίας που υπήρχαν στο γραφείο. Επειδή για λόγους ασφαλείας δεν με άφησαν να φύγω από το γραφείο οι υπεύθυνοι ασφαλείας της εταιρείας και η διοίκηση φοβούμενοι ότι θα πήγαινα στην ομόνοια να βρω του κλέφτες κάθισα και παρακολουθούσα την κίνηση του τηλεφώνου από το Google Find My Phone (Device Manager) εκεί έδειξε ότι οι κλέφτες έμειναν στο συγκεκριμένο κατάστημα περίπου στις 2.5 ώρες επειδή έπαιρναν τηλέφωνο οι υπεύθυνοι ασφαλείας - συνάδελφοι - διοίκηση και εγώ έστελνα σήμα συναγερμού - μηνύματα στα κινητά και λόγω ότι τα κινητά δεν είχαν γίνει ROOT ούτε UNLOCK το BOOTLOADER και επειδή είχε ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα ασφαλείας PREY ANTI-THIEF MOBILE SECURITY σε συνδυασμό με το LOOKOUT MOBILE SECURITY προγράμματα τα οποία ο μόνος τρόπος να τα ξεφορτωθείς είναι να περάσεις με την μέθοδο ROM ξανά το ANDROID πράγμα που δεν μπορούσε να συμβεί στα συγκεκριμένα καθώς δεν είχαν γίνει ROOT αλλά ούτε είχε ξεκλειδωθεί το BOOTLOADER και προφανώς και οι κλέφτες και το κατάστημα είχαν πανικοβληθεί μιας και βάραγαν τα τηλέφωνα και οι διάφορες προστασίες των κινητών , είχαν απενεργοποιηθεί οι δυνατότητες να το κάνουν SHUTDOWN/RESTART ο μόνος τρόπος που είχε το κατάστημα για να το ξεφορτωθεί και να γλυτώσει σε ενδεχόμενη έρευνα της αστυνομίας ήταν να τα ανοίξει και να βγάλει τις μπαταρίες και να πετάξει τις κάρτες SIM και εννοείται να ξεφορτωθεί τις συσκευές από το κατάστημα και τους κλέφτες εφόσον συνεργάζονται με το συγκεκριμένο κατάστημα. Εννοείται ότι τα στοιχεία θα δοθούν στις αρμόδιες αρχές ώστε να κάνουν τις έρευνες στο συγκεκριμένο κατάστημα... Όπως και έχω σκοπό να πάω στο συγκεκριμένο κατάστημα με άτομα της ασφάλειας ζητώντας να αγοράσω τα συγκεκριμένα τηλέφωνα να δω τι θα γίνει... Το τηλεφώνημα στην αστυνομία (100) κατόπιν υπόδειξης από τους υπευθύνους ασφαλείας δεν έφερα αποτέλεσμα καθώς λέει πρέπει να πάω στο σημείο και από εκεί να τους καλέσω να στείλουν περιπολικό ή ότι άλλο χρειαστεί... φυσικά τέτοιο πράγμα ήταν άκρως επικίνδυνο από τους υπευθύνους ασφαλείας (δεν πας στην ομόνοια (μενάδρου και γύρω στενά) τέτοια ώρα... Άμεσα ειδοποίησα την εταιρεία WIND στην οποία έχω καρτοκινητό (F2G) αλλά και το εταιρικό νούμερο και άμεσα ήταν οι διαδικασίες τους για φραγή των καρτών SIM Η εταιρεία COSMOTE λόγω φόρτου εργασίας έκανε σήμερα την φραγή στο καρτοκινητό (Whatsup) Σήμερα πήγα στο ΑΤ Παγκρατίου για δήλωση απώλειας/κλοπής των συσκευών με τις αποδείξεις αγοράς/ταυτότητα αλλά δήλωσαν αναρμόδιοι πρέπει να πάω στο ΑΤ Εξαρχείων όπου ανήκει η εταιρεία που εργάζομαι ώστε να πάρω την βεβαίωση και μετά να πάω σε καταστήματα COSMOTE/WIND φυσική παρουσία ή ηλεκτρονικά ώστε να κλειδώσουν βάση IMEI τις συσκευές εντός ελληνικής επικράτειας Μετά μένει να ξανά αγοράσω συσκευές κινητών τηλεφώνων (βέβαια αυτό μπορεί να αργήσει καθώς και η εταιρεία COSMOTE και η εταιρεία WIND έδειξαν πρόθυμες να μου αντικαταστήσουν και τις δύο συσκευές δωρεάν με ότι συσκευή θέλω (θα το διευκρινίσω φυσικά για να ξέρω τι θα κάνω) Μετά μένει να πληρώσω τα 7.5 ευρώ για επανέκδοση της κάρτας COSMOTE Whatsup και από 5 ευρώ τις κάρτες WIND F2G και WIND BUSINESS Εννοείται ότι αυτό το γεγονός έχει επηρεάσει το νευρικό μου σύστημα έχω ανεβάσει πίεση... Αυτά ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν αυτή η δυσάρεστη εμπειρία... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από ikorolis
txcellas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Πω ρε φιλε ανέβασα και εγώ που το διαβασα. Τι να πω..
