magicnumbers Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, forgotten είπε παραχωρησαμε την ελευθερια μας για υγεια ,τωρα να παραδωσουμε και την ιδιωτικοτητα μας οπως παντα για το καλο μας... οπως φαινεται παμε σε αλλα νερα πολυ πιο βαθεια και πιο σκοτεινα .... υπαρχει παντα συνωμοσιολογια αλλα αθωα αθωα μαζευονται συνεχως προσωπικα δεδομενα τα οποια δεσμευονται οπως παντα ολοι τους οτι δεν τα δημοσιοποιουν ή δεν τα χρησιμοποιουν περαν απο το σκοπο συγκεντρωσης τους. Αν ζουσαμε σε ενα ηθικο κοσμο με κανονες και εμπιστοσυνη ισως το χαβαμε αυτο ολοι μας οτι ολα γινονται για το καλο μας, ωστοσο με τοσα που διαρρεουν σιγα σιγα το καλο μας διαφερει απο το οτι ονειρευονται ολοι αυτοι οι σωτηρες μας. Απτη μια εχεις τοσους νομους για τα προσωπικα δεδομενα κ απτην αλλη ειναι εκτεθιμενα σε 150 διαφορετικες μοναδικες εφαρμογες που δεν τα μοιραζοντια με αλλους η κ ισως.Σα να χεις ενα μυστικο κ να το λες σε 15 ατομα ξεχωριστα με τη δεσμευση "ναι αλλα μη το πεις πουθενα μονο εσυ το ξερεις"
alexxkidd31 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, cuberkill είπε Παιδιά νευρωνικά θέλουν να τρέξουν για να εξορύξουν πληροφορίες που δε ξέρουμε έως τώρα.. χρειάζονται πολλά δεδομένα από πολλούς ανθρώπους για να μαθουν οι αλγοριθμοι... γιαυτό θέλουν τα στοιχεία σας...... Ακριβώς, και απορώ πραγματικά πως εδώ, σε ένα τεχνολογικό site, συνεχώς βρίσκονται και γράφουν καραγκιοζιλικια κάτι Λιακοπουλαίοι και δε μιλάμε αμιγώς για το τεχνολογικό κομμάτι. Τραγικό, για άλλη μια φορά. 2 1
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Έχουμε τα στοιχεία μας στα κινητά, σταθερά, Facebook, Instagram, και φοβόμαστε μια εφαρμογή μην μας φσκελωσουν.... 4
Lalakis1975 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Η χαρά του κατά φαντασιαν ασθενή.... Θα βγάλει τα εσώψυχα του και τελικά θα τους τρελάνει τους ιατρούς. 22 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Έχουμε τα στοιχεία μας στα κινητά, σταθερά, Facebook, Instagram, και φοβόμαστε μια εφαρμογή μην μας φσκελωσουν.... FB Instagram έχω ψεύτικα οπότε δεν με ξέρουν δεν τους ξέρω υποφέρουν κ υποφέρω. Γίνεται να τους αποφύγεις άνετα αν θες.
alexioannou Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Η αδελφή της γυναίκας μου είχε όλα τα συμπτώματα Κορωνοιού. Μητέρα 2 παιδιών και με την καθημερινή τρομοκρατία από τα ΜΜΕ και τον πανικο πλήρωσε από το υστέρημα της 200€ για να μάθει ότι δεν έχει κορωνοιο. *Το μόνο σίγουρο που μάθαμε ότι έχουμε 1 εντατική για κάθε 230.000 Έλληνες πολίτες ...... 1 1
Getapen Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Πραγματικά απορώ.. Μιλάτε για ένα υποχθόνιο σχέδιο χειραγώγησης της μάζας μέσω της συλλογής ιδιωτικών δεδομένων όταν εδώ και χρόνια με τις ευλογίες μας έχουν συλλέξει και συνεχίζουν να συλλέγουν τόσα στοιχεία με τα οποία ο οποιοσδήποτε φορέας θα μπορούσε να φτιάξει αναλυτικό βιογραφημα για τον καθένας μας.. Το όνομα μου Οικογενειακή κατάσταση Προτιμήσεις Αγορές Πεδία ενδιαφέροντος Εργασία Αν τρώω τα γεμιστά ορφανά ή με κιμά και άλλα πολλά.. Τι να λέμε τώρα..
Lalakis1975 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Getapen είπε Πραγματικά απορώ.. Μιλάτε για ένα υποχθόνιο σχέδιο χειραγώγησης της μάζας μέσω της συλλογής ιδιωτικών δεδομένων όταν εδώ και χρόνια με τις ευλογίες μας έχουν συλλέξει και συνεχίζουν να συλλέγουν τόσα στοιχεία με τα οποία ο οποιοσδήποτε φορέας θα μπορούσε να φτιάξει αναλυτικό βιογραφημα για τον καθένας μας.. Το όνομα μου Οικογενειακή κατάσταση Προτιμήσεις Αγορές Πεδία ενδιαφέροντος Εργασία Αν τρώω τα γεμιστά ορφανά ή με κιμά και άλλα πολλά.. Τι να λέμε τώρα.. Και τι να κάνουμε Αντε πες; αν βρεις μια λύση είμαι μέσα. Επίσης μην ξεχνάς... Σύντομα έρχεται το χάραγμα. ( υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι το βάζουν σε Ελληνίδα).
Getapen Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 17 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Και τι να κάνουμε Αντε πες; αν βρεις μια λύση είμαι μέσα. Επίσης μην ξεχνάς... Σύντομα έρχεται το χάραγμα. ( υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι το βάζουν σε Ελληνίδα). Ας μη κάνουμε και τίποτα.. Αλλά να έχουμε απόλυτη συνείδηση των επιλογών μας.. 1
Lalakis1975 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, Getapen είπε Ας μη κάνουμε και τίποτα.. Αλλά να έχουμε απόλυτη συνείδηση των επιλογών μας.. Φίλε αύριο μπορεί να μην ζούμε,δεν υπάρχει καθαρό μυαλό την δεδομένη στιγμή άστο.
kg1973 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Όταν και εάν τελειώσουμε με τον κορωνοιο εχουμε να κανουμε μια πολλλυυ μεγάλη και σοβαρή συζητηση σαν ανθρώπινο είδος ...Μεχρι τοτε οκ 👌 αυτα καλό είναι που γίνονται κρατάμε τη μαζική υστερία σε καταστολή και απασχόληση ... 1
dimpa16 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/3/2020 στις 1:22 ΠΜ, Lalakis1975 είπε FB Instagram έχω ψεύτικα οπότε δεν με ξέρουν δεν τους ξέρω υποφέρουν κ υποφέρω. Γίνεται να τους αποφύγεις άνετα αν θες. Το ξέρουν οτι τα έχεις ψεύτικα.Ξέρουν ποιος είσαι και γιατί το κάνεις. Όλους σας σας ξέρουν.Μην ρωτάς πως το ξέρω. Είμαι του συστήματος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω άλλα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από dimpa16
Lalakis1975 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 35 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Το ξέρουν οτι τα έχεις ψεύτικα.Ξέρουν ποιος είσαι και γιατί το κάνεις. Όλους σας σας ξέρουν.Μην ρωτάς πως το ξέρω. Είμαι του συστήματος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω άλλα. Σιγά θα κλάψω. Ας τα ξέρουν δεν κρύβω καμιά περιουσία για να με έχουν ανάγκη.
dimpa16 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Σιγά θα κλάψω. Ας τα ξέρουν δεν κρύβω καμιά περιουσία για να με έχουν ανάγκη. Τότε γιατί κρύβεσαι? Το ξέρω οτι κάτι μας κρύβεις. Και ξέρω τι είναι αυτό. Μην κρύβεσαι άλλο... αποκαλύψου...
Lalakis1975 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, dimpa16 είπε Τότε γιατί κρύβεσαι? Το ξέρω οτι κάτι μας κρύβεις. Και ξέρω τι είναι αυτό. Μην κρύβεσαι άλλο... αποκαλύψου... Όντως... Κρύβω το εμβόλιο κατά του εμπολα... 1
dimpa16 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Lalakis1975 είπε Όντως... Κρύβω το εμβόλιο κατά του εμπολα... Πες τα όλα. Και τα άλλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα