Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, τωρα με τα μέτρα, θα επανέλθω στο τρέξιμο στο δρόμο, και θελω να μπορώ να ελέγχω τους καρδιακους παλμούς μου, την απλή λειτουργία των smartwatch, δεν μπορώ να πω ότι την εμπιστεύομαι ιδιαίτερα, θέλω να πάρω μια ζώνη για το σώμα, και ένα smartwatch συμβατο, ώστε να παίρνει τους παλμούς από τη ζώνη,χωρις να δώσω ένα κάρο λεφτά βέβαια. Η ερώτηση μου είναι, τα κοινά smartwatches, πχ το Huawei gt που με ενδιαφέρει, μπορεί να συνδεθεί/συγχρονιστεί με ζώνη και να εμφανιζει από εκεί τους παλμούς? Η υπάρχουν άλλα ειδικά? 

Δημοσ.

Εγω προσωπικα χρησιμοποιω ενα garmin vivoactive 3 και εχω αγορασει και τη ζωνη της garmin που μπορουν να συνδεθουν και να δουλεψουν μαζι. Ετσι εχω τη δυνατοτητα να φοραω μονο το ρολοϊ οταν κανω ενα απλο περπατημα πχ και να μετραει παλμους (αν δε θελω να βαλω ζωνη) αλλα μπορω να χρησιμοποιω και τη ζωνη σε καποια πιο εντονη ασκηση οπως το ποδηλατο που εκει το ρολόϊ μπορει να μην μετραει σωστα. Σε τι μπατζετ θα ηθελες να κινηθεις;

https://www.skroutz.gr/s/12698556/Garmin-Vivoactive-3-Black-with-Silver-Hardware.html

Αυτη τη στιγμη το πιο προσφατο μοντελο ειναι το vivoactive 4 αλλα ειναι και αρκετα πιο ακριβο... Αντιθετως η τιμη του 3 ειναι παρα πολυ καλη για αυτα που προσφερει.

https://www.skroutz.gr/s/6004898/Garmin-Heart-Rate-Monitor-Forerunner-50.html

Η ζωνη για καποιο λογο ειναι πολυ πιο ακριβη σε σχεση με τοτε που την πηρα εγω. Την ειχα αγορασει περιξ των 30 ευυρω και τωρα την βλεπω στα 50... Δεν ξερω γιατι

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω σε αυτό το ποστ. Ψάχνω για ζώνη καρδιακών παλμών που θα μπορώ να συνδέσω με pc ,  που έχει usb ant+ τι προτείνετε; Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...