Κάβουρας Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Ποσό που διαθέτουμε: 800 Χρήση υπολογιστή : Gaming και Streaming απλά παιχνίδια LoL, TFT, και από console μεσω capture card Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: OBS. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Εχω μια απλή 1080p 60fps και αυτή https://www.skroutz.gr/s/17523693/LG-32UK550-B.html Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Έχω τα πάντα. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω θέμα αρκεί να είναι ετοιμοπαράδοτα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στήνω και εγώ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Έχω τα windows 10. Έχω επίσης έναν ssd. Πρότυπη σύνθεση που έφτιαξα. PSU: Be Quiet System Power 9 600W $60 MB: Gigabyte b450m aorus m $85 CPU: Ryzen 5 2600 $115 RAM: G. Skill Ripjaws 16gb 3200mhz $82 HDD: Western digital 1tb $35 Case: Cooler Master MasterBox MB520 $60 Διάφορα μεταφορικά $15 Σύνολο βγαίνει 450 χωρίς κάρτα γραφικών. Τώρα είναι αυτό που δεν ξέρω. Σκέφτομαι να πάω σε 1650 super στα 160 $ περίπου. Και να κάνω άλλες αναβαθμίσεις όπως ryzen 5 3600 και κουτί be quiet. Η μία rx 580... Επίσης θα μπορούσα να πάρω ένα camlink. H να πάρω μια 5700 ... Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ
Κάβουρας Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Τέλος πάντων παιδιά το build έγινε αφού υπερβήκαμε λίγο το budget. Τα ίδια με πάνω αλλά μητρική b450 tomahawk και κάρτα γραφικών 5700xt. Ολά κομπλέ στημένα την κάρτα γραφικών περιμένουμε τώρα. Θά ήθελα να αλλάξω την μια οθόνη με μια 2κ 144hz στο άμεσο μέλλον. Καλό gaming να έχουμε.
adtakhs Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2020 στις 11:38 ΜΜ, Κάβουρας είπε Ποσό που διαθέτουμε: 800 Χρήση υπολογιστή : Gaming και Streaming απλά παιχνίδια LoL, TFT, και από console μεσω capture card Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: OBS. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Εχω μια απλή 1080p 60fps και αυτή https://www.skroutz.gr/s/17523693/LG-32UK550-B.html Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Έχω τα πάντα. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω θέμα αρκεί να είναι ετοιμοπαράδοτα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στήνω και εγώ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Έχω τα windows 10. Έχω επίσης έναν ssd. Πρότυπη σύνθεση που έφτιαξα. PSU: Be Quiet System Power 9 600W $60 MB: Gigabyte b450m aorus m $85 CPU: Ryzen 5 2600 $115 RAM: G. Skill Ripjaws 16gb 3200mhz $82 HDD: Western digital 1tb $35 Case: Cooler Master MasterBox MB520 $60 Διάφορα μεταφορικά $15 Σύνολο βγαίνει 450 χωρίς κάρτα γραφικών. Τώρα είναι αυτό που δεν ξέρω. Σκέφτομαι να πάω σε 1650 super στα 160 $ περίπου. Και να κάνω άλλες αναβαθμίσεις όπως ryzen 5 3600 και κουτί be quiet. Η μία rx 580... Επίσης θα μπορούσα να πάρω ένα camlink. H να πάρω μια 5700 ... Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ Θα έπρεπε να αλλάξεις μητρική με την MSI B450M PRO VDH αλλάξεις επεξεργαστή με τον AMD R5 3600 βάλεις για κάρτα γραφικών την RX 5700 XT Σκληρό τον TOSHIBA P300 1TB . Καλά έκανες και έβαλες 5700XT, ελπίζω ΟΧΙ της ASUS ... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από adtakhs
Κάβουρας Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Τώρα έχω αυτά πιστεύω καλά είμαι. PSU: Be Quiet System Power 9 600W MB: MSI B450M tomahawk CPU: Ryzen 5 2600 RAM: G. Skill Ripjaws 16gb 3200mhz HDD: Western digital 1tb Case: Cooler Master MasterBox MB520 GPU: RX5700xt pulse SSD: 850 evo 500gb Τον ssd τον είχα. Την κάρτα περιμένουμε μόνο τώρα.
adtakhs Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε Τώρα έχω αυτά πιστεύω καλά είμαι. PSU: Be Quiet System Power 9 600W MB: MSI B450M tomahawk CPU: Ryzen 5 2600 RAM: G. Skill Ripjaws 16gb 3200mhz HDD: Western digital 1tb Case: Cooler Master MasterBox MB520 GPU: RX5700xt pulse SSD: 850 evo 500gb Τον ssd τον είχα. Την κάρτα περιμένουμε μόνο τώρα. Πολύ καλό το σύστημα δεν λέω. Προσωπικά θα έβαζα τον R5 3600 για να πιεί και το μεδούλι της κάρτας . Ότι πληρέστερο σε 6 πύρηνο υπάρχει. Κατά τα άλλα πολύ καλές επιλογές, το έσωσες και με την μητρική και με την κάρτα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από adtakhs 1
Κάβουρας Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου είπε ένας φίλος πρόσεξε τις 5700 έχουν θέμα και είδα κάτι βίντεο με την asus και κάτι reviews για τις υλοποίησεις και επέλεξα αυτήν, την pulse. Λίγο ακριβότερα αλλά καλύτερα να είσαι ήσυχος παρά να τρέχεις. Μητρική όλοι αυτήν έλεγαν για καλή και αυτή επέλεξα. Αμα αγόραζα και 3600 θα έφευγα παρά πολύ από budget που έχω φύγει ήδη δηλαδή. Επίσης αγόρασα ένα έξτρα ανεμιστηράκι για να έχω 2. Τώρα ήμαστε στο έλεος τον courrier καθώς η κάρτα γραφικών είναι εκεί 2 μέρες τώρα και σήμερα πάμε για 3η . Στο τηλέφωνο έχουν γίνει άφαντοι. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από Κάβουρας gpu
adtakhs Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε Μου είπε ένας φίλος πρόσεξε τις 5700 έχουν θέμα και είδα κάτι βίντεο με την asus και κάτι reviews για τις υλοποίησεις και επέλεξα αυτήν. Λίγο ακριβότερα αλλά καλύτερα να είσαι ήσυχος παρά να τρέχεις. Μητρική όλοι αυτήν έλεγαν για καλή και αυτή επέλεξα. Αμα αγόραζα και 3600 θα έφευγα παρά πολύ από budget που έχω φύγει ήδη δηλαδή. Επίσης αγόρασα ένα έξτρα ανεμιστηράκι για να έχω 2. Τώρα ήμαστε στο έλεος τον courrier καθώς η κάρτα γραφικών είναι εκεί 2 μέρες τώρα και σήμερα πάμε για 3η . Στο τηλέφωνο έχουν γίνει άφαντοι. Ισως να μπορούσες να αφαιρέσεις τον σκληρό δίσκο για αρχή εντελώς και την διαφορά να την δώσεις στον 3600. Ίσως να έκοβες λίγο από το κουτί μες ένα Deepcool matrexx 55 Basic. Μόνο αυτό. Κατά τα άλλα όλα είναι μια χαρά. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από adtakhs
leros2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Κάβουρας είπε Μου είπε ένας φίλος πρόσεξε τις 5700 έχουν θέμα και είδα κάτι βίντεο με την asus και κάτι reviews για τις υλοποίησεις και επέλεξα αυτήν. Λίγο ακριβότερα αλλά καλύτερα να είσαι ήσυχος παρά να τρέχεις. Μητρική όλοι αυτήν έλεγαν για καλή και αυτή επέλεξα. Αμα αγόραζα και 3600 θα έφευγα παρά πολύ από budget που έχω φύγει ήδη δηλαδή. Επίσης αγόρασα ένα έξτρα ανεμιστηράκι για να έχω 2. Τώρα ήμαστε στο έλεος τον courrier καθώς η κάρτα γραφικών είναι εκεί 2 μέρες τώρα και σήμερα πάμε για 3η . Στο τηλέφωνο έχουν γίνει άφαντοι. Από τις ακριβότερες και χειρότερες υλοποιήσεις είναι η asus στις 5700... Υπάρχει πρόβλημα με τη βαριά ψύκτρα που βάζουν. Το ψιλό διόρθωσαν με κάτι ροδέλες που μπορείς να βάλεις και νομίζω τις στέλνουν κιόλας, αλλά και πάλι είναι μέτρια υλοποίηση σε σχέση με τις υπόλοιπες top που κυκλοφορούν. Στα διάφορα reviews Που δεν έχουν πρόβλημα (και ισχύει) αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια, τα review τα κάνουν σε test bench όπου η κάρτα κάθεται κάθετα και έτσι κρύβεται το ελάττωμα αφού το βάρος της ψύκτρας δεν την τραβάει προς τα κάτω ώστε να χάνει την επαφή με την κάρτα. Όταν όμως την βάλεις στο κουτί η ψύκτρα κρεμάει και έχεις θερμοκρασίες στο θεό. Υπάρχουν καλύτερες και μάλιστα φθηνότερες επιλογές ..... sapphire nitro+ , msi gaming X, PowerColor Radeon RX 5700 XT 8GB Red Devil OC Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από leros2004
Κάβουρας Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, leros2004 είπε Από τις ακριβότερες και χειρότερες υλοποιήσεις είναι η asus στις 5700... Υπάρχει πρόβλημα με τη βαριά ψύκτρα που βάζουν. Το ψιλό διόρθωσαν με κάτι ροδέλες που μπορείς να βάλεις και νομίζω τις στέλνουν κιόλας, αλλά και πάλι είναι μέτρια υλοποίηση σε σχέση με τις υπόλοιπες top που κυκλοφορούν. Στα διάφορα reviews Που δεν έχουν πρόβλημα (και ισχύει) αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια, τα review τα κάνουν σε test bench όπου η κάρτα κάθεται κάθετα και έτσι κρύβεται το ελάττωμα αφού το βάρος της ψύκτρας δεν την τραβάει προς τα κάτω ώστε να χάνει την επαφή με την κάρτα. Όταν όμως την βάλεις στο κουτί η ψύκτρα κρεμάει και έχεις θερμοκρασίες στο θεό. Υπάρχουν καλύτερες και μάλιστα φθηνότερες επιλογές ..... sapphire nitro+ , msi gaming X, PowerColor Radeon RX 5700 XT 8GB Red Devil OC την pulse πήρα τελικά έκανα edit να φαίνεται καλύτερα. 1
leros2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε την pulse πήρα τελικά έκανα edit να φαίνεται καλύτερα. Μια χαρά είσαι, είναι η ποιο τίμια επιλογή. Δες και αυτό για streaming με 5700xt: Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από leros2004
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα