paragontikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Η τηλεόραση του τίτλου στα 749€ στον κωτσόβολο γράφει 899€ και με το που την βάζεις στο καλάθι πάει 749€ σκρουτζ απο 900€ + 3 1
Innersense Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Sorry για το offtopic, παίζουν δηλαδή κι άλλες τέτοιες προσφορές στον Κωτσόβολο; Να δοκιμάζουμε να βάζουμε στο καλάθι πράγματα;
paragontikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Innersense είπε Sorry για το offtopic, παίζουν δηλαδή κι άλλες τέτοιες προσφορές στον Κωτσόβολο; Να δοκιμάζουμε να βάζουμε στο καλάθι πράγματα; οχι, εχει απο κατώ αν δεις μια σήμανση όφελος στο καλάθι αποτι βλεπω το εχουν και καποιες qled 65,75,82 ίντσες ενδεικτικα QE65Q80RA -250€ στα 1350€ Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από paragontikos 1
paragontikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Στην τιμή αυτή υπάρχει ανταγωνιστής; Ίσως η Sony xf9005 στα 799 αν και μοντέλο 2018 1
teoqq Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Έχω πάρει την LG SM9010 σε 65'' και φίλος ήταν έτοιμος να πάρει την 55'' καθώς είναι σε αναζήτηση τηλεόρασης. Να πάει σε αυτή του θέματος, είναι καλύτερη από την LG;
noFEARgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Yποψην αν δεν σας ενδιαφερουν οι γωνιες θεασεις η q70 μπορει να εχει και καλυτερη εικονα ( εχει διπλασιo contrast ratio ) απο οτι η q80 Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από noFEARgr 1 1
johnie4000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Κι εγώ ήμουν σε αναζήτηση 55'' led uhd και είχα καταλήξει στην Sony kd55xg9505 (1100 ευρω) .... αλλα βλέποντας την συγκεκριμένη προσφορά ( μπορώ να την αποκτήσω με 690 μαζι με μια δωροεπιταγη που έχω) νομίζω πως σε αυτήν την αναλογία τιμής-απόδοσης δύσκολα μπορείς να εντοπίσεις ανταγωνιστή.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, teoqq είπε Έχω πάρει την LG SM9010 σε 65'' και φίλος ήταν έτοιμος να πάρει την 55'' καθώς είναι σε αναζήτηση τηλεόρασης. Να πάει σε αυτή του θέματος, είναι καλύτερη από την LG; 100%. Πολύ καλύτερο local dimming στην q80 από την 9010, ακόμα και στην q70. Μην το σκέφτεται καν. Η τιμή είναι πολύ καλή συμφορουμιτες. Όσοι θέλετε 55αρα και ήταν να δώσετε 600-700 κάντε υπέρβαση. Ενώ αξίζει και γι αυτούς που ήθελαν να δώσουν 800+. Θα είναι σαν να έχετε oled αλλά δεν θα έχετε 😁. Πέρα από την πλάκα πλησιάζει πολύ στο μαύρο.
panos7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Άρα είναι εκθεσιακές... Μακριά και αγαπημένοι...
kopsikiller Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Για όποιον ψάχνει 55αρα tv τότε αυτή η προσφορά είναι τρομερή. Μοιάζει αρκετά με τη Q70R όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω. Όντως έχει contrast ratio μικρότερο απο τη 70R αλλά τα μαύρα είναι παρόμοια γιατί έχει μερικά (12 νομίζω) dimming zones παραπάνω. Επίσης έχει 2 εξαιρετικά πλεονεκτήματα. Έχει φίλτρο για βελτίωση της γωνίας θέασης, οπότε αν σκοπεύεται να τη χρησιμοποιήσετε κάποιες φορές υπο μικρή γωνία δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Το άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι το φίλτρο που έχει για να απορροφάει τη λάμψη από το φως του περιβάλλοντα χώρου. Δηλαδή αν η τηλ. βρίσκεται σε χώρο με αρκετά παράθυρα ή έχετε κάποιο φως που αντανακλά πάνω στην τηλεόραση, το φίλτρο αυτό καταφέρνει να αποτρέψει την τηλ. απο το να λειτουργεί ως καθρέφτης. Ειδικά από τη στιγμή που έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα, αυτό σημαίνει ότι είναι μια εξαιρετική πρόταση για φωτεινά δωμάτια (πέρα από τα σκοτεινά). Στην τιμή αυτή δε νομίζω να βρεθεί ξανά. Είναι αρκετά πιο φθηνή απο την υποδεέστερη 70R και πολύ πιο φθηνή από την άμεσα συγκρίσιμη (αλλά για εμένα προσωπικά χειρότερη) Sony X950G. Τώρα αν όντως είναι εκθεσιακά κομμάτια ίσως δικαιολογεί την τόσο χαμηλή τιμή αλλά δε θα με τρόμαζε μιας και μιλάμε για LED κι όχι για OLED. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε 2 μέρες το πολύ θα εξαντληθεί. Μακάρι να βγάλουν και μια αντίστοιχη προσφορά για την 65αρα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Οπως ξερουμε, τα καταστηματα ειναι κλειστα με την αποφαση του κρατους εδω και μια βδομαδα και θα ειναι τουλαχιστον αλλο τοσο, λογω κορωνοϊου. Λογικα ειχε αρχικα κομματια στην αποθηκη για αποστολη, εχουν τελειωσει ομως. Επομενως ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ, δεν υπαρχει πλεον.
paragontikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 57 λεπτά πριν, kopsikiller είπε Για όποιον ψάχνει 55αρα tv τότε αυτή η προσφορά είναι τρομερή. Μοιάζει αρκετά με τη Q70R όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω. Όντως έχει contrast ratio μικρότερο απο τη 70R αλλά τα μαύρα είναι παρόμοια γιατί έχει μερικά (12 νομίζω) dimming zones παραπάνω. Επίσης έχει 2 εξαιρετικά πλεονεκτήματα. Έχει φίλτρο για βελτίωση της γωνίας θέασης, οπότε αν σκοπεύεται να τη χρησιμοποιήσετε κάποιες φορές υπο μικρή γωνία δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Το άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι το φίλτρο που έχει για να απορροφάει τη λάμψη από το φως του περιβάλλοντα χώρου. Δηλαδή αν η τηλ. βρίσκεται σε χώρο με αρκετά παράθυρα ή έχετε κάποιο φως που αντανακλά πάνω στην τηλεόραση, το φίλτρο αυτό καταφέρνει να αποτρέψει την τηλ. απο το να λειτουργεί ως καθρέφτης. Ειδικά από τη στιγμή που έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα, αυτό σημαίνει ότι είναι μια εξαιρετική πρόταση για φωτεινά δωμάτια (πέρα από τα σκοτεινά). Στην τιμή αυτή δε νομίζω να βρεθεί ξανά. Είναι αρκετά πιο φθηνή απο την υποδεέστερη 70R και πολύ πιο φθηνή από την άμεσα συγκρίσιμη (αλλά για εμένα προσωπικά χειρότερη) Sony X950G. Τώρα αν όντως είναι εκθεσιακά κομμάτια ίσως δικαιολογεί την τόσο χαμηλή τιμή αλλά δε θα με τρόμαζε μιας και μιλάμε για LED κι όχι για OLED. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε 2 μέρες το πολύ θα εξαντληθεί. Μακάρι να βγάλουν και μια αντίστοιχη προσφορά για την 65αρα. χθες υπήρχαν κανονικά κομμάτια για αποστολή στο χώρο σου, όποιος πρόλαβε πρόλαβε.. στα χαρτιά είναι καλύτερη στο μαύρο η Q70 αλλά με το local dimming έχει θέμα στις σκοτεινές σκηνές, πιστεύω η Q80 είναι γενικά ανώτερη και απο τις καλύτερες για gaming και γενικά σε θέαση σε φωτεινό χώρο, σε σκοτεινό περιβάλλον έχει όντως ένα θέμα με over-brightness και σε HDR υλικό δε τα πάει πολύ καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα