Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά μιας και ψάχνω αμαξάκι θα μου πείτε βρήκα περίοδο να ψάξω και εγώ !! 

Χαρακτηριστικά που ψαχνω και οι λόγοι 

Για ώρα ανάγκης για το παιδί

Δουλειές( εργασία ) όχι συνέχεια

Μικρό σε μέγεθος όχι καμία μαούνα χαχα

Οικονομικό σε σέρβις καταναλωση αξιόπιστο

Χρήματα που διαθέτουμε 3500-4000 ευρώ  

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ

ψάχνω κάποιο μοντέλο όχι πολύ μεγάλο σε όγκο είμαστε 3 Μελής οικογένεια εγώ η σύζυγός και η κορούλα μου  12 μηνών !! Έχουμε ρίξει μια ματιά σε διάφορα μοντέλα κάτι που πιστεύουμε ότι μας κάνει είναι τα εξής και θέλω γνώμες !!και κάτι τελευταίο λέτε είναι ΚΑΛΥΤΈΡΟ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ? Και βλέπω?? Σκέφτομαι για 1200 κυβικά και πάνω να είμαστε οκ νομίζω !!

1 hyundai Gentz 

2 fiat Grande Punto

3 Skoda fabia 

4 Opel Corsa το λίγο παλιότερο 

5 seat Ibiza 1.4 

6 ford fiesta

7 pegeuot 206

8 Nissan Micra ( αν και άσχημο) χαχα

Απλά αν υπάρχει κάτι που πραγματικά να αξίζει περιμένω λιγάκι μπας και τα μαζέψουμε αλλά όχι τρέλλα λευτα !!Ξέρω δεν περνώ ολοκαίνουργιο αλλά θέλουμε κάτι να μας κρατήσει αρκετά χρόνια ( μην πούμε είναι παλια και άλλα τέτοια ) ξέρω ανθρώπους που έχουν αμάξι 20-25 χρόνια και δουλεύει ρολόι !! Απλά πρέπει να είναι πολύ καλά συντηρημένο!! Περιμένω προτάσεις που να έχει όσο γίνεται φθηνό σέρβις σαν εταιρία να είναι όσο ποιο πολύ γίνεται αξιόπιστο ασφαλές και να μην βγάζει τόσο ζημιές όσο το πληρώσουμε !και όσο γίνεται οικονομικο σε κατανάλωση  και κάτι τελευταίο όσο αφορά τα χιλιόμετρα παίζουν ρόλο η όσο καλά συντήρηση γίνεται είναι καλύτερα οσο καιρό και αν περάσει ???Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από akirawa18
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπό τα παραπάνω το Getz είναι το πιο αξιόπιστο με διαφορά αλλά όχι το καλύτερο οδηγικά. Και το Micra δεν είναι κακό (καλός κινητήρας και κιβώτιο ταχυτήτων, προβληματάκια με το ηλεκτρικό τιμόνι αν μιλάμε για Κ12)

Επεξ/σία από kalmik
Δημοσ.
4 ώρες πριν, akirawa18 είπε

Καλησπέρα παιδιά μιας και ψάχνω αμαξάκι θα μου πείτε βρήκα περίοδο να ψάξω και εγώ !! 

Χαρακτηριστικά που ψαχνω και οι λόγοι 

Για ώρα ανάγκης για το παιδί

Δουλειές( εργασία ) όχι συνέχεια

Μικρό σε μέγεθος όχι καμία μαούνα χαχα

Οικονομικό σε σέρβις καταναλωση αξιόπιστο

Χρήματα που διαθέτουμε 3500-4000 ευρώ  

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ

ψάχνω κάποιο μοντέλο όχι πολύ μεγάλο σε όγκο είμαστε 3 Μελής οικογένεια εγώ η σύζυγός και η κορούλα μου  12 μηνών !! Έχουμε ρίξει μια ματιά σε διάφορα μοντέλα κάτι που πιστεύουμε ότι μας κάνει είναι τα εξής και θέλω γνώμες !!και κάτι τελευταίο λέτε είναι ΚΑΛΥΤΈΡΟ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ? Και βλέπω?? Σκέφτομαι για 1200 κυβικά και πάνω να είμαστε οκ νομίζω !!

1 hyundai Gentz 

2 fiat Grande Punto

3 Skoda fabia 

4 Opel Corsa το λίγο παλιότερο 

5 seat Ibiza 1.4 

6 ford fiesta

7 pegeuot 206

8 Nissan Micra ( αν και άσχημο) χαχα

Απλά αν υπάρχει κάτι που πραγματικά να αξίζει περιμένω λιγάκι μπας και τα μαζέψουμε αλλά όχι τρέλλα λευτα !!Ξέρω δεν περνώ ολοκαίνουργιο αλλά θέλουμε κάτι να μας κρατήσει αρκετά χρόνια ( μην πούμε είναι παλια και άλλα τέτοια ) ξέρω ανθρώπους που έχουν αμάξι 20-25 χρόνια και δουλεύει ρολόι !! Απλά πρέπει να είναι πολύ καλά συντηρημένο!! Περιμένω προτάσεις που να έχει όσο γίνεται φθηνό σέρβις σαν εταιρία να είναι όσο ποιο πολύ γίνεται αξιόπιστο ασφαλές και να μην βγάζει τόσο ζημιές όσο το πληρώσουμε !και όσο γίνεται οικονομικο σε κατανάλωση  και κάτι τελευταίο όσο αφορά τα χιλιόμετρα παίζουν ρόλο η όσο καλά συντήρηση γίνεται είναι καλύτερα οσο καιρό και αν περάσει ???Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων 

Απο αυτα που ανεφερες πιστευω πως αξιζει το micra k12 1.2.  Τιμιο αυτοκινητο σε ολα του και χωρις μεγαλο service λογω καδενα! Για το προβλημα με το τιμονι εχω ακουσει αν ειναι απο το 2007 και πανω δεν το βγαζει..! Το κοστος ηταν 600ευρω αλλα καποιος στη Λενορμαν το επισκευαζε με 150ευρω! Καταναλωση καπου στα 7.5λ. Στα χρηματα που διαθετεις θα βρεις αρκετα..   Να γνωριζεις σε αυτο το budget θελει καλο ελεγχο για να ξερεις τι θα σου ζητησει αργοτερα..!  3000-3500ευρω θα πουλησει καποιος ενα παλιο Ιαπωνικο που θα το εχει στην πενα και θα εχει αλλαξει αρκετα πραγματα.. Καταλαβαινεις τι θελω να σου πω..

Τα γερμανικα γενικα ειναι πιο ακριβα και τσιμπανε βενζινη.. Επισης βενζινη πινει και το Gentz 1.3! Το 1.1 λενε δεν τραβαει καλα..

Δημοσ.

Ναι κατάλαβα φίλε μου το σκέφτηκα και εγώ να πάω για κάτι παλιότερο που το έχει στην πένα κάποιος μιας και έχει παλιωσει αλλά το κρατάει φρέσκο με την συντήρηση και λοιπά σκέφτηκα για κάνα honda επίσης που δεν παθενουν τίποτα !! Απλά έχω ακούσει ότι τσιμπάει λάδι κλασικό για honda !! Αλλά δεν είναι κατί τρομερό από τι να τρέχεις στα συνεργεία για αλλά θέματα 

Δημοσ.

Επειδη εχω βρεθει και εγω στην ιδια κατασταση, θα απέφευγα μικρο αμάξι με το μωρο.

Μονο το καροτσι να βαλεις πισω (που ειναι απαραίτητο τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρονια, σου έφαγε ολο σχεδόν τον διαθέσιμο χώρο.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σε μικρομεσαίο Corolla/Auris που εχει αρκετούς χώρους (ειδικά το Auris) και μια καλή αξιοπιστία και φτηνά αναλώσιμα (λαστιχα, φιλτρα κτλ).

Φαντάσου το Auris το έχει φίλος μου με 3 παιδάκια και...χωράει!😉

Ναι δεν βάζουν φωτια στην άσφαλτο οι ατμοσφαιρικοί 1.4 της Toyota αλλά κινουν το αμάξι με αξιοπρέπεια, προφανώς πλέον δεν σε νοιαζουν τα γκάζια.

• Like 1
Δημοσ.

corolla ποιας χρονολογιας λες?? 

kai to auris paizei gamoto apo 5500 mexri 8 😕

εχω δει και το toyota yaris απο 2007 και μετα με 4500-5000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...