Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Alex Adams είπε

Αυτο τωρα για πλακα το ειπες φανταζομαι. Πηρα τον πρωτο μου προτζεκτορα το 1993. Και εχω αλλαξει οτι μηχανημα υπαρχει στο HOME Entertainment. Φανταζομαι δεν θα εχεις την ηλικια μου για να το λες αυτό. Κατεληξα σε τηλεοραση το 2004 με την πρωτη PIONEER High Definition στα 720P (Ακομη δεν ειχε βγει το 1080). Από τοτε δεν εχω ξαναγυρισει σε προβολεα λογω ευκολιας της τηλεορασης. Καλοι οι προβολεις αλλα για να παρεις καλη εικονα σε τοσες ιντσες πρεπει να ξηλωθεις. Και ειναι και ολοκληρη διαδικασια το ανοιξε κλεισε. Βαριεμαι....δεν μπορω

Δεν μιλάω για Home entertainment αλλά για κινηματογράφο, δεν μπορείς να αντικαταστήσεις την μηχανή προβολής σε πανί το οποίο έχει μέγεθος 150 m2 με οθόνη τηλεόρασης, θα βγείς απο την αιθουσα με επιληψία  !

Για την ταλαιπωρία που έχει για τους περισσότερους θνητούς ο βιντεοπροτζέκτορας θα συμφωνήσω.

Στο θέμα home entertainment ήμουν ψυχάκιας απο εποχές VHS με τα πρώτα συστήματα 5.1 , οπότε έχω περάσει απ ότι βγήκε σε αυτόν τον τομέα και μετέπειτα το χόμπι μετατράπηκε σε δουλειά !

Μην έχουν κάποιοι ψευδαισθήσεις οτι θα αντικαταστήσουν την κινηματογραφική αίσθηση (μαγεία) με μια τεράστια τηλεόραση. Εκεί επικεντρώθηκα.  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoskatos είπε

Μην έχουν κάποιοι ψευδαισθήσεις οτι θα αντικαταστήσουν την κινηματογραφική αίσθηση (μαγεία) με μια τεράστια τηλεόραση. Εκεί επικεντρώθηκα.  

Συμφωνω απόλυτα. Ο κινηγματογραφος δεν μπορει να αντικατασταθει με τηλεοραση. Ουτε ομως και με προβολεα. Για τους ιδιους λογους που ενα καλο high end συστημα μουσικης δεν μπορει να αντικαταστησει μια ζωντανη συναυλια. Σιγουρα ο προβολεας εχει τα υπερ του οσον αφορα το μεγεθος και αλλιως βιωνεται η ταινια οταν κατεβαινει ενα πανι και αλλιως οταν πατας εν απλο κουμπι. Ειμαστε οντα που ζουμε με τις αναμνησεις μας και ο κινηματογραφος μας παει και στην ηλικια που ημασταν χαρουμενοι και απολαμβαναμε την καθε μερα με αλλο τροπο. Με ματια ενος παιδιου. Ελα ομως που η ευκολια της μεγαληςTV πλεον μας γλυτωνει από ενα καρο πραγματα. Οχι σε ολους. Σιγουρα. Αλλα σε καποιυς που δεν μπορουν να βαλουν προβολεα οπως εγω για διαφορους τεχνικους λογους ειναι οτι ακριβως περιμεναμε.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nosstrom είπε

Άλλη η αίγλη με πάνί ασεεεε... όποια τηλεόραση και να μου βάλεις μπροστά δε συγκρίνεται με πανί. Πανί = Σινεμά και μόνο που το βλέπω θέλω να βάλω ποπ κορν να γίνονται

Πάλιουρας

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν άντε να βρεις σπίτι με τοίχο να την χωρέσει.δευτερον από τί απόσταση θα πρέπει να βλέπεις για να μην φλασσαρουν τα μάτια σου; Καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού με την ανακοίνωση της τιμής της. Τα specs μια χαρά είναι για τα χρήματα και το μέγεθος της.αν ειχε άλλο σήμα θα μιλάγαμε για διπλάσια τιμη

Δημοσ.
18 ώρες πριν, stefanos_th είπε

το μεσω κινεζικο διαμερισμα των 15 τ.μ. δεν εχει ενα τοιχο 100'' για να την κρεμασει.

και αφου δεν ειναι για εξαγωγη , αναρωτιεμαι γιατι την φτιαξανε .

Εσύ πρέπει να είσαι επιχειρηματίας... Διαβάζεις σωστά τν αγορά... Δλδ αυτή η τηλεόραση είναι για τν μέσο Κινέζο? Θες να μου πεις? Η πιστεύεις ότι η Κίνα που έχει 1.3 δις δεν έχει ένα πληθυσμό περίπου 300 εκατομμύρια που ζουν σε σπίτια μεγάλα.   Χαχαχα  μερικοί στην ελλαδα έχετε μείνει στην εποχή που νομίζετε ότι η Κίνα πεινάει  η Πολωνία είναι κατώτερη από την Ελλάδα οικονομικά. Για μια ψήφο θα μιλούσαν όλοι ελληνικά ...... Και ότι ο Τσίπρας θα άλλαζε την Ευρώπη ......  Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά ο μισθός της Κίνας πλέων είναι δίπλασιος από της ελλαδας  αν βαλετε και το ποσό φτηνή είναι η ζωή  εκει

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Alex Adams είπε

Συμφωνω απόλυτα. Ο κινηγματογραφος δεν μπορει να αντικατασταθει με τηλεοραση. Ουτε ομως και με προβολεα. Για τους ιδιους λογους που ενα καλο high end συστημα μουσικης δεν μπορει να αντικαταστησει μια ζωντανη συναυλια. Σιγουρα ο προβολεας εχει τα υπερ του οσον αφορα το μεγεθος και αλλιως βιωνεται η ταινια οταν κατεβαινει ενα πανι και αλλιως οταν πατας εν απλο κουμπι. Ειμαστε οντα που ζουμε με τις αναμνησεις μας και ο κινηματογραφος μας παει και στην ηλικια που ημασταν χαρουμενοι και απολαμβαναμε την καθε μερα με αλλο τροπο. Με ματια ενος παιδιου. Ελα ομως που η ευκολια της μεγαληςTV πλεον μας γλυτωνει από ενα καρο πραγματα. Οχι σε ολους. Σιγουρα. Αλλα σε καποιυς που δεν μπορουν να βαλουν προβολεα οπως εγω για διαφορους τεχνικους λογους ειναι οτι ακριβως περιμεναμε.

Εγώ πάντως.. αν έχω να διαλέξω σινεμά ή το home cinema στο σαλόνι μου, διαλέγω το 2ο. Όχι λόγω κόστους, ούτε λόγω άνεσης. Απλά επειδή όντως έχω καλύτερη εικόνα, έχω τη σωστή απόσταση και σε μερικές περιπτώσεις (αναλόγως του πού θα καταλήξεις να κάθεσαι στο cinema) και καλύτερο ήχο.

Δημοσ.

σαν μηχανικός σκέφτομαι αλλιώς, στην εικόνα έκαναν τα παράθυρα να φτάνουν μέχρι το ταβάνι δηλαδή 3 μέτρα, όμως κανονικά είναι 2.2 οι μπαλκονόπορτες και οι πόρτες :D  κοίτα τον κινέζο marketing (πολλοί το είδαν ελάχιστοι το παρατήρησαν φαντάζομαι 😛 ) .

anyway όσοι γκρινιάζετε για το ips κλπ κλπ σε αυτή την τιμή τι περιμένατε να είναι και με την αιχμή της τεχνολογίας προβολής? πάντως εδώ Ελλάδα samsung 82" υπάρχει με 1675 ευρώ που είναι υπεραρκετο φαντάζομαι

Δημοσ.

4K 98 ιντσώς έχει PPI 47...Full HD 40 ιντσών έχει PPI 55....2 χιλιάρικα λοιπόν για μια τηλεόραση χειρότερη απο αυτή που έχεις ήδη στο σαλόνι σου.....Τρομερή καινοτομία. Εκτος και αν εχεις σαλόνι που μπορεί να βάλεις καναμπές στα 10 μέτρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν θα διαβάζω υπότιτλους θα κουνάω το κεφάλι μου σαν να βλέπω αγώνα τέννις.

Πάντως φωνάζεις και τους γείτονες να δείτε όλοι ταινία από τα μπαλκόνια σας χωρίς να σπάτε την καραντίνα :D

Επεξ/σία από glight
Δημοσ.

3,6 m2 επιφάνεια!

...καλή φάση! 

Νομιζω πως για τυπικό σαλόνι στα 3.5-4 μέτρα θέαση σε «γεμίζει» πλήρως. 
Για μικρό δωμάτιο βέβαια ίσως είναι μεγάλη...

Το 8Κ πιστεύω δε θα λείψει σε κανέναν. 
Αλλα άλλη χάρη OLED όπως και μα το κάνουμε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...