IKARIWTHS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά ,θέλω να βάλω ένα απλό 2.5 δίσκο στη θέση του samsung nvme που έχω τα windows έτσι ώστε να δουλέψω τον nvme σε άλλον υπολογιστή.Πως γίνεται το σωστό clone από nvme σε απλό δίσκο ; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από IKARIWTHS
hp8 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Πως γίνεται το σωστό clone από nvme σε απλό δίσκο ; υπάρχει και λάθος clone? o δίσκος σου όταν τον αγόρασες λογικά ειχε ένα πρόγραμμα κλωνοποίησης Το ετρεξες και δεν έγινε ? Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από hp8
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Είχα κάνει το αντίθετο πριν 2 χρόνια περίπου. Δεν θυμάμαι ποιό λογισμικό είχα χρησιμοποιήσει, αλλά σίγουρα είχα φέρει όλον τον υπάρχοντα προς αφαίρεση δίσκο ως αρχείο στον 2ο που έχω, αφαίρεσα τον παλιό, εγκατέστησα τον νέο, έτρεξα μέσω usb bootable κάποιο πρόγραμμα, στο οποίο έδειξα πού βρίσκεται το mirror file. Ολοκλήρωσε τη μεταφορά του "κλώνου" και όλα καλά. Το ξέρω ότι δεν βοήθησα και πολύ ως προς το ποια προγράμματα να χρησιμοποιήσεις (ενδεχομένως να υπάρχει και πιο απλός τρόπος), αλλά είπα να το μοιραστώ για να ξεκινήσεις την αναζήτηση από κάπου.
vdanasto Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 To Macrium Reflect είναι αρκετά καλό και δωρεάν, δοκίμασε με αυτό.
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 32 λεπτά πριν, hp8 είπε υπάρχει και λάθος clone? o δίσκος σου όταν τον αγόρασες λογικά ειχε ένα πρόγραμμα κλωνοποίησης Το ετρεξες και δεν έγινε ? Υπάρχει ναι . Αν το έχει πετύχει κάποιος θα ήθελα να μάθω τον τρόπο ,εγώ μέχρι στιγμής έχω κάνει δύο φορές την διαδικασία όχι μόνο σέρνεται αλλά αναγνωρίζει και τον απλό δίσκο σαν ssd και δεν με αφήνει να κάνω defragment
prototypegr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Προσωπικά χρησιμοποιώ συνέχεια το Aomei Backupper. Δωρεάν και πολύ καλό.
hp8 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε δεν με αφήνει να κάνω defragment τα 10ρια από μόνα τους απενεργοποιουν το defragment στο ssd Kανοντας κλωνοποίηση μεταφέρεις μαζί με τα αρχεία και τις ρυθμίσεις Δοκίμασε να ενεργοποιησεις το defragment στον ssd πριν κλωνοποίηση
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, vdanasto είπε To Macrium Reflect είναι αρκετά καλό και δωρεάν, δοκίμασε με αυτό. Μπράβο σωστός. Αυτό είχα χρησιμοποιήσει (περίμενα να πέσουν μερικά ονόματα, μπας και μου έρθει).
IKARIWTHS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Οπως ειχα πει λοιπον το προβλημα με το restore ηταν οτι αναγνωρίζει και τον απλό δίσκο σαν ssd και δεν με αφήνει να κάνω defragment,δοκιμασα και με το Macrium Reflect αλλα το προβλημα παρεμεινε, οποτε κατεβασα ενα προγραμα για defragment το Defraggler το οποιο τρεχει κανονικα και ο υπολογιστης πηρε τα πανω του . Σας ευχαριστω ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα