Retromaniac Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μιλάμε για 192 προβολείς σε αυτές τις διαστάσεις και όχι για local dimming. Παντως η τιμή είναι θεαματική! Στο κόστος πρέπει να μπει και κανενα 300 για γερανό και εγκατάσταση. 3
Anastazio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 hour ago, stefanos_th said: το μεσω κινεζικο διαμερισμα των 15 τ.μ. δεν εχει ενα τοιχο 100'' για να την κρεμασει. και αφου δεν ειναι για εξαγωγη , αναρωτιεμαι γιατι την φτιαξανε . Λολ...απο τα 90s το σκασες? 2
adtakhs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Η καλύτερη κίνηση που έχει κάνει η XIAOMI. Δεν βλέπω τα τρομερά χαρακτηριστικά για τηλεόραση, αλλά μόνο οι 95" ίντσες στα 2600€ (κατάλογος) που θεωρώ πως θα πέσουν ακόμα και στα 1600-1700€ με την πάροδο του χρόνου, την κάνει ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ. Έχω projectorα τον BENQ W1070, αλλά θα ήθελα μια τέτοια TV. Ας ελπίσουμε πως θα έρθει... Η νέα μου οικία είναι υπο κατασκευή. Έχω υπολογίσει σε έναν 6 μετρο τοίχο να βάλω πανί. Αν την φέρουν, θα βάλω αυτή. 2
Alex Adams Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, perix είπε Τι να πω; too good to be true.... Too good and now its true! Κολλαει καλυτερα...... 2
badbad Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Υπεροχη τεχνολογια. Στα 4-5 μέτρα που απαιτούνται για θέαση δεν βλέπεις κανενα pixel. Εχω προτζεκτορα στα 720p με upscaling στα 1080p και δείχνει καταπληκτικά απο τα 4,5 μέτρα. Όποιος έχει χώρο σε τοίχο και ικανοποιητική απόσταση στο σαλόνι τότε θα αλλάξει μια για πάντα το home entertainment. Δεν τις βλέπω πάντως να έρχονται Ελλάδα λόγω πολλων περιορισμών. Προς το παρόν ζαχαρώνω μερικές 75' 4Κ που τις βρίσκει κανείς με δωρεαν μεταφορικά γύρω στο 1000αρικο. 2
Alex Adams Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 32 λεπτά πριν, badbad είπε Υπεροχη τεχνολογια. Στα 4-5 μέτρα που απαιτούνται για θέαση δεν βλέπεις κανενα pixel. Εχω προτζεκτορα στα 720p με upscaling στα 1080p και δείχνει καταπληκτικά απο τα 4,5 μέτρα. Όποιος έχει χώρο σε τοίχο και ικανοποιητική απόσταση στο σαλόνι τότε θα αλλάξει μια για πάντα το home entertainment. Δεν τις βλέπω πάντως να έρχονται Ελλάδα λόγω πολλων περιορισμών. Προς το παρόν ζαχαρώνω μερικές 75' 4Κ που τις βρίσκει κανείς με δωρεαν μεταφορικά γύρω στο 1000αρικο. Εχω 75" 4κ δω και εναμιση χρονο με αποσταση στα 4 μιση μετρα. Με το που τοποθετηθηκε στον τοιχο αμεσως καταλαβα το ποσο μικρη ειναι. Εχεις απολυτο δικαιο. Σσε αυτη την αποσταση χρειαζεται τουλαχιστον 100". Για κινηματογραφικη αισθηση μιλαμε ομως. Γιατι αν την θες για ειδησεις και μια 32αρα καλη ειναι. Αλλα με τα γυαλια μυωπιας επ ωμου! Εδω και καιρο αναρωτιομουνα αν ειμαι ο μονος που ψαχνει κατοσταρα τηλεοραση. Γιατι την εχω και σαν μονιτορ του κεντρικου ΗΤPC. Oπότε σε καποιες περιπτωσεις......το μεγεθος μετραει! 1
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 και άντε και την αγόρασες , σκεφτικές από που θα τ βάλεις μες το σπίτι σου Γιατί σε ασανσέρ δε μπαίνει ,ίσος και από συμβατική πόρτα .
panoskatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Alex Adams είπε Επιτελους! Τελος οι προβολεις και τα πανια. Καιρος για Village από τον καναπε. Ας ελπισουμε οτι θα ερθει και εδω. Αν ειμαστε ζωντανοι μεχρι τοτε και εχει ληξει ο κοκκινος συναγερμος φυσικα. Να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες.... Αν είχες την παραμικρή ιδέα ποία είναι η διαφορά της προβολής από προτζεκτορα σε σχέση με μια οθόνη δεν θα το έλεγες αυτό. Μπορείς και σήμερα να πας να αγοράσεις μια 75αρα , φθηνές είναι.
badbad Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Alex Adams είπε Εχω 75" 4κ δω και εναμιση χρονο με αποσταση στα 4 μιση μετρα. Με το που τοποθετηθηκε στον τοιχο αμεσως καταλαβα το ποσο μικρη ειναι. Εχεις απολυτο δικαιο. Σσε αυτη την αποσταση χρειαζεται τουλαχιστον 100". Για κινηματογραφικη αισθηση μιλαμε ομως. Γιατι αν την θες για ειδησεις και μια 32αρα καλη ειναι. Αλλα με τα γυαλια μυωπιας επ ωμου! Εδω και καιρο αναρωτιομουνα αν ειμαι ο μονος που ψαχνει κατοσταρα τηλεοραση. Γιατι την εχω και σαν μονιτορ του κεντρικου ΗΤPC. Oπότε σε καποιες περιπτωσεις......το μεγεθος μετραει! Ο προτζεκτορας που έχω εχει διαβάθμιση ιντσων απο 43 ως 100. Ετσι εχω δοκιμασει ολες τις πιθανές ίντσες που θα με ικανοποιούσαν. Οι 100 ιντσες είναι το ιδανικό πιστευω για κινηματογραφική αισθηση. Πέρα από αυτό επειδή έχω και virtual cinema στο PSVR η αίσθηση που σου δίνουν οι 200+ εικονικες ιντσες της μάσκας δεν μπορείς να την βρεις σε κανεναν οικιακο προτζεκτορα. Βεβαια η ανάλυση ακόμα είναι πολύ κουραστική για να παρακολουθήσεις ταινία. Αν με την ελευση όμως του ps5 βγει και η νεα γενια του psvr 4k τότε νομίζω πως θα αποτελει μια καλή εναλλακτικη για "ατομικές" ταινιες. 9 λεπτά πριν, ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε και άντε και την αγόρασες , σκεφτικές από που θα τ βάλεις μες το σπίτι σου Γιατί σε ασανσέρ δε μπαίνει ,ίσος και από συμβατική πόρτα . Εδω εχει ανεβασει φίλος μπιλιαρδο στον 5 όροφο και σε παλια πολυκατοικια. Ολα μπαινουν. Ακόμα και θεόβαρο πιανο με ουρα... Συνηθως τοσο μεγάλα σαλόνια εχουν μονοκατοικίες, οποτε δεν ειναι προβλημα η μεταφορα. 1
Alex Adams Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, badbad είπε Ο προτζεκτορας που έχω εχει διαβάθμιση ιντσων απο 43 ως 100. Ετσι εχω δοκιμασει ολες τις πιθανές ίντσες που θα με ικανοποιούσαν. Οι 100 ιντσες είναι το ιδανικό πιστευω για κινηματογραφική αισθηση. Πέρα από αυτό επειδή έχω και virtual cinema στο PSVR η αίσθηση που σου δίνουν οι 200+ εικονικες ιντσες της μάσκας δεν μπορείς να την βρεις σε κανεναν οικιακο προτζεκτορα. Βεβαια η ανάλυση ακόμα είναι πολύ κουραστική για να παρακολουθήσεις ταινία. Αν με την ελευση όμως του ps5 βγει και η νεα γενια του psvr 4k τότε νομίζω πως θα αποτελει μια καλή εναλλακτικη για "ατομικές" ταινιες Δεν εχω δοκιμασει ακομη το PSVR για ταινια. Θεωρουσα οτι θα ειναι κουραστικο. Ηδη στα παιχνιδια καποιες φορες ειναι αστα να πανε. Καποιες αλλες κανει παπαδες. Αναμενουμε μεγαλες εξελιξεις με 100σταρες τηλεορασεις και PS5!
badbad Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Alex Adams είπε Δεν εχω δοκιμασει ακομη το PSVR για ταινια. Θεωρουσα οτι θα ειναι κουραστικο. Ηδη στα παιχνιδια καποιες φορες ειναι αστα να πανε. Καποιες αλλες κανει παπαδες. Αναμενουμε μεγαλες εξελιξεις με 100σταρες τηλεορασεις και PS5! Δεν αξίζει ακόμα για ταινια γιατί έχει πολύ pixeliασμα. Δίνει όμως μια ωραια αισθηση μεγαλης οθόνης και "κινηματογραφικής απομόνωσης". Όποιος θα έχει την τύχη να παιζει σε 100αρα οθόνη την νεα κονσολα, τοτε νομίζω πως δεν θα έχει ανάγκη να βγει απο το σπίτι μέχρι να περασει για τα καλα ο κορωναιος.. Ηδη η εμπειρια μου απο ps4 pro με 100'' projector είναι καταπληκτική και δύσκολα γυρνάω για gaming σε μικροτερη οθονη.. (42"-50'')
Alex Adams Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 17 λεπτά πριν, panoskatos είπε Αν είχες την παραμικρή ιδέα ποία είναι η διαφορά της προβολής από προτζεκτορα σε σχέση με μια οθόνη δεν θα το έλεγες αυτό. Μπορείς και σήμερα να πας να αγοράσεις μια 75αρα , φθηνές είναι. Αυτο τωρα για πλακα το ειπες φανταζομαι. Πηρα τον πρωτο μου προτζεκτορα το 1993. Και εχω αλλαξει οτι μηχανημα υπαρχει στο HOME Entertainment. Φανταζομαι δεν θα εχεις την ηλικια μου για να το λες αυτό. Κατεληξα σε τηλεοραση το 2004 με την πρωτη PIONEER High Definition στα 720P (Ακομη δεν ειχε βγει το 1080). Από τοτε δεν εχω ξαναγυρισει σε προβολεα λογω ευκολιας της τηλεορασης. Καλοι οι προβολεις αλλα για να παρεις καλη εικονα σε τοσες ιντσες πρεπει να ξηλωθεις. Και ειναι και ολοκληρη διαδικασια το ανοιξε κλεισε. Βαριεμαι....δεν μπορω 4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα