operater Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Εχει κανεις καταφερει να εκτυπωσει πανω σε CD με τον Epson Photo 900 Eγω δοκιμασα μερικες φορες το αφησα να στεγνωσει 2 μερες αλλα μετα ακομα και να το χαιδεψεις φευγει το χρωμα!!!! Ξερει κανεις κανενα κολπο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Καλησπέρα, θα πρέπει φυσικά που χρησιμοποιείς, να είναι εκτυπώσιμα, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
operater Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δηλαδη?? Χρησιμοποιω κοινα noname CD ? Ποια ειναι τα εκτυπωσιμα?? το εχεις κανει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrew_32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 TDK PRINTABLE ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 operater, όχι, αλλά κάτι μου λέει - και σίγουρα είναι έτσι - οτι δεν μπορούν όλα να τυπωθούν, πχ για dvd ξέρω οτι τα λευκα princo - χωρίς στάμπα και με λίγο "σαγρέ" επιφάνεια μπορούν να τυπωθούν. andrew_32, σωστός, μπορεί να υπάρχουν και άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Πρέπει τα cd που χρησιμοποιείς να γράφουν ότι είναι printable, όπως π.χ. τα verbatim που έχουν 0,66€ το ένα στην KAΣΣETEΜΠΟΡΙΚΗ. Εγώ αυτά χρησιμοποιώ για εγγραφές και έχουν ειδική λευκή επιφάνεια για να αποροφάει το μελάνι. Άσχετο. Ο εκτυπωτής είναι καλός γιατί σκέφτομαι να πάρω τον ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Να ρωτησω κατι απο που το πηρατε τον εκτυπωτη (η οτι αλλο ειναι) και ποσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
operater Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Εγω εχω τον Epson Photo 900!!! Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Θα απαντησει κανενας σε μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.