DrLo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, ikorolis είπε Μετά μένει να ξανά αγοράσω συσκευές κινητών τηλεφώνων (βέβαια αυτό μπορεί να αργήσει καθώς και η εταιρεία COSMOTE και η εταιρεία WIND έδειξαν πρόθυμες να μου αντικαταστήσουν και τις δύο συσκευές δωρεάν με ότι συσκευή θέλω (θα το διευκρινίσω φυσικά για να ξέρω τι θα κάνω) Αυτό πως κι έτσι; Ειχες κάτι σαν ασφάλεια κλοπής πχ;
VasKag Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Παντως το οτι το στιγμα σου εδειχνε που ειναι, ειναι λιγο δυσκολο να εισαι απολυτος οτι βρισκεται στο συγκεκριμενο καταστημα. Αν δεις google maps, στη συγκεκριμενη διευθυνση υπαρχουν αρκετα μαγαζια και αρκετα μερη που θα μπορουσαν να ειναι. Αυτο το γραφω φιλικα γιατι κατονομαζεις σχεδον με βεβαιοτητα οτι ηταν στο καταστημα. Εν μεσω "περιορισμου κυκλοφοριας", και με αυξημενη παρουσια αστυνομιας (ποσο μαλλον στο κεντρο της Αθηνας) δε μπορουσες να φωναξεις απο το παραθυρο? 2 ανθρωποι να τρεχουν στην αδεια αθηνα ολο και καποιος μπορει να τους σταματουσε Κατα τα αλλα, επισης να μην συμβει σε κανεναν 1
Γιαούρτι Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 είναι το λιγότερο ανόητο εκ μέρους σου να κατηγορείς χύμα το κατάστημα. Και σίγουρος να είσαι δε βγαίνεις να το γράψεις στο net. Πας στην αστυνομία, κάνει τα δέοντα και μετά αν θέλεις έρχεσαι και ανοίγεις θέμα να μας περιγράψεις την ιστορία. Τώρα εσύ πάνω στα νεύρα σου κάνεις λαλακίες
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, VasKag είπε Παντως το οτι το στιγμα σου εδειχνε που ειναι, ειναι λιγο δυσκολο να εισαι απολυτος οτι βρισκεται στο συγκεκριμενο καταστημα. Αν δεις google maps, στη συγκεκριμενη διευθυνση υπαρχουν αρκετα μαγαζια και αρκετα μερη που θα μπορουσαν να ειναι. Αυτο το γραφω φιλικα γιατι κατονομαζεις σχεδον με βεβαιοτητα οτι ηταν στο καταστημα. Εν μεσω "περιορισμου κυκλοφοριας", και με αυξημενη παρουσια αστυνομιας (ποσο μαλλον στο κεντρο της Αθηνας) δε μπορουσες να φωναξεις απο το παραθυρο? 2 ανθρωποι να τρεχουν στην αδεια αθηνα ολο και καποιος μπορει να τους σταματουσε Κατα τα αλλα, επισης να μην συμβει σε κανεναν Το έδειχνε και τα προγράμματα ασφαλείας με ακρίβεια 2μ εγώ για αυτό έστειλα μηνύματα στα κινητά μου την ώρα που βρισκόντουσαν στο "κατάστημα" όπως και τα κινητά μου τράβηξαν φωτογραφίες οι οποίες θα δοθούν στις αρμόδιες αρχές για να δώσει εξηγήσεις το κατάστημα ή οποιος άλλος τι έκαναν 2.5 ώρες οι συσκευές μου εκεί.? άλλωστε η αστυνομία θα του κάνει επίσκεψη καθώς θεωρεί απόδειξη το γεγονός ότι υπάρχει ενεργό στίγμα της συσκευής στο κατάστημα για περίπου 2.5 ώρες άλλωστε όπως γνωρίζεις εσύ και οι υπόλοιποι δεν είναι δύσκολο να ζητήσω από τις αρμόδιες αρχές άρση (πράγμα που θα το κάνω) και να δουν το στίγμα των τηλεφώνων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τότε ξέρεις χοντραίνει το πράγμα...για το γαμώτο της υπόθεσης θα το κυνηγήσω όσο γίνεται για να κλείσουν κάτι μαγαζιά εκεί στην ομόνοια (μενάνδρου) που είναι γνωστό τι δουλειές κάνουν... 1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε Δεν βρίσκω την αξιολόγηση στο google *αφαιρέθηκαν τα σχόλια από την αρνητική αξιολόγηση στο google*. 1 ώρα πριν, Γιαούρτι είπε είναι το λιγότερο ανόητο εκ μέρους σου να κατηγορείς χύμα το κατάστημα. Και σίγουρος να είσαι δε βγαίνεις να το γράψεις στο net. Πας στην αστυνομία, κάνει τα δέοντα και μετά αν θέλεις έρχεσαι και ανοίγεις θέμα να μας περιγράψεις την ιστορία. Τώρα εσύ πάνω στα νεύρα σου κάνεις λαλακίες Καθόλου ανόητο δεν είναι φίλε μου Ελπίζω να μην σου τύχει κάτι τέτοιο γιατί ξέρεις έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται.. Ας μου κάνει μήνυση... όπως είπα ήδη έχω κοινοποιήσει τις διαθέσεις μου προς την αστυνομία και προς τις δικαστικές αρχές οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είναι πρόθυμες να συνεργαστούν και να δώσουν τα στοιχεία που έχουν για τις συσκευές μέχρι την στιγμή που σταμάτησαν να εκπέμπουν βέβαια αν δεν έχουν αφαιρέσει μπαταρία ξέρεις εντοπίζονται από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος 1 ώρα πριν, VasKag είπε Παντως το οτι το στιγμα σου εδειχνε που ειναι, ειναι λιγο δυσκολο να εισαι απολυτος οτι βρισκεται στο συγκεκριμενο καταστημα. Αν δεις google maps, στη συγκεκριμενη διευθυνση υπαρχουν αρκετα μαγαζια και αρκετα μερη που θα μπορουσαν να ειναι. Αυτο το γραφω φιλικα γιατι κατονομαζεις σχεδον με βεβαιοτητα οτι ηταν στο καταστημα. Εν μεσω "περιορισμου κυκλοφοριας", και με αυξημενη παρουσια αστυνομιας (ποσο μαλλον στο κεντρο της Αθηνας) δε μπορουσες να φωναξεις απο το παραθυρο? 2 ανθρωποι να τρεχουν στην αδεια αθηνα ολο και καποιος μπορει να τους σταματουσε Κατα τα αλλα, επισης να μην συμβει σε κανεναν οι υπεύθυνοι ασφαλείας της εταιρείας και οι αστυνομικοί οι οποίοι μας φυλάνε δεν είδαν κανέναν και είπαν να μην τους κυνηγήσουμε οι μεν αστυνομικοί ειδοποίησαν το κέντρο για το συμβάν και υποτίθεται θα πήγαινε περιπολικό - ΔΙΑΣ - ΔΕΛΤΑ δεν ξέρω τι όπως δεν ξέρω τι έγινε το στίγμα όπως και την διάρκεια μέχρι που έσβησε (γιατί έβγαλαν πιθανώς την μπαταρία στο κατάστημα) το έβλεπαν και οι υπεύθυνοι ασφαλείας και οι αστυνομικοί και μάλιστα γελούσαν με την σειρήνα και τα μηνύματα που έστελνα στα κινητά και οι ίδιοι ήταν που καλούσαν στους αριθμούς βλέποντας από το πρόγραμμα ασφαλείας τις ειδοποιήσεις και τις φωτογραφίες που τραβούσαν τα κινητά σε κάθε αποτυχημένη προσπάθεια να το ξεκλειδώσουν ή να σβήσουν ή να του κάνουν restart καθώς αν ενεργοποιηθεί πλέον ζητάει κωδικό οποίος είναι 16 ψηφίων πράγμα αδύνατον να βρουν (αν ο κωδικός έχει ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ/πεζά γράμματα/αριθμούς/σύμβολα). Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από ikorolis
Γιαούρτι Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, ikorolis είπε Ελπίζω να μην σου τύχει κάτι τέτοιο γιατί ξέρεις έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται.. Ας μου κάνει μήνυση... εγώ βαρεθεί αυτή τη χαζομάρα, ο καθένας να δικαιολογεί τη βλακεία του (sorry κιόλας) λέγοντας την κλασική ατάκα..... μιλάς εσύ επειδή δε σου έχει τύχει. Όχι ρε φίλε δε πάει έτσι. Δε σημαίνει ότι όλοι θα λειτουργούσαν με τον τρόπο το δικό σου.. Για την ιστορία μου έχουν κλέψει υπολογιστή, είχε πρόγραμμα μέσα όπου μπορούσα να το εντοπίσω. Το εντόπισα ακριβώς και το πρώτο που έκανα ήταν να πάω στην αστυνομία. Όχι να βγάλω ανακοίνωση στο νετ ούτε να πάω για τσαμπουκά. το πιθανότερο βέβαια είναι το θέμα σου να διαγραφεί όσο δε σβήνεις το όνομα του καταστήματος. και καλά θα κάνει να διαγραφεί. τώρα αν δε μπορείς να καταλάβεις το λόγο τι να πω. Οκ, έχεις νεύρα το καταλάβαμε
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, DrLo είπε Αυτό πως κι έτσι; Ειχες κάτι σαν ασφάλεια κλοπής πχ; καταρχήν έδειξαν το ανθρώπινο τους πρόσωπο ήταν άμεσες οι αντιδράσεις τους και η ευαισθησία που έδειξαν κατά δεύτερον έγινε κατά την διάρκεια επαγγελματικής συνομιλίας που είχα μαζί τους (καθώς είχα σχολάσει από τις 17:00 αλλά παρέμεινα στην εταιρεία καθώς πρέπει να λύσουμε το θέμα για την εξ αποστάσεως εργασία του προσωπικού της εταιρείας καθώς από σήμερα είμαι σε άδεια. όχι δεν έχω ασφάλεια κλοπής (οι συσκευές ήταν προσωπικές) οι ίδιες οι εταιρείες πρότειναν αυτή την λύση και να μην στεναχωριέμαι μένει να δω τις λεπτομέρειες ώστε να αποφασίσω αν θα δεχτώ το δώρο ή προχωρήσω στην αγορά των νέων συσκευών από μόνος μου (καθώς έχω σκοπό να αγοράσω πάλι τα Lenovo/Motorola Moto G7 Plus και G8 Plus.
ritchie77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 17 λεπτά πριν, ikorolis είπε Ας μου κάνει μήνυση... Αν σου κάνει μήνυση και αγωγή θα σου κοστίσει πολλά περισσότερα από 2 κινητά τηλέφωνα. Τα 2μ ακρίβεια που λες μπορεί να είναι έξω από το κατάστημα, στο διπλανό κατάστημα ή στον από πάνω όροφο και όχι αναγκαστικά εντός του αναφερόμενου καταστήματος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε εγώ βαρεθεί αυτή τη χαζομάρα, ο καθένας να δικαιολογεί τη βλακεία του (sorry κιόλας) λέγοντας την κλασική ατάκα..... μιλάς εσύ επειδή δε σου έχει τύχει. Όχι ρε φίλε δε πάει έτσι. Δε σημαίνει ότι όλοι θα λειτουργούσαν με τον τρόπο το δικό σου.. Για την ιστορία μου έχουν κλέψει υπολογιστή, είχε πρόγραμμα μέσα όπου μπορούσα να το εντοπίσω. Το εντόπισα ακριβώς και το πρώτο που έκανα ήταν να πάω στην αστυνομία. Όχι να βγάλω ανακοίνωση στο νετ ούτε να πάω για τσαμπουκά. το πιθανότερο βέβαια είναι το θέμα σου να διαγραφεί όσο δε σβήνεις το όνομα του καταστήματος. και καλά θα κάνει να διαγραφεί. τώρα αν δε μπορείς να καταλάβεις το λόγο τι να πω. Οκ, έχεις νεύρα το καταλάβαμε αφαιρέθηκε προσωρινά η επωνυμία του καταστήματος θα αναφερθεί ξανά όταν υπάρχουν όλα τα στοιχεία από τις αρμόδιες αρχές και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας γιατί όπως είπα θα πάει μέχρι τέλους η υπόθεση Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από ikorolis
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, ikorolis είπε αφαιρέθηκε προσωρινά η επωνυμία του καταστήματος θα αναφερθεί ξανά όταν υπάρχουν όλα τα στοιχεία από τις αρμόδιες αρχές και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας γιατί όπως είπα θα πάει μέχρι τέλους η υπόθεση Καλύτερα να σβήσεις το θέμα καθώς και τις αξιολογήσεις. Μη βρεθείς από κερατάς δαρμενος. Όταν έχεις αρκετά στοιχεία να τους πας μπάλα. Τότε και μόνο τότε
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Αν σου κάνει μήνυση και αγωγή θα σου κοστίσει πολλά περισσότερα από 2 κινητά τηλέφωνα. Τα 2μ ακρίβεια που λες μπορεί να είναι έξω από το κατάστημα, στο διπλανό κατάστημα ή στον από πάνω όροφο και όχι αναγκαστικά εντός του αναφερόμενου καταστήματος. η επωνυμία του καταστήματος αφαιρέθηκε προσωρινά τα στοιχεία έχουν αναφερθεί στις αρμόδιες αστυνομικές/δικαστικές αρχές και με την συνεργασία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες θα δούμε τι θα πουν τα στοιχεία και τότε θα δείτε και το αποτέλεσμα. 22 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Καλύτερα να σβήσεις το θέμα καθώς και τις αξιολογήσεις. Μη βρεθείς από κερατάς δαρμενος. Όταν έχεις αρκετά στοιχεία να τους πας μπάλα. Τότε και μόνο τότε η επωνυμία αφαιρέθηκε οι αξιολογήσεις αφαιρέθηκαν 22 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Καλύτερα να σβήσεις το θέμα καθώς και τις αξιολογήσεις. Μη βρεθείς από κερατάς δαρμενος. Όταν έχεις αρκετά στοιχεία να τους πας μπάλα. Τότε και μόνο τότε θα ακολουθήσω την συμβουλή σου *αφαιρέθηκαν οι αξιολογήσεις" από skroutz/bestprice στο google παρέμεινε το 1 αστέρι χωρίς σχόλια άλλωστε ο ιδιοκτήτης έχει ενημερωθεί σχετικά με μήνυμα από τα "κινητά μου" που φιλοξένησε στο κατάστημα του έχω και φωτογραφίες από τα προγράμματα οι οποίες δείχνουν πολλά στοιχεία... η συνέχεια θα δοθεί από τις αρμόδιες αρχές που θα του κάνουν επίσκεψη Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας και την συζήτηση Θα επανέλθω όταν έχω πλήρη εικόνα και στοιχεία για να προσέχετε όλοι η αστυνομία είπε ότι γνωρίζει "συγκεκριμένα" καταστήματα στην περιοχή της ομόνοιας όπου καταλήγουν τα "κλεμμένα κινητά τηλέφωνα" τα οποία αγοράζονται σε ξεφτίλα τιμές ότι αφορά τους κλέφτες κανένας κάτοχος κινητού δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής καθώς κλέβουν όλες τις μάρκες/μοντέλα γιατί θέλουν έστω και τα λίγα ευρώ που θα εξασφαλίσουν από την πώληση τους. για αυτό πάρτε τα μέτρα σας και προστατεύεται την περιουσία σας Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από ikorolis
odys03 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω τύχει σε παρόμοια περίπτωση που κατηγορούσαν ένα κατάστημα (ειχε έρθει η αστυνομία με τον κάτοχο που του το έκλεψαν, και έλεγε το τηλέφωνο δείχνει ότι βρίσκεται εδώ μέσα). Τελικά το τηλέφωνο ήταν δύο καταστήματα πιο κάτω σε ένα κουρείο..... και ξαφνικά άρχισε να περπατάει και να πηγαίνει και βόλτα.... στα χέρια ενός τσιγγάνου.... γύφτου κάτι τέτοιο..... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από odys03
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Καλά ακόμα και αυτές τις μέρες που η κίνηση ειναι πολύ μειωμένη και όλοι όσοι μπορούν μένουν σπίτια τους, τα κλεφτρονια συνεχίζουν το έργο τους. Στο θέμα των κινητών είμαι της άποψης ότι δεν φταίνε τόσο αυτοί που κλέβουν αλλά αυτοί που αγοράζουν τα κλεμμενα. Πέριξ της Ομονοίας και όχι μόνο εχουν ανοιξει διαφορα μαγαζιά ηλεκτρονικών και κινητών στα οποία ιδιοκτήτες η υπάλληλοι είναι ασιατες μετανάστες και δεν έχουν και ιδιαίτερη προσέλευση κόσμου να πεις ότι έχουν έσοδα. Το πως τα βγάζουν πέρα με τα πάγια έξοδα και την φορολογία τους είναι ένα θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις